Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

İnşallah arkadaşım inşallah çok gerildim valla bu süreçte çok yoruyor :KK43: çünkü zaten hep endişe ediyordum bir şey mi olacak falan diye dr lar geriyor bu süreç yoruyor. İğne işini bende bugün konuşacağım gün aşırı olacağım muhtemelen artık. Demek erken yumurtlamışsın, e süper o zaman bu ay iğne etkisi de olmayacak rahat rahat test yapabileceksin, ve inşallah pozitifi göreceksin, dr ne dedi bilmiyorum ama bence bu akşamda hatta olabilicek en erken saatte de olsun çalışma çünkü geçen ay dr çatladığında bana öyle demişti bazen kitaplarda yazdığı kadar uzun sürmüyor yumurta ömrü olabildiği kadar erken olsun demişti, o yüzden diyorum inşallah dün akşamki tutmuştur. canım bu ay aramıza katılırsın sende, evet bir çok dr senin dediğini söylüyor. ama riske de girmek istemiyor benim dr işte hepsinin yaklaşımı farklı oluyor. Güveniyorsan sorun yok zaten...Bu ay herşey güzel olacak bence bak gör :)
Öyle canım olacağı varsa her halükarda olur zaten iğne yapılmamasına sevindim bende çünkü yan etkileri hamilelik belirtileriyle çok karışıyor o yüzden bende sevindim.. Inşaallah güzel haberlerle dönersin bende iki hafta sonra inşaallah

Evet canım o bende pıhtılaşma sorunu var o yüzden bakalım canım ya çok isterim ikiz olsun biri kuz biri erkek olsun ama inan çok da ümitli olmak iyi gelmiyor inşaallah alırız güzel haberleri çok teşekkür ederim güzel. Dileklerin için
Cnm bende de iki Heterozigot var şimdi hamile kalırsan kalp atışları duyulana kadar bekleyecek misin?

Cnm bende de iki Heterozigot var şimdi hamile kalırsan kalp atışları duyulana kadar bekleyecek misin?
Yok canım beklemeyeceğim ben aynı zamanda Tıpta bir profesöre de gidiyorum yalnız o tedavi yapmak taraftarı olmadığı için özele gittim Prof hamile kaldığını öğrendiğim gün gel hatta mümkünse etekten Öğren ki iğne başlayalım dedi ben inşaallah hamile kalırsam hem Prof A hemde şimdi gittiğim doktora gitmeyi düşünüyorum

HurremSultan HurremSultan nerdesin canım ya seni çok merak ettim bu gün Şimdiye kontrolden gelmiş olman lazımdı neden yazmadın gelişmeleri

HurremSultan HurremSultan nerdesin canım ya seni çok merak ettim bu gün Şimdiye kontrolden gelmiş olman lazımdı neden yazmadın gelişmeleri
Canım akşam çok geç döndüm 18:00 deydi randevum ama 21:30 da girebildik, acil hastalar çıktı vs. zaten dr çok yoğun çok daraldım. Kese büyümüş güzel dedi çok şükür içinde bebeği gördü sanırım kalbini dinletmeye çalıştı ama duyulmadı haftaya gel dedi, kalp atışı için 5 gün geriden geliyor. dün 5+5 tim ama kese ye göre 5 +0 çıktı o zamanla kapanır dedi, çok şükür yüz güldürücü sonuçlarımız var canım, İnşallah haftaya kalp atışını da duyarım da ondan sonra hamileyim diyebilirim. Hala sevinemedik bile eşimle ikimizden başka bilen yok şimdilik kalp atışından sonra annelere söyleriz sonrasında da 12. hafta bayram haftası oluyor. O hafta asıl haberi bekleyene söylerim herhalde Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, sizlerde tez zamanda yanıma gelin inşallah arkadaşım dün akşam dua okuyordum. Yasin adamıştım. Oğlum diyor ki anne bana da kardeş ister misin duan da söylersen kabul olur bende diledim diyor. O an çok istedim söylemeyi ama kendimi tutmam lazım. Rabbim tez vakitte saatte evlatlarımızın yüzüne gülsün inşallah, Kuzularımızın kardeşleri sağlıkla gelsin inşallah...

