Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Hayırlı kandiller arkadaşlar... Ben bayadır yazmıyorum biraz uzaklaştım buralardan ama sizi takip ediyorum... Bu arada yarın doktor kontrolüm var Hürrem le aynı gün ilaca başlamıştık birlikte gidiyorduk sanırım... Yarın çatlatma iğnesi vermesini umuyorum yani genelde öyle oluyordu. Size bir sorum olacak çatlatma iğnesinden ne kadar sonra ilişki Olmalı daha önce hiç dikkat etmemiştim bu sefer merak ediyorum hep acaba yanlış mı yapıyordum diye... Bundan sonra saha sık girerim inşaallah malum geri sayım başladı... 15 gün...

Hayirli kandiller canim ben catlatma ignesini oldugm gun degil ertesi gun ve hemen hertesi gun yani soyle diyeyim diyelim pazartesi oglen catlatma ignesi oldun sali gecesi carsamba gecesi (iki gun art arda iliski) cuma pazar ve sali (yani bir gun arayla) benim doktorum boyle soylemisti ve basarili oldu.. İnsallah seninde tutar canim

kizlaaaaaar ben geldim doktordan:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sevincimden anladiginiz uzere yumoslarin hepsi catlamis:KK48::KK6::rolleyes::rolleyes:Sukurler olsun:KK28::KK28:
doktor dun catlamis ola bilir dedi biz de dun aksam birlikte olmustuk:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
rahim duvarim da 9 mm olmus:KK49::KK49:doktor hamile kalma sansin cok yuksek dedi:KK9:
gunasiri iliski dedi ben simdi bu gunu es mi geceyim yarin mi calisalim?biliyosunuz erkek bebek istiyorum o yuzden her gun iliski istemiyorum ama sonra da gec kalirim diye korkuyorumo_O

Insallah en kisa zamanda Rabbim sizede nasip eder
Dualarim seninle canimm arkadasim
canimsin:KK60::KK60::KK60:
Hayırlı kandiller arkadaşlar... Ben bayadır yazmıyorum biraz uzaklaştım buralardan ama sizi takip ediyorum... Bu arada yarın doktor kontrolüm var Hürrem le aynı gün ilaca başlamıştık birlikte gidiyorduk sanırım... Yarın çatlatma iğnesi vermesini umuyorum yani genelde öyle oluyordu. Size bir sorum olacak çatlatma iğnesinden ne kadar sonra ilişki Olmalı daha önce hiç dikkat etmemiştim bu sefer merak ediyorum hep acaba yanlış mı yapıyordum diye... Bundan sonra saha sık girerim inşaallah malum geri sayım başladı... 15 gün...
merhaba canim:KK19:
bu gun ben de doktordan geldim iyi haberler aldim cok sukur darisi basiniza:KK54:

canimsin:KK60::KK60::KK60:

merhaba canim:KK19:
bu gun ben de doktordan geldim iyi haberler aldim cok sukur darisi basiniza:KK54:
Hayırlı olsun canım bende gittim bu gün ovitrelle yapıldı yarın akşam saat 10 da ilişki önerdi bu arada bir tane büyük sağlıklı yumurtam varmış sol tarafta sağdakiler küçük daha bakalım 15 gün sonra tahlil yapıcam birbirimize yakınız sanırım birlikte alırız inşaallah güzel haberleri

Hayirli kandiller canim ben catlatma ignesini oldugm gun degil ertesi gun ve hemen hertesi gun yani soyle diyeyim diyelim pazartesi oglen catlatma ignesi oldun sali gecesi carsamba gecesi (iki gun art arda iliski) cuma pazar ve sali (yani bir gun arayla) benim doktorum boyle soylemisti ve basarili oldu.. İnsallah seninde tutar canim
Aynı canım benim doktorumda bu gün aynı şeyleri söyledi yarına ilişki verdi bakalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah bekleme başladı artık 15 gün Geçmek bilmez artık

Hayırlı olsun canım bende gittim bu gün ovitrelle yapıldı yarın akşam saat 10 da ilişki önerdi bu arada bir tane büyük sağlıklı yumurtam varmış sol tarafta sağdakiler küçük daha bakalım 15 gün sonra tahlil yapıcam birbirimize yakınız sanırım birlikte alırız inşaallah güzel haberleri
evet canim bir birimize yakin zamanlarimiz folekulum dun catladigina gore 26 temmuzda regl olmam gerek.ay insallah bu ay hamile kaliriz

