- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
benim de batim 28 temmuz.gunu gunune olmuyorum ama bi kac gun geciktigi oluyo bu aralar.Canım Allah sana sabırlar versin, insanın hayatında keşkeler hiç bitmiyor ne yazık ki, sen acıların en büyüğünü yaşamışsın canım çok zor, ama çok şükür sağlıklı bir evladın var. Ve bir tane daha olacak Allah'ın izniyle...
Benim Bat 1 Temmuz canım 29 Temmuz'a olmam gerek yani, inşallah olmam tabii, ya aslında temmellikte değil, ben çocuk düşünmeye başlayınca bir şey oldu dengem bozuldu, önceden yumurtlamam da oluyordu herşeyim iyiydi ama ben istemeye başlayınca gitti...

insallah bu ay cok guzel olur hamile haberlerimizi veririz

evet canim azeri turkuyum.senin de basin sagolsun canim...Başın sağolsun toprağım,toprağım diyorum sanırım sende Azerbaycan Türküsün...Senin duygularını kızımın ikizini kaybettiğimde yaşadım,çok zor...Ama Rabbim işallah onların acılarını dindirecek sağlıklı evlatlar verecek hepimizi.O annesini cennetin kapısında bekliyor canım.SEninki de benimki de...
Allaha inancimiz olmasa zor gecerdi bu gunler

ben hamileyken kimse hamile degildi ben dogurduktan sonra 1sene icinde 3 tanidigim hamile kaldi ve dogurdu 2si de hamile...KISKANÇLIK DEĞİL ASLA,SADECE CANIMIZ ACIYOR,GIPTA ÇOK FARKLI BİR DUYGU...aMA BİLMEYEN KISKANDIĞIMIZ<I DÜŞÜNÜR.eLTİMİN GELİNİ BENDEN 10 YAŞ KÜÇÜK 2. ÇOCUĞUNU DOĞURDU 3 YAŞ ARAYLA arayamadım...Bunun adı kıskançlık değil,canım çok yandı,çok acıdı arayamadım(((
her gun de dogum haberleri geliyo masallah.ben her duydugumda seviniyorum evet ama bi taraftan da icim burkuluyo

tebrik ederken korkudan 1 tebrik edeceksem 5 ediyorum aman kiskanclik yapiyo falan demesinler diye
bebeklerini tam olarak sevemiyo Allah korusun bi sey olur nazari degdi falan derler diye.sonucta insanin evladi olunce etraf biraz kem gozlu diye bakiyo malesef