Bir Çocuk Sevdim Star Tv

Bende final yapmalarini istemiyorum, sonradan izlemeye basladim diziyi ama cok sevdim , devam etsin bi sure..... :))) :10:

Timur'la Mine cok tatlilar oyle guzel bakiyolar ki birbirlerine sanki gerçekten asiklar mis gibi cok guzzellllll :)) :16::16:

ayten kim bu arada ?

Birde o genç çocuk varya, Sinan'i neden biçakladi ki ??? (babasinin annesini bicakladigini hatirlayip) Sinan'la ne alakasi var yani ? onu biçakliyo

ya işte okısmı azcık saçma olmuş.. psikolojik sebep wermeye çalışmışlar ama olmamış bee.. we zannederim ki final yapacaklar maalesef :( sinan ölecek muhtemelen.. çünkü hızlandırdılar bazı şeyleri.. mesela eminenin karşısına lööp diye onun ayarında bir adam çıktı we bir anda birbirlerine karşı bişey hissettiler..! :50: mesela bir de Derin in foyası meydana çıktı hapse girdi.. yani anlayacğın toplamaya başladılar ama ben çok üzüldüm yaaa.. bitmesin.. :((
ayten' de timur'un bir zamanlar tanıdığı birinin kızı.. ayten ewleneceği sırada trafik kazası geçiriyor we anne baba koca kim warsa kaybediyor kimsesiz kalıyor. melek timur yanına alıyor :16:

Son düzenleme:
Ara ara baktığım bir dizi. Ama en son bölümdü sanırım sinir oldum daha da izlemeyi düşünmüyorum. Mineyle Sinan'ın ayrılmasına neden olan kişilerden biride Timurdu. Sinan hiç suçu yokken şimdi saf dışı kaldı. Akıl alır gibi değil. Timur Sinan'ın Mineyi terketmediğini biliyordu ve Sinan'ın ona yazdığı mektuptan haberi vardı. Emine herşeyi anlatmıştı Timur'a. Ama ona rağmen sustu Timur. Ve şimdi Mine Timur' aşık. Böyle aşk mı olur.

Ara ara baktığım bir dizi. Ama en son bölümdü sanırım sinir oldum daha da izlemeyi düşünmüyorum. Mineyle Sinan'ın ayrılmasına neden olan kişilerden biride Timurdu. Sinan hiç suçu yokken şimdi saf dışı kaldı. Akıl alır gibi değil. Timur Sinan'ın Mineyi terketmediğini biliyordu ve Sinan'ın ona yazdığı mektuptan haberi vardı. Emine herşeyi anlatmıştı Timur'a. Ama ona rağmen sustu Timur. Ve şimdi Mine Timur' aşık. Böyle aşk mı olur.

ara ara baktığın için pek anlayamamışsın sanırım :) sinan ın en başta suçu yoktu ama mineyle biraraya geldikten sonra mine nin aslında tanıyamadığı sinan çıktı ortaya we mine ondan soğudu.. yani burada anlatılmak istenen şuydu, mine ona çocukça bağlanmıştı we duygularını gerçek sanıyordu. bu süre içinde içten içe timura sewgi duydu we sinan ı tanıdığında aslında ona aşık olmadığını anladı..

ara ara baktığın için pek anlayamamışsın sanırım :) sinan ın en başta suçu yoktu ama mineyle biraraya geldikten sonra mine nin aslında tanıyamadığı sinan çıktı ortaya we mine ondan soğudu.. yani burada anlatılmak istenen şuydu, mine ona çocukça bağlanmıştı we duygularını gerçek sanıyordu. bu süre içinde içten içe timura sewgi duydu we sinan ı tanıdığında aslında ona aşık olmadığını anladı..

