kızlar yaa neşe den haberi olan var mı
kaç gündür hiç gelmiyoo
kayracım yaa walla Allah kurtarsın seni şu kaynanandan ne diyim
peygamber sabrı versin sana, vermiş de bencee
kıslar ben dışarı çıkıyorum bi iş için geleceğim görüşürüz
gunaydın canikolarımmmmm
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Feb 2010
inanmak Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
ben 3 yıllık evliyim bu arada 4 defa aşılama yaptırdım ama olmadıeşimin ailesi ile srunlarımız vardı sırf stres ve üzüntüden olmuyordu 2 ay hiçbirşeye takıntı yapmadık ve adetim 5 gün geçti kan testi yaptıırdık 47 çıktı doktora gittik hamile oldugumu söyledi inanamadık eşimle dahahalen şotayız 1 haftadan beri.stres yapmayın ilşkiye çoçuk için girmeyin.zevk için girin ve stres ve üzüntüden uzak durun o zaman olur benim tatdıgım bu mutluluğu allah herkese tattırsın
ALINTIDIR
bende buna cok ınanıyorum adet zamnımda hep bır uzuntu cıkıor bu ayda uzun gecıkme ıle adet oldum cok uzudum.allh bebegını kucagına almayı nasıp etsın .amannn kım sıkıntıdasn uzak kalabılıokı.su dili oten ınsanlarla ugrasanları varya tutucan dove dove gebertecen :))))
gunaydinnnnn kizlar gununuz dunden ii olsun allah kalbiniz iman kucaklariniza bebis versin
haklısın tatlım bende pek başaramıyorum inşallah rabbim bize yardım etsin tatlım ona sığındımkayracım paylaştıklarını rabbim hepimize yaşamayı nasib etsinn
ama akıldan çıkarmak kolay olmıyo malesef
bende çok istiyorum düşünmiyim kendimi yıpratmıyım diyorum ama
adet önce daralmaya başlayıyorum
bu sadece adet öncesi var ama bende onun dışındaki zamanalrda rahatımm
rabbim tez zamanda yollasın bebeklerimizi bize inşaallahhh
kizlar bugun saat 4 de yani tr saati 5 de doktora gitcez kizimi goturcem teyzeleri dun gece yavrum cok ateslendi agladi kendinde deyildi gece doktoru aradim nebetciyi bisey olmaz kendi aile doktorunuza gidin yarin dedi sabah aradim ama randevuyu ancak o saate verdi simdi uyuyor bebegim gece uyuyamadi
[
çok çok geçmiş olsun canım çok üzülüyorum ben çocuklar hasta olunca rabbim en kıza zamanda şifa versin inşallahhh ya şafi tesbih çek tatlım kızın için çok geçmiş olsun tekrar
[
çok çok geçmiş olsun canım çok üzülüyorum ben çocuklar hasta olunca rabbim en kıza zamanda şifa versin inşallahhh ya şafi tesbih çek tatlım kızın için çok geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?