Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Deren Merhaba. Ben bu konuyu yeni takip ediyorum. bende 2. bebeği düşünüyorum1 yıldır olmuyor. Dr falan gittim hersey temiz ovulasyon testiylede denedik 2 defa tutmadı yine. sen de var mı bir gelişme testler işe yaradı mı onu merak ettim

canım sende kötü şeyler yaşamışsın. Hayırlısı tabi her seyden önce. Sağlıklı birer çocuk sahibi oluruz inşallah. BEnim de yaşım 37 yaşın verdiği birşeyde olabilir. bizde 2. ci çocuğu 1 yıla aşkın oldu istiyoruz. Eşim daha testlerini yaptırmadı. Ben 2 hafta önce son olarak rahim filmi mi de cekildim artık yapabileceğim bişrey kalmadı.

Maşallah en büyük mutluluk olmuştur sizin için.

Merhaba canım
Bende işe yaradı testler daha doğrusu test bahane. Rabbim Ol dedi ve oluverdi.
12 Haftalık Hamileyim Ben.
Darısı Başına olsun inşallah.

Şuan gebe miisn peki:):)

Değilim bu gidişle de tek çocuk kalıcazbiz. Benim eşim acaip bi insan çünkü, göz göre göre gül gibi ovu dönemimi yedi ya
Ovudan 3 gün önce oldu en son ilişki, çatladığını sabah hissettim akşamına dedim sen bi duş al. Duşunu aldı ilişki oldu ama yok yorgunmuş gazı varmış... yarım bıraktı..
ben de son lafımı ettim artık,
Neyse herkesin 2-3 çocuğu olmak zorunda değil, bize de tek çocuk nasipmiş dedim döndüm yattım. Bundan sonra da ovuye kadar yalvarsa bidaha ilişkiye girmem bi ay beklesin ayı. Ay çok sinirlendim ya .

Ay merhaba yine 3. Kez aynı yazına yorum yazıcam rekora doğru gidiyorum
Ben ovu dönemlerinde çok ağrı çekiyormuşum, ben bu belirtileri adet öncesi belirtiler sanıp ilişkiyi bırakıyodum bikaç gün. Bu şekilde aylarca ovu tarihlerimi mındar etmişik.
Neyse ben bunu daha yeni öğrendim, ve iki günde bi ilişkiyle bi ovuden bi gün önce bi de bigün sonra olacak şekilde gecen ay ilişki oldu, ama bi cacık tutmadı
Ama kendimi öğrendim.
Adet düzenim 32-37 arası benim, 26-28 olsa çoktan gebe kalmıştım bariz. Çünkü adet bitimi haftası haftada 3-4 ilişki oluyor malum özlemde, sonra bi eşime bıkkınlık geliyo işte 17-23. Günler arası resmen uzaklaşıyo benden, sonra yine yoğun ilişki oluyo. Adam doğum korunma yöntemi gibi. Bilinçli yapmıyor bariz söylemiyorum çünkü günleri. Bir de hep iş seyahatinde, bitek gecen ay evdeydi şans vardı. Ekimde yine 2 hafta olmıcak, keşke ben de 28 de adet olsaydım tüm sorunlar çözülürdü.
Ama hertür ilacı denedim olmuyor da olmuyor , hatta ilaç alınca iyice atıyor.
Çörekotu kürü
Soğan kürü
Glifor
Hayıt otu hapı
Kilo verme
Sağlıklo beslenme
Düzenli spor
Kilo alma

Hepsini denedim. Yok olmuyor. Düzenim bu yapım bu

Canım, merhaba.

Rah,m filminiçektirdin mi? Benim durumum da aynı seninki, gibi. Rahim filmi mi de çektierdim ben yeni temiz çıktı. Dr 4/5 ay daha deneyin dedi

:):):) Hem üzücü hem komik geldi. allah nasip eder inaşşah her isteyene

:):):) Hem üzücü hem komik geldi. allah nasip eder inaşşah her isteyene
Sanki her isteyene edebilirmiş de bize etmeyecekmiş gibi gelmeye başladı bana.
Bi sene oldu ya.
Her aya mı bi bahane bulunur
Yok yorgunum
Yok gazım var
Arada oğlan baltalıyo
Arada iş seyahati
E arada grip nezle oluyo beyefendi
E ben de arada 2 ay adet olmuyorum o zaman ovu nerde adet kim belli değil
Beni hamile kalamamaktan çok bu süreçler tüketti. Bağlatıcam kordonları rahata ercem sonunda

Benimde adet 32/37 gün arası değişiyor. hiç 28 günde bir adet olmadım. Bu yüden avo testlerinden aldım 2 aydır öyle denedik yine tık yok. bakalım rahim filminden snra çok hamiş kalan oluyormuş. Umudum yüksek Hayırlısıyla gelir inşallah.

