Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

aynen canim
ben de silinirken bi sey gormuyorum ama camasirda baya fosforlu sari gibi akinti oluyor
bi de yapiskan :KK23:evet koku yoko_Oben de enfeksiyon ola bilir mi diye dusunuyodum ama ikimizde de ayni olmasi tesaduf muo_O
Ya bilemedim ki canım çatlatma iğnesinin etkisi desem sen iğne de olmadın Enfal97 Enfal97 de durum ne acaba ? Hamilelik belirtisi olabilir mi? Enfeksiyon olabilir mi? Bilemedim gerçekten, hayıra yoralım hayır olsun inşallah gebelikle :anneadayı: ilgilidir. Enfeksiyon değildir. :(

Burda gittim dr anlattım hiç dikkate bile almadı. Yani onlara göre uzun süre denemelisin anca ozmn sana destek oluyor:KK43: türkiyenin tez canlılığı sağlıkta da var. Şu sitede klomen kullanmayan yok inan.
Canım hiç gelmiyor musun Türkiye ye ? Nerede yaşıyorsun, o halde daha uzun yıllardır denediğini falan söylesen işe yaramaz mı? Özel klinikler yok mu ya da bilmiyorum tabii yabancı forum sitelerinden yardım alsan mutlaka vardır bir çare üzme kendini.

Ya bilemedim ki canım çatlatma iğnesinin etkisi desem sen iğne de olmadın Enfal97 Enfal97 de durum ne acaba ? Hamilelik belirtisi olabilir mi? Enfeksiyon olabilir mi? Bilemedim gerçekten, hayıra yoralım hayır olsun inşallah gebelikle :anneadayı: ilgilidir. Enfeksiyon değildir. :KK43:
ben google da arattim hamilelik belirtisi de oluyomuso_OAy insallah oyedir:21::21:2 tane hamilelik gecirdim hatirliyamiyorum sari akintim var miydi diyeo_O

biz de iliskiyi biraktik her ihtimale karsio_Ocanim siz ne zaman test yapicaksiniz?
Benim bu gün 8. Gün oluyor evd gebelik testi yok eczaNeden test almaktan nefret ediyorum sabah sipariş verdim elime ulaşınca başlarım yapmaya herhalde bu gün ovulasyon testi vardı onu Yaptım koyu çıktı.. Bende seni merak ediyordum nerelerdesin diye sen nezaman yaptırmıştın iğneni bi liste mi yapsak bilemedim benim ki 13 Temmuz

ben google da arattim hamilelik belirtisi de oluyomuso_OAy insallah oyedir:21::21:2 tane hamilelik gecirdim hatirliyamiyorum sari akintim var miydi diyeo_O
Hamilelik belirtisi olan neymiş canım. Tam anlayamadım benim su gibi akıntım var şuan renksiz sarı değil adet olacağımda genelde sarı olur bende oyüzden çok iyi takip ediyorum ben...ama şuan sarı değil hamilelikte olduğu gibi sanki tabi inşaallah Öyledir

Ya bilemedim ki canım çatlatma iğnesinin etkisi desem sen iğne de olmadın Enfal97 Enfal97 de durum ne acaba ? Hamilelik belirtisi olabilir mi? Enfeksiyon olabilir mi? Bilemedim gerçekten, hayıra yoralım hayır olsun inşallah gebelikle :anneadayı: ilgilidir. Enfeksiyon değildir. :KK43:
Canım benim ki sarı değil ben bu konuyu baya takip ettim kendim de hamile kaldığımda hep beyaz yada renksiz akıntı oluyordu ama adet olacağımda sarı gibi oluyordu tabi bu benim vücudum sizde de aynı olacak diye bir şey yok bazılarında hamilelik belirtisi sarı akıntı forumlarda çok okudum bende inşaallah bizimkilerde Öyledir ve birde herkesin hamileliği kendine özel ben daha hiç bir hamileliğimde Göğüs hassasiyeti hissetmedim ama herkes hamile olduğumu ondan anladım diyor... Değişebilir yani

