Bir Çocuk Sevdim Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, "Bir Çocuk Sevdim" adlı dizi için Bülent İnal ve Çetin Tekindor ile el sıkışıldı. Cevdet Mercan'ın yöneteceği dizi için kadın başrol arayışları sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çocuk sevdim dizisi için çalışmalar devam ediyor. Bülent İnal ve Çetin Tekindor'un başrollerinde oynayacağı dizinin müziklerini Nail Yurtsever ve Cem Tuncer yapacak, Eylem Aktaş seslendirecek. Dizi için görüşülen isimler arasında Onuryay Evrentan, Gülçin Santırcıoğlu gibi isimler bulunuyor.

Bir aile draması olan dizi yeni sezonda yayına başlayacak.

$bircouk.webp

[video=youtube;nGxno9veyTY]http://www.youtube.com/watch?v=nGxno9veyTY&feature=player_embedded[/video]

fragmanı beğendim,güzel olmuş.bi deneyeyim :97:

'kalbe geçmeyen söz kadere geçer mi?'

vayy güzel sözmüş...

fragmanı beğendim,güzel olmuş.bi deneyeyim :97:

'kalbe geçmeyen söz kadere geçer mi?'

vayy güzel sözmüş...

Fragmanı merak uyandırıyor,Çetin Tekindor da var bu dizi izlenir doğrusu hangi diziyi seyredeceğimi şaşırdım bu sezon bir çok güzel dizi var..

çetin tekindor varsa kalite vardır sırf onun için bile izleyebilirim,ayrıca bülent inal da başarılıdır,izleyip görelim...

kesinlikle muhteşem bişey benziyor....izleyeceğim kanal d de başlayacak dizi yanlış yazılmış sanırım

Yine şiddet yine duygu sömürüsü...:5: Artık dizilerde bunları ön plana çıkarmayın nolur...:43:

Cok güzel bir diziye benziyor, merakla bekliyorum... Ne de olsa feriha dan kurtaracak beni :52:

Bende beğendim diziyi izleyeceğim
Başroldeki kız Gülcan Arslan ı tanıyorum
Ama her rol aldığı proje bitiyor hiç uzun sürdüğünü görmedim inşallah bu sefer uzun sürer
Tmc yapımın dizileri güzel oluyor genelde

Back
X