hadi hayırlı olsun canım inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda nasip etsin bebişini canımm
aynen burasıyla ankara zaten hemen hemen aynı ayazzzzzz kar ama çok güzel yağıyo dünden beri yağıyo hep
sağol canım allahım isteyen herkese hayırlı evlat versin başladık bakalım hayırlısı tedaviye
aaamiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
kayracım rahim filimi çektirdinmi sen hiç adet bitince gel rahim fimi çekecez dedi doktorum tüplere bakçak tıkalımı açıkmı diye
evet canım çektirdim adet bitince 2 3 günde filan gidiyosun rahim toparlanmadan çektiriyosun biliyomusun ümitlendirmek istemem ama bu filmden sonra kendiliğinden hamile kalanlar varmış inşallah öyle birşey nasip olur sanada olmasada en azından işin başında vakit kaybetmeden çektirip öyle devam edersiniz canım çok iyi olur
soğol canım inşallah.... acı çekiyomuşun öyle bişey oldumu sana filimin nasıl iyimi çıktı canım ...........KAYRACIM BİRDE İLTAHAP İÇİN DAĞ KEKE Ğİ İÇİYOLARMIŞ İÇSEMMİ ACABA BEN 55 KİLOYUM TANSİYONUM DÜŞÜK DAHADA DÜŞÜRÜRMÜ ACABA ZAYILAK İÇİN İÇİLİYOMUŞ İLTİHABADA İYİ GELİYOMUŞ
canım ben fazla acı çekmedim zaten 15 dk önce kalçadan iğne yapıyorlar çok acı veren bişey değil adet sancısının çok az fazlasıydı açık çıktı benim çok şükür
kekik konusunda bilgim yok ama onun yerine soğan kürü iltihaba iyi geliyor diye biliyorum birde tıkanıklık olup olmadığınada kızlardan duymuştum acı elma yağı (adaçayı yağı )tamponla gece koyuyorlarmış sabah eğer genzinde hissediyorsan tüpler açık diyorlar sanırım oda iltihaba iyi geliyormuş tatlım biraz bekle alıntı yapayım tatlım[/Q tamam canım çok sağol biraz bekleyim ne varsa belli olur zatten allahım en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlerede yaşatır inşşalah ALLAHA EMANET OL HAYIRLI GECELER CANIM RABİM KALBİNDE NEDİLEĞİN VARSA VERSİN
Hayırlı geceler kızlar allah rahatlık versİn
merabalar ben bu topiği ilk defa buldum
bende hamile kalmak istiyorum fakat şu ana kadar hiç olmadı.1 defa aşılama yaptırdımfakat yine olmadı.eşiminde benimde bi problemimiz yok.fakat ben isyan noktasına geldim artık.bu noktadan uzaklaşmak için dua ya ihtiyacım var.bana hamile kalabilmek için okunacak sureleri ve duaları gönderirmisiniz nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?