HurremSultan HurremSultan senin kontrolun nasil gecti?o_O
Canım daha yeni geldim bende 9. gün 5 yumurta vardı, 3 tane kalmış. Bir tanesi bugün çatladı kendiliğinden ben hissettim zaten geçen ay kaçırmıştım :( Diğer 2 tanenin biri 18 mm 3. olan küçük 15 mm ondan pek ümidi yok Dr un ama 18 mm için yarın sabah iğne olacağım Yani bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi arife günü göreceğim dedi. Sonra bekleme süresi başlayacak ki o sürede ben tatilde olacağım...Çok zorlu süreçler...Rabbim mübarek günde bizi de görür duyar inşallah gönlümüzün muradını verir inşallah...

Okudum seninde iyi geçmiş süper aşağı yukarı aynı tarihlerde öğreneceğiz inşallah her ay ümitlenmeyeyim diyorum ama yine ümitleniyorum. Hayırlısı olsun inşallah...

Aynı canım benim doktorumda bu gün aynı şeyleri söyledi yarına ilişki verdi bakalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah bekleme başladı artık 15 gün Geçmek bilmez artık
Canım,
Yoksun ne zamandır. Arada bir ses ver :) Merak ediyorum. Bende gittim bugün iğne yarın sabah olacak...bugün sabah 1 yumurta çatladı, dr ultrasonda henüz küçülme göremedi ama sıvı dolmuş, bir tanesi çatlamış dedi. Diğeri için iğne ama iğne bana yetmiyor 2 dir çatlatmıyor söyledim ama daha fazla doz veremem diyor. Bilmiyorum artık hayırlısı ya tutsun da bir tanesi tutsun...Şu mübarek günde rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin..Geçen yıl kimyasalı yaşadığımda tatildeydim, orada sevindik, dönünce öğrendim kimyasal olduğunu :( Bu yıl yine aynı yerde olacağım. İçimde şimdiden bir korku var. Ya hamile olsam bile aynı şeyler olursa diye, Dr bu ay o kadar ilaç vermedi, ama bugünden itibaren kan sulandırıcı iğne verdi, Hemen bugün başla dedi. Coraspirin de devam birde folikasit devam. Artık hayırlısı arkadaşım son tarih 31 Temmuz 28-29 Temmuzda olmam gerek. İnşallah olmam tabi, ama şimdiden aynı şey için dua ediyorum. Eğer sağlıksız bir gebelik ya da kimyasal olacaksa hiç olmasın...Seninle yine aynı günlere denk gelecek, birlikte bekleyeceğiz. İnşallah müjdeyi de birlikte veririz...

Canım daha yeni geldim bende 9. gün 5 yumurta vardı, 3 tane kalmış. Bir tanesi bugün çatladı kendiliğinden ben hissettim zaten geçen ay kaçırmıştım :KK43: Diğer 2 tanenin biri 18 mm 3. olan küçük 15 mm ondan pek ümidi yok Dr un ama 18 mm için yarın sabah iğne olacağım Yani bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi arife günü göreceğim dedi. Sonra bekleme süresi başlayacak ki o sürede ben tatilde olacağım...Çok zorlu süreçler...Rabbim mübarek günde bizi de görür duyar inşallah gönlümüzün muradını verir inşallah...

Okudum seninde iyi geçmiş süper aşağı yukarı aynı tarihlerde öğreneceğiz inşallah her ay ümitlenmeyeyim diyorum ama yine ümitleniyorum. Hayırlısı olsun inşallah...
olsun canim ya tutacagi varsa o 1 tane de tutar sonucta:KK19:hic olmamasindan daha iyi:KK19:insallah bu ay guzel sonuclar alirsin:KK19:
dun iliski falan olmusmuydu?
bi de nasil anladin canim catladiginio_O

olsun canim ya tutacagi varsa o 1 tane de tutar sonucta:KK19:hic olmamasindan daha iyi:KK19:insallah bu ay guzel sonuclar alirsin:KK19:
dun iliski falan olmusmuydu?
bi de nasil anladin canim catladiginio_O
Yaa tabii bir tane olsun tutsun inşallah da...Ya ben geçen ay da anlamıştım zaten Önce çok ağrıyor kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi sonra WC ye gittiğimde tuvalet sonrası epey yapışkan bir akıntı geliyor. Sonra da ağrı azalıyor ama geçmiyor ufak ufak devam ediyor. Geçen ay bu olduğunda eşim yoktu 36 saat sonra ilişki olabildi. Ama o zamana zaten yumurta falan kalmamıştı. Bu ay burada bakalım nasipten öte köy yok be güzelim. İnşallah rabbim ol der ve olur.

