Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Canım, merhaba.

Rah,m filminiçektirdin mi? Benim durumum da aynı seninki, gibi. Rahim filmi mi de çektierdim ben yeni temiz çıktı. Dr 4/5 ay daha deneyin dedi
Cektırdım cnm şükür temiz cıktı aradan 3 ay sonra hamıle kaldım su an 18 haftalık hamıleyım rabbım sana da en kısa zamanda nasıp etsin

Düşükten 7 ay sonra hamile kaldım ben kendiliğimden. Test yaptıracaktım ama doktorum gerek görmedi akışına bıraktık 7 ay sonrada ikinci kızıma hamile kaldım
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben düşük felan da yapmadım ilk hamileligmde ilk denemede oldu şimdi niye olmuyor anlamıyorum doktor a da gittim bir sorun çıkmadı çok şükür. Hayırlısı olsun tüm bekleyenler için

Merhaba benim de 4.5 yasinda bir kizim var bir yildir ikinci cocuk icin ugrasiyoruz ama yok doktora gittik bende de esimde de sorun gorunmuyor dedi doktor yinede olmuyor kizimda ilk ay hamile kalmistim acaba birgun hamile kalirmiyim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…