- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Bende serephone nin ne oldugunu anlamadim iste insanlar kendi ugrastiklari alandaki bilgileri anliyorlar.Canım ya inan çok kötü oldum okurken....ne diyeceğimi bilemiyorum sadece deha ne demek onu anlamadım kusuruma bakma.... Bizlerde de durumlar çok farksız sayılmaz ilk çocuk düşünmeye başladığım ilk Korunmasız ayda oldu sandık ki yine öyle olacak 4 yıl korunduk arada kaçamak oldu hemen gidip ertesi günü hapı içtim ne salakmışım diyorum şimdi sonra birde baktık miyom büyümüş ameliyat dediler yok değil dediler nerdeyse bir sene geçti bu sıra histeroskopi rahim filmi 3 ay serephone bir aşılama ve sonunda ameliyat... Ve hemen sonra o ay tek Korunmasız ilişki de hamilelik 8 haftalık düşük ve 3 ay korunma üç ay sonra yine doktor yolu tekrar bir ay serephone ve arkasından yine hamilelik ve bu sefer kimyasal düşük... Kanamalarım 15 gün sürdü şimdi de antibiyotik ve arkasından coraspirin.... Yıkılmış bir psikoloji hamile kalmayı hem isteyip hem korkan bir bünye anne kardeşim ne zaman olacak diyen bir çocuk bebek diye gözümün içine bakan bir Eş.... Inşallah bu denemede bebeğine kavuşursun ve bu yaşadıklarını bir nebze olsun unutursun...
Canim deha biesteron bi ilac ismi yumurtalik kalitesini ve sayisini arttiran dr tarafindan verilen bitkisel bi ilac.