Benim vücut çok sapıttı canım ya 28-32 arası 4 gün bel ağrısından öldüm heh dedim çok bekletmeden regl gelecek, ama yok o günlerde yumurtlama oldu, demek ki 28 gün döngü olduğu için vücut direk regl belirtileri gösteriyor. Bunu bir yerde okumuştum. Gebelikte regl belirtileri bir kaç ay bu nedenle devam ediyormuş bazılarında, sonrasında bel ağrımda geçti, şuan geçen seferkine benzer ara sıra kasık batması ve yine hafif sarı /beyaz akıntı var, ara sıra belim yine başlıyor, yine geçiyor. Son hamilelikte de vardı tüm bunlar öyle olunca ümitleniyorsun işte. Gerçi 45 güne kadar normalmiş olabilirmiş regl gecikmesi, 45 günden sonra bakılması gerekirmiş. kötüyü düşünmek istemiyorum ama elde değil biliyorsun işte

İnşallah kötü bir şeyler çıkmaz da

Sende bu ay iltihap tamamen temizlendiyse bebiş daha iyi tutunabilir, hiç arama belirti zaten boşver belki bu ay sürpriz olur. beklemedin, uğraşmadın, üstelik rahim filmi de çekildi. İnşallah hiç ummadığın anda geliverir bebişin canım... Belki sınavımız artık bitmiştir, bizimde zamanımız gelmiştir belki...