Canım benim ki sarı değil ben bu konuyu baya takip ettim kendim de hamile kaldığımda hep beyaz yada renksiz akıntı oluyordu ama adet olacağımda sarı gibi oluyordu tabi bu benim vücudum sizde de aynı olacak diye bir şey yok bazılarında hamilelik belirtisi sarı akıntı forumlarda çok okudum bende inşaallah bizimkilerde Öyledir ve birde herkesin hamileliği kendine özel ben daha hiç bir hamileliğimde Göğüs hassasiyeti hissetmedim ama herkes hamile olduğumu ondan anladım diyor... Değişebilir yani
Ya bir garip zaten sarı da değil tam olarak sildiğimde beyaz ama dedim ya günlük ped bir süre değiştirmezsem hafif sararmış oluyor. Bunu ben hamilelik belirtisi olarak görmüyorum, benim için regl belirtisi de değil aslında diğer hamlilelikler de hiç dikkatimi çeken bir durum olmamıştı akıntı işi benim için ilk belirti sık idrara çıkma ve göğüs acıması oluyor onun dışında kayda değer bir belirti olmuyor yani, akıntı da mikrobik ya da hafif bir enfeksiyon bile olabilir dediğin gibi herkesin bünyesi farklı, su gibi zaten koyu kıvamlı falan değil, beklediğinde de sararıyor olabilir. Ya kendimizi dinlemeyelim zaten 5-6 gün sonra belli olmaya başlayacak...

Canım hiç gelmiyor musun Türkiye ye ? Nerede yaşıyorsun, o halde daha uzun yıllardır denediğini falan söylesen işe yaramaz mı? Özel klinikler yok mu ya da bilmiyorum tabii yabancı forum sitelerinden yardım alsan mutlaka vardır bir çare üzme kendini.
şöyle detaylı anlatayım. Ben bir çocuğuma beklemeden hamile kaldım. Türkiyedeydim. Sonra yurtdışına çıktık orda bir ara denedik olmadı:(( türkiyeye geldik bir aylık tatil şçin yine hamile kaldım ama o yurtdışında düşükle sonuçlandı. Şimdi yazarken farkediyorum acaba bize illa türkiyemi lazım:)).neyse bu arada ben kürtaj vs olmadan düşüğümü yaptım. Bu güne kadar her türkiyeye gelişimde giderim kontrole. Yumurtlamam hep güzel çıkar ve adetim şaşamaz. Sadece enfeksiyom ve rahim ağzı yarası vardı. Şükür onlar da düzeldi. Eşimin sprem durumunu anlatmıştım. Bir benim rahim filmim çekilmedi işte. Bir kere türkiyeye dönünce yani geçen sene dr aşılama yapalım dedi. Şansımız artar dedi. Yaptırdık ama klomen olmadım sadece çatlatma. Ama o ay çok büyük bir stress ve acayip bir koşuşturmacaö vardı. Viyasko oldu. Ama bu döneme kadar ben acayip kafama takıyordum. Aşdığım gebelik testleri ile bir aile geçinirdi yani:(( ve hep tahmini yumurtlama gününde ilişkiye girerdik. Öncesi ve sonrasını değerlendirmezdik ve eşim çok tempolu bir işte çalışıyordu. Vesselam geçen sene sonunda iMirde ismail eruha gittik. Aynen böyle anlattım. Oda bana nasıl denemem gerektiğini anlattı. Tedavi önermedi. Deniceksini bir sene dedi. Herşey yolunda dedi sadece eşimin hareketliliği düşük çıktı ama onuda o kadar önemsemedi. Şu an subattan beri düzenli aksatmadan deniyoruz. Sadece tahmini yumurtlama gününden sonra ne kadar uğraşsakta yapamıyoruz. Bende aşırı isteksizlik oluyor. Eğer geç yumutlayıp erken adet oluyorsam boşa kürek çekmişte olabailirim 6 aydır. Ama şuan kafam daha iyi. Üzülüyorum evet ama pskolojimi bozmuyorum artık. Çocuğumu bile boşlamıştım kafama takmaktan. Ama artık öyle yapmıyorum.

Ya bir garip zaten sarı da değil tam olarak sildiğimde beyaz ama dedim ya günlük ped bir süre değiştirmezsem hafif sararmış oluyor. Bunu ben hamilelik belirtisi olarak görmüyorum, benim için regl belirtisi de değil aslında diğer hamlilelikler de hiç dikkatimi çeken bir durum olmamıştı akıntı işi benim için ilk belirti sık idrara çıkma ve göğüs acıması oluyor onun dışında kayda değer bir belirti olmuyor yani, akıntı da mikrobik ya da hafif bir enfeksiyon bile olabilir dediğin gibi herkesin bünyesi farklı, su gibi zaten koyu kıvamlı falan değil, beklediğinde de sararıyor olabilir. Ya kendimizi dinlemeyelim zaten 5-6 gün sonra belli olmaya başlayacak...
Canım morelini bozmak istemme ama bende öyleydim hatta idarırımı kaçırıyorum omu sarı diyordum. Ama adet oldum. Kadınlar senede bir iki kere geç yumurtlaya biliyor. Ama neden kan tahlili yaptırmıyorsunuz.