Canım akşam çok geç döndüm 18:00 deydi randevum ama 21:30 da girebildik, acil hastalar çıktı vs. zaten dr çok yoğun çok daraldım. Kese büyümüş güzel dedi çok şükür içinde bebeği gördü sanırım kalbini dinletmeye çalıştı ama duyulmadı haftaya gel dedi, kalp atışı için 5 gün geriden geliyor. dün 5+5 tim ama kese ye göre 5 +0 çıktı o zamanla kapanır dedi, çok şükür yüz güldürücü sonuçlarımız var canım, İnşallah haftaya kalp atışını da duyarım da ondan sonra hamileyim diyebilirim. Hala sevinemedik bile eşimle ikimizden başka bilen yok şimdilik kalp atışından sonra annelere söyleriz sonrasında da 12. hafta bayram haftası oluyor. O hafta asıl haberi bekleyene söylerim herhalde Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, sizlerde tez zamanda yanıma gelin inşallah arkadaşım dün akşam dua okuyordum. Yasin adamıştım. Oğlum diyor ki anne bana da kardeş ister misin duan da söylersen kabul olur bende diledim diyor. O an çok istedim söylemeyi ama kendimi tutmam lazım. Rabbim tez vakitte saatte evlatlarımızın yüzüne gülsün inşallah, Kuzularımızın kardeşleri sağlıkla gelsin inşallah...

heeeyyy bu güzel haberi kutlama zamanı. şöyle halay çeken ifade de yok ki... ama bulacaz bişeyler :)

tebrikleeeeeeeerrrr...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle:anneadayı::KK200::anneadayı:

Allah nazarlardan korusun. maşallah suphanallah :nazar::nazar::nazar:

Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin:KK46: :nazar::KK200::KK76::KK76::KK76::KK75::KK75::KK75::KK5::KK39:

heeeyyy bu güzel haberi kutlama zamanı. şöyle halay çeken ifade de yok ki... ama bulacaz bişeyler :)

tebrikleeeeeeeerrrr...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle:anneadayı::KK200::anneadayı:

Allah nazarlardan korusun. maşallah suphanallah :nazar::nazar::nazar:

Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin:KK46: :nazar::KK200::KK76::KK76::KK76::KK75::KK75::KK75::KK5::KK39:
Amin canım inşallah sağlıkla doğsun, diyorum ya meğer ne çok etkilenmişim kimyasallardan hala inanamıyorum, kendim bile, inşallah sağlıklı bir hamilelik olur ve sağlıkla doğar ben sanırım kalp atışını duyana kadar da inanamayacağım...Rabbim tez vakitte saatte sizlere de nasip etsin inşallah...

Amin canım inşallah sağlıkla doğsun, diyorum ya meğer ne çok etkilenmişim kimyasallardan hala inanamıyorum, kendim bile, inşallah sağlıklı bir hamilelik olur ve sağlıkla doğar ben sanırım kalp atışını duyana kadar da inanamayacağım...Rabbim tez vakitte saatte sizlere de nasip etsin inşallah...
Cnm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah diyelim darısı bizlere inşallah :) oğluşa söylememeler bence de doğru yapmışsın biraz daha sabır inşallah KARDEŞ müjdesini vereceksin;)

Cnm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah diyelim darısı bizlere inşallah :) oğluşa söylememeler bence de doğru yapmışsın biraz daha sabır inşallah KARDEŞ müjdesini vereceksin:KK66:
Amin canım inşallah inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun, ona kardeş müjdesini vermeyi çok istiyorum ama beklemem gerekli bunu da biliyorum. Rabbim size de en kısa sürede nasip eder inşallah dualarım hepimiz için...