Sende gerçekten tutkuyla bağlanmışsın bu diziye :) Timur en başından beri Minenin çaresizliğinden faydalandı. Gerçekten sevseydi ona herşeyi anlatır sevdiğiyle kavuştururdu. Yani yalan söyleyen Timur, daha sonra Derinle beraber olup Sinan'a tuzak kuran yine Timur. Sinan bunların hiçbirini yapmadı. Sinan'ın istekleri beklentileri gayet normaldi. Sonuçta kendi çocuğu başkasına baba diyor ve sevdiği kadın Sinan'ın yanında değil Timurûn yanında oluyordu HAsan'ı bahane ederek. Ara ara bakmamın nedeni Mine'nin bu tavırları oldu zaten. Daha doğrusu dizinin böyle bir yöne doğru kayması. Ama düşününcede Mine kendine yalanlar söyleyen bir insanı sevebiliyorsa iyi oldu Sinan kurtuldu Mineden diyorum:) Sinan çocuğunu alsın yeter diyeceğim ama o çocuğuda vermezler. Kötü kalpli onlar :)

İyi seyirler. Bir dizi için fazlaca yorum yaptım bu kadarı yeterli.

abla şifofreni çıktı yahu :1: ben de nerden çıktı bu adam emine yi sewdi birden diye düşündüm ! :27:

Sende gerçekten tutkuyla bağlanmışsın bu diziye :) Timur en başından beri Minenin çaresizliğinden faydalandı. Gerçekten sevseydi ona herşeyi anlatır sevdiğiyle kavuştururdu. Yani yalan söyleyen Timur, daha sonra Derinle beraber olup Sinan'a tuzak kuran yine Timur. Sinan bunların hiçbirini yapmadı. Sinan'ın istekleri beklentileri gayet normaldi. Sonuçta kendi çocuğu başkasına baba diyor ve sevdiği kadın Sinan'ın yanında değil Timurûn yanında oluyordu HAsan'ı bahane ederek. Ara ara bakmamın nedeni Mine'nin bu tavırları oldu zaten. Daha doğrusu dizinin böyle bir yöne doğru kayması. Ama düşününcede Mine kendine yalanlar söyleyen bir insanı sevebiliyorsa iyi oldu Sinan kurtuldu Mineden diyorum:) Sinan çocuğunu alsın yeter diyeceğim ama o çocuğuda vermezler. Kötü kalpli onlar :)

İyi seyirler. Bir dizi için fazlaca yorum yaptım bu kadarı yeterli.

hımm değişik bir bakış açısı :44: ilginç bir tawır :44: saygı duyarım :1:

sinan bu sefer gidici heralde
minede ne kaaaa basit bi gelinlik seçmiş öleeee :19::19:

sinan bu sefer gidici galiba
minede ne kaaa basit bi gelinlik seçmiş öleee :19::19:

yakın zamanda final olacak diye beklerken, sezon finali olmasına sewindim :)
sinanı derin mi wurdu acaba??timur nereye gitti öyle??

yakın zamanda final olacak diye beklerken, sezon finali olmasına sewindim :)
sinanı derin mi wurdu acaba??timur nereye gitti öyle??

timur un nereye gittiği meçhul de sinannı şu evine aldığı kadının kaynı vurdu galiba
kavgadan sonra görüşcez seninle falan demişti kesin o

sezon finali mi oldu son bölümü seyredemedim de..eğer öyle ise devam edecek olmasına sevindim:)

en sevdiğim ama en sevdiğim dizi acunun programı yüzünden eylülde olmıcak çok üzgünüm stara bir sürü mail atıcam aptal acun yüzünden dizilerimden oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47:

Bende severek izliyordum bu diziyi ama artık soğudum sanki
en başında timur minenin ne kadar acı çektiğini biliyordu onu gerçekten sevseydi sinanla bir araya getirmeye çalışırdı.ama yapmadı mektubu sakladı..
sinan da mineyi gerçekten sevmiyomuş ki gidip başkasıyla beraber oldu..
mine desen bir tuhaf sinan için ölüp bitiyodu hatta kaçırıldığı zaman bile onun adını sayıkladı,hastanedeyken kararını sinandan yana kullanmıştı,sonra da timur a aşık oldu..
bilmiyorum artık saçma gelmeye başladı bana..

çok özlüyorum bu diziyi mineyide çok beğenerek izliyordum her gün ne giymiş bakıyordum:26::26::26:

Back
X