sen nerden okudun kayracım bunu nasıl araştırabiliriz aynı kadınlar kulubü gibi kullanıpta paylaşan yokmudur yabancı dilin varmı canım ya senin bu bizim için önemli bişi olabilir
yok canım bende otomatik çerirme yaptım ama pek anlaşılmıyo tabi bilemiyorumki kullanan varmıdıdr bu arkadaş nerden buldu okudu
canım bu ilaç acaba ne bileyim bizim incir tarçın çörekotunu yesek ben bu yabancılara güvenemiyorum bir türlü ne yapsakki
buldum ebaydan alabiliyoruz
haklısın canım olabilir birde içeriğini bulsak
off kayracım ya allahım bize yardım etsin bazen düşnüyorumda evlenir evlenmez anne olanlar var onlar bizim yaşadıklarımızı yaşasalar yatar kalkar şükrederlerdi hallerine
off kayracım ya allahım bize yardım etsin bazen düşnüyorumda evlenir evlenmez anne olanlar var onlar bizim yaşadıklarımızı yaşasalar yatar kalkar şükrederlerdi hallerine
ve canım hep dikkat etmişimdir rabbim bu derdi hep birbirine benzeyen insanlara veriyo galiba bizler gibi art niyetsiz yardım sever ne bileyim yani bunu kendimizi övmek için yazmıyorumm ama hiç dikkat ettinmi fisfisfis
kıslar benim çok uykum var dün gecede geç yattım sizleri öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalın
beeen geldiiiiiiim
Bu gece Cuma olduğu için geçiktim kusura bakmayııın
ne bileyim bu sefer okuma ve daha çok okumak istedim
biraz daha rahatladım
İnanın çok iyi geliyor bana bu
terapi gibi resmen sigarayı bile unutuyorum
ahhh bi de tuvalet sıkıştırmasa.....
bu arada ne ilaçı bu kıslaaar yaa
hoşgeldin canım ALLAH kabul etsin canım nasılsın diycem ama eminim huzur dolusundur şimdi:Saruboceq:
merhaba kızlar cnm ben bunu bi topicten bu şaekilde alıntı yapabildim daha acemiyimde nasıl sipariş veriliyor acaba ben siteye girdim ama pek bişe anlamadım çeviri kötücanım bu yazı alıntımı senin hikayenmi anlamadımda özür:kedi:
buldum ebaydan alabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?