- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
Aldık havuz her öğlen 2 saat başlarında bekliyorum enerjilerini bi nebze atıyorlar onlarla birlikte bende öğle uykusu için kendimi yatağa zor atıyorumYaşları gereği normal
Aralarında yaş farkı az iki erkek çocuğu böyle oluyor
Küçük zaten 2 yaş sendromunda
Büyük dediğin henüz 1,5 yaşında ilken abi olup sen büyüksün denilen küçük bebek olduğu için 2 yaş sendromu dahi yaşayamamış bir çocuk
Bir iki yola okula başlarlar uzanan kendinize zaman ayırabilirsiniz
Bu yaz için de ev içi havuz öneririm oynasınlar su ile
 Ama bilmiyorum ki acaba sinirlerim çokmu yıprandı her anımız çocuklarla çekişmeli depresif geçiyor
Ama bilmiyorum ki acaba sinirlerim çokmu yıprandı her anımız çocuklarla çekişmeli depresif geçiyor 

Çocuk her ağladığında istediğini yapmayın sizin disiplin kurallarınıza uymayı öğrensin
 Çocuk her ağladığında istediğini yapmayın sizin disiplin kurallarınıza uymayı öğrensin

su anda buyuk 5 kucuk de 3,5 oldu, henuz delirmedim
 su anda buyuk 5 kucuk de 3,5 oldu, henuz delirmedim  benim ikisi de yaramaz, delirmek uzere oldugum gunler oluyor. Bir gun basimin agrisindan bunlari uyuturken agladim artik, nolur susup uyuyun diye, gercekten dinlediler. Asla dogru degil, taktik yapmamistim ama o ise yaradi. Ben tekrarlamadim ama cok zorda kalirsaniz aklinizda bulunsun.
 benim ikisi de yaramaz, delirmek uzere oldugum gunler oluyor. Bir gun basimin agrisindan bunlari uyuturken agladim artik, nolur susup uyuyun diye, gercekten dinlediler. Asla dogru degil, taktik yapmamistim ama o ise yaradi. Ben tekrarlamadim ama cok zorda kalirsaniz aklinizda bulunsun.

Başka türlü çekiliyorlar bazen.
 Başka türlü çekiliyorlar bazen.
		 sabrımı tükettiler bilmiyorum psikoloğun faydası olur mu
sabrımı tükettiler bilmiyorum psikoloğun faydası olur mu