- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
Canım inan aynı durumdayız şimdi iftar sofrasını hazırladık yemekten sonra olması lazım ama genelde sahura kadar oturuyoruz bu gün ne diyip de yatarız bilemiyorum...keşkeCanım dün benim bir yumurta çatlamıştı. Dün oldu ilişkidiğeri de bugün öğlen ben tam çatlatma iğnesini yaparken oldu, bu sefer kendim yaptım göbekten diğer iki taneyi koldan olmuştum. Ama anlamdığım dün ovulasyon testi çok kotu değildi ama çatladı hissettim zaten, bugün test yaptım son derece koyuydu Demek ki yarın çatlar diye düşünürken ikinci de bugün çatladı ama yine eşim yok tabii
Gelme görüşme imkanı da yok, Ay çok sinir bozucu tek şansım yarın ama sabah iş var gelmek zorundayım o eve gelecek zaten evde birileri de var çocuk var. Sabah Sabah nasıl olacak offf valla içim daraldı yarın akşamı beklesem o zamana geçen ay gibi olacak zamanı geçmiş olacak ne bileyim ya hayırlısı artık bu kadar uğraştık bu ay olmazsa yapacak bir şey yok. Bir gün önceden olmadı geçen ay bu ay bilemiyorum. Rabbim ol demedikten sonrası boş zaten...Dün kuzum dua ediyor. Allah'ım inşallah kardeşim olur diye rabbim onların yüzüne gülsün inşallah...
![]()
Canım dün benim bir yumurta çatlamıştı. Dün oldu ilişkidiğeri de bugün öğlen ben tam çatlatma iğnesini yaparken oldu, bu sefer kendim yaptım göbekten diğer iki taneyi koldan olmuştum. Ama anlamdığım dün ovulasyon testi çok kotu değildi ama çatladı hissettim zaten, bugün test yaptım son derece koyuydu Demek ki yarın çatlar diye düşünürken ikinci de bugün çatladı ama yine eşim yok tabii
Gelme görüşme imkanı da yok, Ay çok sinir bozucu tek şansım yarın ama sabah iş var gelmek zorundayım o eve gelecek zaten evde birileri de var çocuk var. Sabah Sabah nasıl olacak offf valla içim daraldı yarın akşamı beklesem o zamana geçen ay gibi olacak zamanı geçmiş olacak ne bileyim ya hayırlısı artık bu kadar uğraştık bu ay olmazsa yapacak bir şey yok. Bir gün önceden olmadı geçen ay bu ay bilemiyorum. Rabbim ol demedikten sonrası boş zaten...Dün kuzum dua ediyor. Allah'ım inşallah kardeşim olur diye rabbim onların yüzüne gülsün inşallah...
[/QUOT. Inan aynı sıkıntılardan geçiyoruz çok şükür dünü değerlendirdik güç bela ama çok zorlandım iş gibi yapıyosun bir şeyi ve sabaha karşı güzel rüyalar gördüm Rabbim hayır etsin inşaallah...benim sahur vakti kasığımda Ağrı oldu şimdi geçti sanırım yumurta çatlama ağrısaydı bugün dinlenme yarın çalışma verdi doktor... Eşinin gereken Günler'de evde olmaması çok kötü gerçekten ama bir yolunu bulsanız olmaz mı ki okadar iğne ilaç çok zor gerçekten