Canım morelini bozmak istemme ama bende öyleydim hatta idarırımı kaçırıyorum omu sarı diyordum. Ama adet oldum. Kadınlar senede bir iki kere geç yumurtlaya biliyor. Ama neden kan tahlili yaptırmıyorsunuz.
Yok moralim bozulmaz tatlım, öyle yoğun bir sarı durumu yok zaten çok hafif, akıntı da çok yoğun değil havuza gitmiştim oradan enfeksiyonda kapmış olabilirim. Ama öyle çok ciddi bir akıntı durumu yok yani, bekleyince hafif sararıyor oda normal aslında şuan başka bir belirtim yok, daha reglime 9 gün var. Tahlil ve belirtiler için çok erken zaten doğum dahil diğer hamileliklerimde hep regl günüm 1-2 gün belkide daha fazla geçince çıktı belirtiler o yüzden bu kadar erken belirti sadece psikolojik ya da ilaçların etkisi olabilir. Kullandığım progestan ilacı da enfeksiyona ve mantara yol açıyor daha önce de başıma geldi, muhtemelen onun etkisidir. BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kullanıyormu bilmiyorum ama bunun etkilediğini biliyorum içinde de yazıyor zaten...

Hamilelik belirtisi olan neymiş canım. Tam anlayamadım benim su gibi akıntım var şuan renksiz sarı değil adet olacağımda genelde sarı olur bende oyüzden çok iyi takip ediyorum ben...ama şuan sarı değil hamilelikte olduğu gibi sanki tabi inşaallah Öyledir
iste bazi yerlerde hamilelik belirtisi olarak yaziyolar sari akintiyi canim
ben de aksine adet olucaksam seffaf oluyo:eek:ay delirecez ya sonunda:confused::confused:neyse az kaldi zaten 26 temmuz benim batim:KK17:
Yok moralim bozulmaz tatlım, öyle yoğun bir sarı durumu yok zaten çok hafif, akıntı da çok yoğun değil havuza gitmiştim oradan enfeksiyonda kapmış olabilirim. Ama öyle çok ciddi bir akıntı durumu yok yani, bekleyince hafif sararıyor oda normal aslında şuan başka bir belirtim yok, daha reglime 9 gün var. Tahlil ve belirtiler için çok erken zaten doğum dahil diğer hamileliklerimde hep regl günüm 1-2 gün belkide daha fazla geçince çıktı belirtiler o yüzden bu kadar erken belirti sadece psikolojik ya da ilaçların etkisi olabilir. Kullandığım progestan ilacı da enfeksiyona ve mantara yol açıyor daha önce de başıma geldi, muhtemelen onun etkisidir. BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kullanıyormu bilmiyorum ama bunun etkilediğini biliyorum içinde de yazıyor zaten...
yok canim ya benimki bidigin sari akinti:eek:ay insallah enfeksiyon degildir:KK51:
evet progestan kullandim ben de:eek:o yapiyomuymus?

Ben senin adetim geçti sandım:( dikkat etmemişim demek ki? Aynen adet öncesi belirti aramak çok yanıltıyor. Ç

iste bazi yerlerde hamilelik belirtisi olarak yaziyolar sari akintiyi canim
ben de aksine adet olucaksam seffaf oluyo:eek:ay delirecez ya sonunda:confused::confused:neyse az kaldi zaten 26 temmuz benim batim:KK17:

yok canim ya benimki bidigin sari akinti:eek:ay insallah enfeksiyon degildir:KK51:
evet progestan kullandim ben de:eek:o yapiyomuymus?
Canım Protestan mantar veya enfeksiyonu tetikliyor ondan olabilir benim o kadar sarı değil çok hafif ve bekleyince oluyor istersen Dr Una sor çünkü enfeksiyonda tutunmayı Zorlaştırıyor inşallah değildir sadece hamilelik belirtisidir yine de çok yoğunsa ara sor derim

biz de iliskiyi biraktik her ihtimale karsio_Ocanim siz ne zaman test yapicaksiniz?
Benim bu gün 8. Gün oluyor evd gebelik testi yok eczaneden de almak beni çok geriyor oyüzden bu sabah netten sipariş verdim bakalım ne zaman gelirse başlarım yapmaya bende seni merak etmiştim nerelerdesin diye

