Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Ah kiyamam yurt disindasin sanirim belki Annen gelir diyecektim ama az önce önemsemedigini yazmişsin. Orasi nasil biryer yav hicmi konu komsu yok. K.validen filan nerede ? Tövbeler olsun adam çatlar orda.

Ah kiyamam yurt disindasin sanirim belki Annen gelir diyecektim ama az önce önemsemedigini yazmişsin. Orasi nasil biryer yav hicmi konu komsu yok. K.validen filan nerede ? Tövbeler olsun adam çatlar orda.
Kayınvalidem 5 saat uzakta. Anca bayram seyransa kimse hasta değilse geliyor. Ölaek gelmez nitekim zehirlendik ailecek gelmedi annemi bi kere acil durumda çağırdım. Bi hafta geldi, heö çocuğa hem ona baktım valla bi de çalışıyorum. Yediği yemeğin tabağını dahi kaldırmadı masadan. Annemdir gerekirse bakarım da yardıma çağırmam bidaha iki kat fazla yorulmuştum. Neyse ki çalışıyorum canım yoksa alman arkadaşlar ilişkimiz hep mesafeli. Yan komşumuz çok iyi de 3 torun var başına kıyıp da yardım isteyemem

Valla ben anneme kurban olayim yav.bende calisiyorum annem ogluma bakiyor her sabah geliyor her aksam gidiyor. Yemegimi yapar temizligimi yapar bu bayram camlarimi bile silmis. Ayrica hasta birde benim ona hizmet etmem lazim aslinda.2 sokak var aramizda. Ustelik yasin gecti 2.cocugu da yap artik diye 3 senedir soyleniyor.

Bana dr laparoskopi yapalim demisti yapisiklik var onlari temizlemek icin gecen ay randevum vardi iptal etmistim korktugum icin ama simdi kesin kararliyim olucam ilerde keske olmaydim diye pismanlik duymak istemiyorum.. yapisiklik sorunu yasayan oldumu aranizda? Ameliyat sonrasi dikkat etmem gereken herhangi bir sey var mi?

guzelgunler2019 sesin solugun cikmiyor nasilsin? Bi gelisme var mi ben ameliyata karar verdim kismetse önümüzdeki ay
Ay ben çok konulara aynı anda dağıldım toparlayamadım bi dakka çörekotu yapıyorum işte,9 haziranda ovulaszon görmeden adet geldi. Sanırım hayıt otu hapından oldu. Şimdi çörekotunda 8. Günüm. Bir ovulasyon görsem ona da razıyım valla adetin 3. Günü kan verdim hormon testleri için, bugün yarın arar doktor bir sorun var mı? Öyle yani, eşim şusniş seyahatindebu hafta yok. Umarım yumurtlamanormal dişiler gibi13-16 arası olursa biz de çiftleşebileceğiz o dönemde . Zaten her şart süper bile olsa maksimum tutma ihtimali yüzde 25 , test elimde gezmeyeceğim haliyle adet vakitli gelir çünkü yumurtlama vakitli olursa. Sen ne amelyatı olacaktın kaçırdım ben canım

Cörekotu birkac gün yuttum bende ama malesef benim hicbir ilaci yada kürü adamakilli yapmak gibi huyum yok bende adet düzenli de yinede ovülasyon olmadi bu ay. Zaten amh degerim düsüktü iyice sifiri mi boyladi bilmiyorum. Tek tüp kapali bende onu alacak dr bi de yapisikliklar acilacak insallah hayra vesile olur bu operasyon. Durumundan haberdar et cörekotunun pik olmasina katkisi var mi bakalim

Bu ay olmadi önümüzdeki ay diye diye 5 yilim gitti millet 3.dogurdu 4'de niyetlendi ben bekler üzülme canim aliskiniz nasilsa umarim daha fazla beklemeden gelir bizim bebisler

Vakti saati gelmedi demek ki canim.
Ben bu ay ovulasyon testi ile denemeyi düşünüyorum.İnan hic aklimda yoktu 2. Cocuk. Bu kimyasal gebelik ile aklim basima geldi.Yaş elden gidiyor maalesef.Dilerim Fazla Beklemeden Gelir Bebislerimiz.

