Günaydın Canım,
Seninde Ramazan'ın mübarek olsun. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah, İlaçtan sonra 2-3 gün içinde geliyor normalde inşallah hemen gelir, insan zaten öyle bir psikolojiye giriyor. Hani bir an önce bitse de yeniden başlasam diye, bazı dönemlerde vakit geçmek bilmiyor. Ama şimdi ramazan daha hızlı geçer iftar telaşı vs. hayırlısı inşallah canım. Çalışmalar başladı tabii bizim 3 gün devam Dr gün aşırı dedi ama ben bu sefer gün aşırı istemiyorum. Birde zaten kaçırdığımı düşünüyorum gerçekten, Ama iki yumurta vardı belki bir tanesini kaçırmamışımdır. Artık nasip bu ay bir tablo yaptım kendime internetten gebelik testi aldım. Aslında ovulasyon yerine yanlışlıkla gebelik almışız 50 tane iş yerimden bir arkadaşımla 25 tane test oldu elimde

şimdi deney yapıyorum. İğneden beri her sabah test yapıp hangi gün çizgi tamamen gidecek ve eğer gebelik olursa kaçıncı gün çizgi gelecek belki biz gibi uğraşanlara yol gösterici olur dedim... Hayırlısı olsun inşallah canımmm. Pıhtılaşma içinde üzülme çünkü en azından sebebi belli bak iğnesi var tedavisi var. Bu sefer bende benzer şeyler yaşarsam bende yaptıracağım. İnşallah gerek kalmaz canım inşallah birbirimize dua edelim. Mübarek günlerde rabbim kapısından boş döndürmesin bizi