Amin canım inşallah inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun, ona kardeş müjdesini vermeyi çok istiyorum ama beklemem gerekli bunu da biliyorum. Rabbim size de en kısa sürede nasip eder inşallah dualarım hepimiz için...
Canım ya inan çoook sevindim ben ümidimi hiç yitirmemiştim ki zaten biliyordum çok çok mutlu oldum bizde bu gün denize geldik çok da iyi oldu ama sürekli eşimle kavga ediyoruz çok gerginim Rabbim tez vakitte bizede sağlıkla nasip etsin amin

forumda gezinirken ovulasyon testi ile gebelik öğrenildiğini yazmış kızlar. adetine yakın dönemde eğer hamile isen aynı koyuluk da iki kırmızı çizgi çıkarmış. ovu. testinden bende de vardı. meraktan yaptım tabii. net bir şekilde tek kırmızı çizgi. her ay olduğu gibi. bende tek çizgi olayı hiç şaşmaz. hiç şaşırmadım:KK12:

Kizlar Günaydın
Ben hala cok kötüyüm agizda acilik mide bulantısı beni öldürüyor
Hurrem senin adina cok sevindim canim deli doktor cok korkuttu bizi:)
biz de cumartesi gidiyoruz inşallah kalbini duyariz
Cok heyecanliyim
Kizlar kusura bakmayin telle girmek işkence alinti yapamiyorum
Enfal seni yumoslar da hayirli olsun:)minik minik bebisler olsun inşallah :)

Kizlar Günaydın
Cok heyecanliyim
Canım benim dikkat et kendine yapabileceğin bir şey yok mu ki ben maden suyu içerdim günde bir tane sabahları o iyi gelirdi.. Sağlıklı olunda geçer bu günler inşaallah.. Ben yine bekleme safhasına geçtim iğne yapılmadı bu ay erken yumurtlamışım nasip işte bekleyip görücez..

forumda gezinirken ovulasyon testi ile gebelik öğrenildiğini yazmış kızlar. adetine yakın dönemde eğer hamile isen aynı koyuluk da iki kırmızı çizgi çıkarmış. ovu. testinden bende de vardı. meraktan yaptım tabii. net bir şekilde tek kırmızı çizgi. her ay olduğu gibi. bende tek çizgi olayı hiç şaşmaz. hiç şaşırmadım:KK12:
Evet onu bende biliyorum demiyorum genelde adetin yaklaştı değilmi en son 4 gün var yazmıştın..benim de 14 gün var daha Geçmek bilmez şimdi bide erken yumurtladım bu ay yani pek yapacak bişey yok

Canım ya inan çoook sevindim ben ümidimi hiç yitirmemiştim ki zaten biliyordum çok çok mutlu oldum bizde bu gün denize geldik çok da iyi oldu ama sürekli eşimle kavga ediyoruz çok gerginim Rabbim tez vakitte bizede sağlıkla nasip etsin amin
Bu gerginlikler hep oluyor tatlım boşver hayatın tuzu biberi onlar, Deniz iyi gelmiştir. Ben deli gibi işe gömüldüm. :( tatil modu hiç bitmese keşke, İnşallah bu ay tutmuştur inşallah pozitifi alacaksın ben inanıyorum. Kendimde ise kalbini görene kadar rahat edemeyeceğim sanırım sürekli kendimi yokluyorum. Dinliyorum, yapmak istemiyorum ama elde değil, artık nasip be arkadaşım Pazartesi olsa inşallah görürüm kalp atışını, onu görmeden bana pek huzur da rahat da yok gibi, daha tadını çıkaramadım anlayacağın...

Kizlar Günaydın
Cok heyecanliyim
Hay canım ya bulantı çok zor gerçekten, Allah yardımcın olsun, oğlumda hiç bulantım olmamıştı, 7. aya kadar rahat bir gebelik geçirmiştim, ama şimdi ara ara bulanıyor azıcık fazla kaçırsam çıkarma ihtiyacı oluyor :( Enteresan şeyler oluyor hiç tatlı bir şey yemiyorum canım istemiyor normalde hergün 1 tane yoğun bitter çikolata yerdim, tatlı bisküvi falan yerdim, yok istemiyor canım tam tersi tuzlu ekşi şeyler yiyorum bol bol onlar iyi geliyor. Sorma orada 2 DR çok gereksiz üzgü ve gerdi beni, burada her şey yolunda dedi, hayırlısı ile Pazartesi bir kalbini görsem bende HAMİLEyim diyebileceğim inşallah, Hadi bakalım senin kontrol de hayırlısı ile duyarsınız kalbini sen 1 hafta öndesin benden duyulur inşallah :) Sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsünler inşallah canım...

