- Konu Sahibi mavi-hayal
-
İki gündür az az pembe lekelenmem oldu adet oldum sandım ama devamı gelmedi bugün gideceğim kan vermeye cnmCanım naptın? Kan tahlili sonucu ne oldu?
İnsallah yerleşme kanamasıdır canım. Hayırlı güzel haberler alırsın insallahAz önce verdim yarın çıkarmış artık yarın bakacağım cnm
İnş cnm devamıda gelmedi kanamamın ben yaşıyorum her gebelikte yerleşme kanaması yarın öğrenebilirsem netten haber vereceğim muhakkakİnsallah yerleşme kanamasıdır canım. Hayırlı güzel haberler alırsın insallah
Ay insallah canım. Ger ekten burada her hamile kalanı okudukca insan pozitif duygular yükleniyor umut doluyor hadi güzel haberler bekliyoruzİnş cnm devamıda gelmedi kanamamın ben yaşıyorum her gebelikte yerleşme kanaması yarın öğrenebilirsem netten haber vereceğim muhakkak
Bir evladımız var şükür demekki 2.de olabilir ama zamanını bekliyor demekkiAy insallah canım. Ger ekten burada her hamile kalanı okudukca insan pozitif duygular yükleniyor umut doluyor hadi güzel haberler bekliyoruz
İnş cnm Rabbim büyükAminnnn canım. Rabbim hic evladı olmayanlara ve bizlerede nasip etsin insallah. Ben nedense dogumdan sonra sanki bende birsey olmus gibi geliyor. Bi hata olusmus yada hormonları normale inmemiş gibi. Dr hicbi sorun yok diyor hafif bi pco var. Demekki zamanını bekliyoruz Rabbim ol der ve oldurur insallah
Allah bağışlasın cnm benimde iki düşüğüm var Rabbim inş sağlıklı 2. Evlatlar nasip eder.bugünleri iyi değerlendir o zamanSelam kızlar
Benim de 8 yasında bir kızım var ellerinizden öper
Yaklaşık bir senedir ikinci için ugrasıyoruz
İki düşüğüm oldu
Geçen ay klomen iğne
Bu aysa kendi haline bıraktım
Üç gündür ovularım pik halde neler oluyor bakalım
Amin inş cnm :)Insallah kardesleri olur kuzularimizin cok aratmadan
Hadi inş bebiş vardır cnmSelam iki gindur mide yanmasi ve kokulara karsu asiri hassasiyetim var ve tansiyonum dusuyo sabahtan beri halsizim adetime 3 gun kaldi genelde bu belirterim olmaz ama hala adet olacam gibi sari akintim var arada bel ve kasik sancim da var habire dua ediyorum bu ay olsun artik diye mubarek gunde birinirimize de dua edelim kizlar
Allah bağışlasın cnm benimde iki düşüğüm var Rabbim inş sağlıklı 2. Evlatlar nasip eder.bugünleri iyi değerlendir o zaman
Amin canım inşallah güzel haberlerimiz olur
Evet bayagı değerlendiriyoruz
İnsallah bebiştendir canım benimde alt karın bölgemde ara ara batma gibi adet agrısı gibi şeyler oluyor gazdır o gazdır deyip kendimi frenliyorum bugünde bel agrım basladı onda kılıfı hazır bacakları havaya dikmekten agrıyor diyorum ama bi yanım hep bebişşşşş mi acep diyor catlatma iğnesinin 7 günündeyim daha var tahlile. Senin az kalmış biraz daha sabırrSelam iki gindur mide yanmasi ve kokulara karsu asiri hassasiyetim var ve tansiyonum dusuyo sabahtan beri halsizim adetime 3 gun kaldi genelde bu belirterim olmaz ama hala adet olacam gibi sari akintim var arada bel ve kasik sancim da var habire dua ediyorum bu ay olsun artik diye mubarek gunde birinirimize de dua edelim kizlar
Ben de aynı durumdayım erken değil bence beraber büyürler, bu arada selam hanımlar ins. bu ay müjdeli haberleri veririzMerhaba hanimlaaar
Benim şuan 11 aylik kızım var
1 yaşına girdikten sonra 2.yi düşünüyorum sizce erkenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?