akşam giremedim kzıla anca yazıyorum ..
Veson
ahh canım ahh düşünmekten mahvoluyorum bir bilsen ..akşama kdar iş yerinde kafamda kuruyorum durup durup ağlıyorum başını sonunu her şeyini düşünüyorum en büyük korkum ya sağlıklı olmazlarsa die ama dediğin gibi düşünmemek lazım...eşim ah eşim Allah ondan bin kere razı olsun iş yerinde sıkıntıdn ölüyorum ama akşam evde eşimi görünce ona bi sarılınca öpünce o kadar rahatlıyorum ki üzerime titriyor sağolsun bebeklerim bebeklerim hep dilinde..çok istiyor önceliğim sensin karnında büyüdüklerinde bile sana bişe olacaksa kesinlikle düşünmem vicdan yapmam sonlandırırım diyor bir tane..
kendimi rahat bırakmaya çalışıyorumm rabbimin ödülü mü cezası mı bilemedim..inşallah her şey yolunda gider hepsi sağlıklı olur..
HurremSultan
çok teşekkür ederim hürremim..dua ederken hep evlatlar derdim hiç evlat ver demezdim ama aynı anda olacağını nerden bileyim bir de 26 yaşında evlendim hep dilimde küçük yaşta evlenip 3-4 çocuğum olsun istemişimdir vardı..dua yerine mi geçti bilmiyorum yani insan ne konustuğuna dikkat etmeli dua ederken de çok dikkatli etmeliyiz hepsi başıma geldi..şöyle istiyorum derken bile etraflıca düşünmeli insan dilimizde hep hayırlısı olmalı ama dilin kemiği yok işte hayırlısı ama..hep bi ama ben şöyle istiyorumlar var..rabbim her şeyin hayırlısını versin koşulsuz:))