Çok geçmiş olsun, tıkalıysa hayrı yoksa bizle değildir doktor alsın mı diyorsun yapışıklık kürtajdan olan bişi diye biliyodum ama yanlış biliyo da olabilirim tabii ki. Çörekotu yumurtaları sağlıkla büyütüyormuş, bakalım göreveğim. Şuan tükürükten mikroskopla takipteyim çatallanmalar başladı. Yoğunlaşınca idrarda 6/7 tane ovu testim kalmıştı onlarla bakıp garantiye alıcam . Üremek önemli değil de adet uygunsuz bi anda yakalayabilir beni, pik den 14-15 gün soraya hazırlıklı olcam, adetim 25. Güni düğün hamamı, 26. Günğ kına,28. Günü de düğün var işte istanbulda katılmam gereken.

Senin cephane saglam canim Mikroskop, ovülasyon test adami da yakaladin mi kim tutar seni bi de bakmissin bingo benim bu ay da fos yapisiklik sezeryandan sonra olusmus muhtemelen

Senin cephane saglam canim Mikroskop, ovülasyon test adami da yakaladin mi kim tutar seni bi de bakmissin bingo benim bu ay da fos yapisiklik sezeryandan sonra olusmus muhtemelen
hersey saglam tutup gecen ay pik görmeden adet gördüm, ona ne diyorsun bacim peki:) pik olmadi cunku , tam pike yaklasiyoken agri kesici almam gerekti iki gun , boyun fitigi, ardindan fizik tedavi, yumurtlamadan adet gördüm.
ben suan mikroskoptan bakiyorum , iste biraz daha kristalize olmaya baslasin idrarda bakmaya baslicam. Hersey tamam da sirun su ki koca yok kocaaa! olsa da 10 gun sevismiyo bu ara iyice sacmaladi, kortizon kullandi ondan mi yoksa metres mi yapti yoksa bebek stresinden mi bilmiyorum ama bosalamiyor falan. Ben de de iyice manyakliga vurdu bu durum. elin almanyasinda adama lokum buluyim diyorum. bi geceligine geliyor simdi is seyahatinden ama hasta olmus yine hastayken de hic iliski olmaz . Ben de sperm eksik maglesef. Insallah denk gelir de gelir bizim de 2. oglumuz daha bekletmeden :)
sezeryanda da mi olabiliyomus böyle seyler yaaa. alllaaaaaaam kadin olmak , kadin olmak. erkeklere bak bi prostatlari var

Hersey 4x4 de olsa olmayinca olmuyor iste. Madem esin stres oluyor ona söyleme yumurtlama günlerini hesaplamiyorum artik de. Benim esimde bazen isteksiz oluyor git git gidak yumurtam sicak deyince

Merhaba acaba hamile kalabildiniz mi ya da aşılama yaptınız mı bilgi verir misiniz

Merhaba benimde 12 yaşında çok şükür bir oğlum var 37 yaşındayım 7 aydır ikinci için uğraşıyoruz . Çalışmaktan işten güçten borçlardan hamile kalmaktan hep korktum hatta istemedim şimdi deli gibi ikinci çocuğu istiyorum ama olmadı. Mart ayında doktora gittik ne eşimde ne bende hiç bi sıkıntı yok tüm değerlerimiz normal .Doktorum iğne tedavisi uygulayalım dedi kabul ettik .Klomen menagon ve çatlatma iğnesi yapıldı fakat olmadı nisan ve mayıs tada uyguladık yine olmadı .Haziran da bıraktık Ramazandı bayramdı zor olur tedavi gidip gelmemiz diye kendiliğinden gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş. Temmuz da yine kendiliğinden gebe kaldım oda dış gebelik oldu iğneyle şuanda hala daha beta değerim sıfırlanmaya çalışıyor. Zaten dış gebelikten sonrada kullanılan iğneden dolayı 6 ay korunmam gerekiyor . Bidahaki çalışmalar yılbaşına kaldı artık .Hayırlısı olsun nasip böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…