Yaa tabii bir tane olsun tutsun inşallah da...Ya ben geçen ay da anlamıştım zaten Önce çok ağrıyor kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi sonra WC ye gittiğimde tuvalet sonrası epey yapışkan bir akıntı geliyor. Sonra da ağrı azalıyor ama geçmiyor ufak ufak devam ediyor. Geçen ay bu olduğunda eşim yoktu 36 saat sonra ilişki olabildi. Ama o zamana zaten yumurta falan kalmamıştı. Bu ay burada bakalım nasipten öte köy yok be güzelim. İnşallah rabbim ol der ve olur.
benim kafami kurcalayan su
benim 2 gundur akintim yok denecek kadar az
neden akintim olmadi acabao_O
bi de bende de sivi gorunuyordu bu yumurta daha yeni catlamis demek mi oluyoo_O?

Tamam işte sıvı çatlamış demek yakın zamanda zaten 12 saat canlı kalıyor. Kaçırmamak gerekli...

Canım,
Yoksun ne zamandır. Arada bir ses ver :) Merak ediyorum. Bende gittim bugün iğne yarın sabah olacak...bugün sabah 1 yumurta çatladı, dr ultrasonda henüz küçülme göremedi ama sıvı dolmuş, bir tanesi çatlamış dedi. Diğeri için iğne ama iğne bana yetmiyor 2 dir çatlatmıyor söyledim ama daha fazla doz veremem diyor. Bilmiyorum artık hayırlısı ya tutsun da bir tanesi tutsun...Şu mübarek günde rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin..Geçen yıl kimyasalı yaşadığımda tatildeydim, orada sevindik, dönünce öğrendim kimyasal olduğunu :KK43: Bu yıl yine aynı yerde olacağım. İçimde şimdiden bir korku var. Ya hamile olsam bile aynı şeyler olursa diye, Dr bu ay o kadar ilaç vermedi, ama bugünden itibaren kan sulandırıcı iğne verdi, Hemen bugün başla dedi. Coraspirin de devam birde folikasit devam. Artık hayırlısı arkadaşım son tarih 31 Temmuz 28-29 Temmuzda olmam gerek. İnşallah olmam tabi, ama şimdiden aynı şey için dua ediyorum. Eğer sağlıksız bir gebelik ya da kimyasal olacaksa hiç olmasın...Seninle yine aynı günlere denk gelecek, birlikte bekleyeceğiz. İnşallah müjdeyi de birlikte veririz...

Canım,
Yoksun ne zamandır. Arada bir ses ver :) Merak ediyorum. Bende gittim bugün iğne yarın sabah olacak...bugün sabah 1 yumurta çatladı, dr ultrasonda henüz küçülme göremedi ama sıvı dolmuş, bir tanesi çatlamış dedi. Diğeri için iğne ama iğne bana yetmiyor 2 dir çatlatmıyor söyledim ama daha fazla doz veremem diyor. Bilmiyorum artık hayırlısı ya tutsun da bir tanesi tutsun...Şu mübarek günde rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin..Geçen yıl kimyasalı yaşadığımda tatildeydim, orada sevindik, dönünce öğrendim kimyasal olduğunu :KK43: Bu yıl yine aynı yerde olacağım. İçimde şimdiden bir korku var. Ya hamile olsam bile aynı şeyler olursa diye, Dr bu ay o kadar ilaç vermedi, ama bugünden itibaren kan sulandırıcı iğne verdi, Hemen bugün başla dedi. Coraspirin de devam birde folikasit devam. Artık hayırlısı arkadaşım son tarih 31 Temmuz 28-29 Temmuzda olmam gerek. İnşallah olmam tabi, ama şimdiden aynı şey için dua ediyorum. Eğer sağlıksız bir gebelik ya da kimyasal olacaksa hiç olmasın...Seninle yine aynı günlere denk gelecek, birlikte bekleyeceğiz. İnşallah müjdeyi de birlikte veririz...
Canım yoğun günler geçiriyorum misafirler iftar sahur ve kışlık hazırlıklarda başladı inan vakit bulamıyorum nete çok şükür Ramazan çok güzel geçti... Ben dün ovitrelle iğne oldum koldan yapılıyormuş daha öncekiler kalçadan dı ama bu ay diğer tedavilerden farklı hiç ağrım sızım olmadı dedim tamam hiç yumurtlamadım bu ay ama bir tane yumurtam sağlıklıymış doktor telaşlanacak bişey yol gayet güzel dedi bu gece saat 22 de ilişki dedi evde yatılı misafirde var o saatte nasıl olacak düşünüyorum şimdiden bakalım artık hayırlısı aynı senin gibi ay sonunda gebelik testi yaptır dedi geç kalma dedi birlikte bekleriz ve müjdeyi veririz inşallah elimde hiç gebelik testi de yok ne yapsam bilmiyorum eczaneden almayı sevmiyorum suratına bakıyorlar garip garip internetten alsam çok fazla alıyorum durmadan test yapıyorum ıda olmuyor be günler Geçmez artık bize... Bundan sonra daha sık girerim bayrama kayınvalideye seyahat sürecinide atlatırsak dönüşte testlerle başbaşayız