Abi tane çocugun var senin, o bence çocugu olmayanlarda oluyo.
Ya bilmiom ben hiç anlamıyorum bu konuyu cidden.
Millet tek geceyle gebe kalıyor.
Ben artık niyetliyim diye anneme korunmayı bıraktıktan 3 ay sora söyledip, bunu duyan gelin gitti çıt diye gebe kaldı ya, ikinciyi önce o doğursun diye. Hatun doğurmak üzere şuan , ben bi arpa yol alamadım. Hem de kızda hertür hastalık var, hiç spor yapmaz. Yaşıtız da. Hem de gayet kilolu. Pıhtılaşma sorunu da var, kaç kere de düşük yaptı.. istese 10 tane doğurur yani eminim.
Bazısı böyleyken biz niye farklıyız ben onu anlamıyorum işte.

Yok canım çocuğu olanlardada oluyo. Dr kendisi istedi zaten rahim filmini tüplerde tıkanıklıklık olmuş olaiblir falan diye.Şükür açık çıktı. Ufak tefek pıhtılar bile engel oluyormuş. E tabi sperm de yavaşsa en ufak bir engele takılıp kalıyor öyle. Benim çalıştığım şirkette var böyle bir kız ama onun hiç çocuğu olmuyordu. Rahim filminden sonra 2. hamile kaldı. Bakalım sen bu rahim filmini hiç çektirmedin mi? Çektirmediysen biran önce cektir. Çektirip hamile kalan çok insan var. Çocuklu yada çocuksuz.

Yok ben öyle şeylerle uğraşacak biri değilim ya.
Bi tane var şükğr deyip menapoza kadar korunmayarak ilerleyeceğiz biz
Eşim de hayatta baktırmaz sperm falan tanıyorum onu.
Biz ovu dönemi denk getiremioz ki işte, 6 kere denk getirsek ve olmazsa o zaman artık eşime hömkürcem git spermine baktır diye, o da baktırmıycak... böyle böyle menapoz gelecek 20 sene içinde

İyi de canım sadece ebebek ovu döneminde olmuyor ki Sadece şansın yüksek o dönemde. bende mesela baktırdım hani tıkalı deseydi dr gidip tüp bebek yaptıracak değildim. Çok şükü allah oğluma sağlıklı uzun ömür versin diyorum. ama en azından kafam rahat soru işareti yok kafamda. Eşime de randevu aldım 2 kere ikisin dede iptal etti bahanelerle. Şimdi baskı yapıyorum randevu alması için. . anasını satam sanki bizim gibi içlerine kocaman kocaman alet sokacaklar. Sevk çeke çeke vereeğizi 2 gram sperm onuda vermeye acizler kızıorum

Doğalıyla olursa olur, müdahale ettirecek bi çift değiliz. Ben herseyin doğalı düşüncesindeyim, tüp tuıkalıysa açılırsa herseyin vakti vardır. Yani bizim öyle illa da illa diye olayımız yok.
Yani olmadıkça üzülüyorum tabii ama konuyu deşmeyi düşünmüyorum. Hem almanyada hem türkiyede bol bol doktora gttim, biri de baktır demedi rahim filmi.
Bizde şöyle ki eşimle 5-6 gün ilişkimiz olmayan bi dönem oluyo her turda. Adet dönemi bi öyle ilişki olmadığı oluyo bi de 2 hafta sonrası, yani değiştiremiyorum. Hep de o ilişki olmayan dçnemin sonunda çatlıyo yumurta kısmet işte. Vucudum mu yapıyo bunu istemiyo mu çocuk daha hazır değil mi diye düşünüyorum. Belki de daha hazır değilimdir bilmiyorum. Çünkü bi ay böyle kastım çırpındım 3 hafta haftada 3-4 kez ilişki oldu mesela, kesin denk geldi derken o ay 53 günde adet oldum mesela. Ya da eşimin iş seyatıne denk geliyor, mesela 1 hafta yok diyelim eşim, tam geleceği günden bigün çnce çatladı yumurta 3 kere, geldiğinde ölmüş oluyor. Ve yumurtlamadan önceki 4 güne kadar ilişkiden gebelik oluşabiliyo. Ama eşim 5 gün yoktu mesela.
Yani hazır olsak denk gelir grbe kalırdım demek ki bişeyler daha hazır değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…