Canım Protestan mantar veya enfeksiyonu tetikliyor ondan olabilir benim o kadar sarı değil çok hafif ve bekleyince oluyor istersen Dr Una sor çünkü enfeksiyonda tutunmayı Zorlaştırıyor inşallah değildir sadece hamilelik belirtisidir yine de çok yoğunsa ara sor derim
yok canim o kadar yogun degil ama dikkatimi cekti beklicem artik 26 temmuza kadar
Yok canım daha çok var bu kadar erken belirti olmaz zaten daha önce de hiç olmadı bize beynimizin oyunu birçok şey inşallah gebelik vardır da bu sefer oyundan öteye gider
benim de hic bir belirtim yok:KK51:benim ilk belirtim bas donmesidir her zaman simdilik hic bi sey yoko_Odaha erken zaten
Benim bu gün 8. Gün oluyor evd gebelik testi yok eczaneden de almak beni çok geriyor oyüzden bu sabah netten sipariş verdim bakalım ne zaman gelirse başlarım yapmaya bende seni merak etmiştim nerelerdesin diye
benim de 8,gunum ben eger regl olmazsam 27 temmuz yapicam testio_Oevde bi tane testim var ama beklemek istiyorum yine de her ne kadar kendimi zor tutsam da:KK53:

bu arada canim ben igne olmadim kendi catladi benim yumurtalar

şöyle detaylı anlatayım. Ben bir çocuğuma beklemeden hamile kaldım. Türkiyedeydim. Sonra yurtdışına çıktık orda bir ara denedik olmadı:KK43:( türkiyeye geldik bir aylık tatil şçin yine hamile kaldım ama o yurtdışında düşükle sonuçlandı. Şimdi yazarken farkediyorum acaba bize illa türkiyemi lazım:)).neyse bu arada ben kürtaj vs olmadan düşüğümü yaptım. Bu güne kadar her türkiyeye gelişimde giderim kontrole. Yumurtlamam hep güzel çıkar ve adetim şaşamaz. Sadece enfeksiyom ve rahim ağzı yarası vardı. Şükür onlar da düzeldi. Eşimin sprem durumunu anlatmıştım. Bir benim rahim filmim çekilmedi işte. Bir kere türkiyeye dönünce yani geçen sene dr aşılama yapalım dedi. Şansımız artar dedi. Yaptırdık ama klomen olmadım sadece çatlatma. Ama o ay çok büyük bir stress ve acayip bir koşuşturmacaö vardı. Viyasko oldu. Ama bu döneme kadar ben acayip kafama takıyordum. Aşdığım gebelik testleri ile bir aile geçinirdi yani:KK43:( ve hep tahmini yumurtlama gününde ilişkiye girerdik. Öncesi ve sonrasını değerlendirmezdik ve eşim çok tempolu bir işte çalışıyordu. Vesselam geçen sene sonunda iMirde ismail eruha gittik. Aynen böyle anlattım. Oda bana nasıl denemem gerektiğini anlattı. Tedavi önermedi. Deniceksini bir sene dedi. Herşey yolunda dedi sadece eşimin hareketliliği düşük çıktı ama onuda o kadar önemsemedi. Şu an subattan beri düzenli aksatmadan deniyoruz. Sadece tahmini yumurtlama gününden sonra ne kadar uğraşsakta yapamıyoruz. Bende aşırı isteksizlik oluyor. Eğer geç yumutlayıp erken adet oluyorsam boşa kürek çekmişte olabailirim 6 aydır. Ama şuan kafam daha iyi. Üzülüyorum evet ama pskolojimi bozmuyorum artık. Çocuğumu bile boşlamıştım kafama takmaktan. Ama artık öyle yapmıyorum.
canim insallah her sey diledigince olur:KK19:

Offf yaaa bi saattir msjları okuyorum bi hamile haberi vadır ümidi ile hayırlısı olsun bklm şimdi size bişey danışıcam bu ay adet oldum ama sadece bigün oldum ikinci gün hastaneye gittim ultrasyona falan girdim kan verdim henüz sonuçlarını alamadm sorum şu şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı adetim birgün oldum sonra iki gün falan hiccc olmadm daha sonra bir iki damla şeklinde devam etti altı gün sürdü komşularım belki üzerine görüyosundur falan dediler ama öyle bişey olsa ultrasyonda çıkmazmıydı kendimi umutlandrmak istemiyorum ama kafamada takılıyor işte elimde değil bi sizlere danışmak istedim kasıklarımda ara ara batmalar oluyor birazda akıntm var amaaa psikolojikte olabilir bi test yapsammı acaba kararsız kaldm çok yaaa ümitlenmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra çokkk

Back
X