Hay canım ya bulantı çok zor gerçekten, Allah yardımcın olsun, oğlumda hiç bulantım olmamıştı, 7. aya kadar rahat bir gebelik geçirmiştim, ama şimdi ara ara bulanıyor azıcık fazla kaçırsam çıkarma ihtiyacı oluyor :KK43: Enteresan şeyler oluyor hiç tatlı bir şey yemiyorum canım istemiyor normalde hergün 1 tane yoğun bitter çikolata yerdim, tatlı bisküvi falan yerdim, yok istemiyor canım tam tersi tuzlu ekşi şeyler yiyorum bol bol onlar iyi geliyor. Sorma orada 2 DR çok gereksiz üzgü ve gerdi beni, burada her şey yolunda dedi, hayırlısı ile Pazartesi bir kalbini görsem bende HAMİLEyim diyebileceğim inşallah, Hadi bakalım senin kontrol de hayırlısı ile duyarsınız kalbini sen 1 hafta öndesin benden duyulur inşallah :) Sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsünler inşallah canım...
Ekşi isteyene kız derler hadi Hayırlısı.benim hep bulantı kusmalarım olur kızda 5ay boyunca kustum kalbi duran bebekte da kusmalar oldu ama kalbi durunca Bıçak gibi kesildi bir de boş gebelik yaşadım onda ise hiç bulantım olmadı.diyeceğim o ki bulantı ile sağlıklı gebelik Arasında ilişki yok derler ama ben böyle Şeyler yaşadım.senin de bulantıların var inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Hürremsultan çok sevindim Rabbim işallah hayırlısıyla tamamına erdirir darısı bize olsun işllah bizde kuzucuklarımıza kardeş haberi veririz en kısa zamanda offf çok sevindim yaa anlatamam zaten bu ara çok daralıyorum sizin hamilelik haberleriniz beni çok mutlu etti vallahi

Ekşi isteyene kız derler hadi Hayırlısı.benim hep bulantı kusmalarım olur kızda 5ay boyunca kustum kalbi duran bebekte da kusmalar oldu ama kalbi durunca Bıçak gibi kesildi bir de boş gebelik yaşadım onda ise hiç bulantım olmadı.diyeceğim o ki bulantı ile sağlıklı gebelik Arasında ilişki yok derler ama ben böyle Şeyler yaşadım.senin de bulantıların var inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Ayy inşallah canım, bazı forumlara bakıyorum, internetten okuyorum falan hep normal görünüyor herşey ama diyorum ya elde değil bir takım şeyler, ilk önce kalp atışı sonrasında arama testleri, yok erken doğum riski hiç bitmeyecek zaten doğana kadar :) Oğlum da da bulantım olmadı o yüzden 28 Kilo aldım zaten, o yüzden bulantı olsa itiraz etmeyeceğim yani hoş verdim sonra ama birde bana sor verme kısmını :) Ya sağlıklı olsun sağlıkla doğsun da varsın kilo olsun verilir nasılsa, İnşallah tez zamanda darısı sizlere olsun canım.

Hürremsultan çok sevindim Rabbim işallah hayırlısıyla tamamına erdirir darısı bize olsun işllah bizde kuzucuklarımıza kardeş haberi veririz en kısa zamanda offf çok sevindim yaa anlatamam zaten bu ara çok daralıyorum sizin hamilelik haberleriniz beni çok mutlu etti vallahi
Canım benim çok sağol, inşalla sağlıklı bie gebelik olur canım, rabbim tez saatte sizinde müjdelerinizi almayı nasip etsin, kuzucuklarınıza kardeşi sizlere yeniden anne olmayı nasip etsin, öyle çok endişelerim var ki bir türlü içim rahatlamıyor. Daha önce yaşadıklarım bayağı etkilemiş meğer beni bu sefer çok temkinli davranmaya çalışıyorum. Rabbim hepimize sağlıkla ikinci evladı nasip etsin canım...

Back
X