Gebeliğe Hazırlık bir çocuğu olup ikincisi bir türlü gelmeyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş cnm devamıda gelmedi kanamamın ben yaşıyorum her gebelikte yerleşme kanaması yarın öğrenebilirsem netten haber vereceğim muhakkak
Ay insallah canım. Ger ekten burada her hamile kalanı okudukca insan pozitif duygular yükleniyor umut doluyor hadi güzel haberler bekliyoruz

Ay insallah canım. Ger ekten burada her hamile kalanı okudukca insan pozitif duygular yükleniyor umut doluyor hadi güzel haberler bekliyoruz
Bir evladımız var şükür demekki 2.de olabilir ama zamanını bekliyor demekki inş hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Aminnnn canım. Rabbim hic evladı olmayanlara ve bizlerede nasip etsin insallah. Ben nedense dogumdan sonra sanki bende birsey olmus gibi geliyor. Bi hata olusmus yada hormonları normale inmemiş gibi. Dr hicbi sorun yok diyor hafif bi pco var. Demekki zamanını bekliyoruz Rabbim ol der ve oldurur insallah

İnş cnm Rabbim büyük

Selam kızlar
Benim de 8 yasında bir kızım var ellerinizden öper
Yaklaşık bir senedir ikinci için ugrasıyoruz
İki düşüğüm oldu
Geçen ay klomen iğne
Bu aysa kendi haline bıraktım
Üç gündür ovularım pik halde neler oluyor bakalım

Slm canım. Rabbim cok bekletmesin insallah insallah bu sefer saglıklıcana hamilelik yasarsın

Selam iki gindur mide yanmasi ve kokulara karsu asiri hassasiyetim var ve tansiyonum dusuyo sabahtan beri halsizim adetime 3 gun kaldi genelde bu belirterim olmaz ama hala adet olacam gibi sari akintim var arada bel ve kasik sancim da var habire dua ediyorum bu ay olsun artik diye mubarek gunde birinirimize de dua edelim kizlar

Allah bağışlasın cnm benimde iki düşüğüm var Rabbim inş sağlıklı 2. Evlatlar nasip eder.bugünleri iyi değerlendir o zaman

Insallah kardesleri olur kuzularimizin cok aratmadan
Amin inş cnm :)
Hadi inş bebiş vardır cnm

İnsallah bebiştendir canım benimde alt karın bölgemde ara ara batma gibi adet agrısı gibi şeyler oluyor gazdır o gazdır deyip kendimi frenliyorum bugünde bel agrım basladı onda kılıfı hazır bacakları havaya dikmekten agrıyor diyorum ama bi yanım hep bebişşşşş mi acep diyor catlatma iğnesinin 7 günündeyim daha var tahlile. Senin az kalmış biraz daha sabırr

günaydın bugun pekcbir belirtim yok miden biraz tuhaf ama cok kotu degil belirtilerim simdilik kayboldu sizlerde durumlar n1e

Merhaba hanimlaaar
Benim şuan 11 aylik kızım var
1 yaşına girdikten sonra 2.yi düşünüyorum sizce erkenmi

Merhaba hanimlaaar
Benim şuan 11 aylik kızım var
1 yaşına girdikten sonra 2.yi düşünüyorum sizce erkenmi
Ben de aynı durumdayım erken değil bence beraber büyürler, bu arada selam hanımlar ins. bu ay müjdeli haberleri veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…