evet canim bir birimize yakin zamanlarimiz folekulum dun catladigina gore 26 temmuzda regl olmam gerek.ay insallah bu ay hamile kaliriz
Sen ben ve Hürrem Sultan zamanlarımız aynı biz bu gün başlıcaz Çalışmalara sen ilk öğreneceksin inşaallah... Hiç ağrım sızım yok çok şükür bakalım neler bekliyor bizi Allahtan bayramdı oraya buraya git gel derken zaman geçer gider diye umuyorum zaten çalışmalar bayrama kadar önemli sonrası geçmiş ola

Canım yoğun günler geçiriyorum misafirler iftar sahur ve kışlık hazırlıklarda başladı inan vakit bulamıyorum nete çok şükür Ramazan çok güzel geçti... Ben dün ovitrelle iğne oldum koldan yapılıyormuş daha öncekiler kalçadan dı ama bu ay diğer tedavilerden farklı hiç ağrım sızım olmadı dedim tamam hiç yumurtlamadım bu ay ama bir tane yumurtam sağlıklıymış doktor telaşlanacak bişey yol gayet güzel dedi bu gece saat 22 de ilişki dedi evde yatılı misafirde var o saatte nasıl olacak düşünüyorum şimdiden bakalım artık hayırlısı aynı senin gibi ay sonunda gebelik testi yaptır dedi geç kalma dedi birlikte bekleriz ve müjdeyi veririz inşallah elimde hiç gebelik testi de yok ne yapsam bilmiyorum eczaneden almayı sevmiyorum suratına bakıyorlar garip garip internetten alsam çok fazla alıyorum durmadan test yapıyorum ıda olmuyor be günler Geçmez artık bize... Bundan sonra daha sık girerim bayrama kayınvalideye seyahat sürecinide atlatırsak dönüşte testlerle başbaşayız
Canım dün benim bir yumurta çatlamıştı. Dün oldu ilişki o_Odiğeri de bugün öğlen ben tam çatlatma iğnesini yaparken oldu, bu sefer kendim yaptım göbekten diğer iki taneyi koldan olmuştum. Ama anlamdığım dün ovulasyon testi çok kotu değildi ama çatladı hissettim zaten, bugün test yaptım son derece koyuydu Demek ki yarın çatlar diye düşünürken ikinci de bugün çatladı ama yine eşim yok tabii :mad::mad:Gelme görüşme imkanı da yok, Ay çok sinir bozucu tek şansım yarın ama sabah iş var gelmek zorundayım o eve gelecek zaten evde birileri de var çocuk var. Sabah Sabah nasıl olacak offf valla içim daraldı yarın akşamı beklesem o zamana geçen ay gibi olacak zamanı geçmiş olacak ne bileyim ya hayırlısı artık bu kadar uğraştık bu ay olmazsa yapacak bir şey yok. Bir gün önceden olmadı geçen ay bu ay bilemiyorum. Rabbim ol demedikten sonrası boş zaten...Dün kuzum dua ediyor. Allah'ım inşallah kardeşim olur diye rabbim onların yüzüne gülsün inşallah...:KK36:

Back
X