Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ayyy komplekse girdim ben cok yaslanmısım en büuüğünüz benmiyim 82 liyim ben delikafadulden

canım canım minik annecik hoşgeldin bak herkes yaşını söylüyor bizim minik annemizde 20 yaşında sanırım dimi ayçacım

ben 29 ama benim evli olduğuma bile inanmıyolar yaşımada inanmıyolar ama işin kötüsü ben biliyorum yaşımı yaşlandımmmm:sinifsinif:

yok kız gençsin daha ne yaşlanması bana bakmayın 18 yaşımda evlenirsem olacağı bu işte:roflol::roflol:
benide her gören küçük sanıyor,kapalıyken neyse olgun gösteriyomda biraz,açık görenler
16-17 falansın diyo :roflol:

bende çok memnunum sizlerden alalh razı olsun sen ve diğer bütün arkadaşlarım ben bu topiği açmış olabilrim ama sizlerde benim bir sürü derdimi paylaşıyorsunuz hepinize çok teşekkürler arkadaşlar bende duygulandım hadi kayracım ağlaşalım bari karşılıklı :gitme: kaydirigubbakcemile3

ayşem ağlattın beni avatardaki resimle bende gitmek istiyorum kabeyi görmek istiyorum ağlattın beni yaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

siz yaslı degılsınız canım aysemın dediği gibi bizler 18 yasında evlenınce öyle oluyor

kuzucum başlattı ağlatmaya sende tuz biber oldun oyyyyyy ağlaşalım kuzucum ama başın daha çok ağırır be güzelim sendende ALLAH razı olsun canım benimmafoldumben

evet arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın ama testtür olduğundan daha olgun gösterebiliyor insanı bu bahsettiğim arkadaşta kapalı bu arada yalnız kapalılığın şöyle bir avantajı var bence ben böle düşünüyorum sizi bilemem de hani diyorsunuz ya sizlerde dışarıda kapalıyız makyajsızı ama eşlerimizin yanında bakımlı süslü ve açığız buda erkekelere daha cazip geliyor ve cinsel hayatları daha ateşli olabiliyor eltimden biliyorum valla 40 lı yaşlar lar karı koca ama ben eşimle o kadar ilişkiye girmiyorum gerçi bende istek yok ama eltim mesela açılınca hoş ve seksi bir baayan oluyor sanırım bu yüzden Shakespeare ın bir sözü varmış kadınlar bir çiçektir açıldıkça yaprakları dökülür sanırım bayanlar ne kadar açılırsa o kadar anlamını mı yitiriyor acaba bilemiyorum ki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

kızlar duygulandırdınız beni
size bir şiir taktim edeyim hemen şiirleri çok severimde

Hüzün yüklü bulutlar çökerde birgün
damla damla gözlerden akarmı dersin???
Deli gönlüm hasretinle yanarda hergün,
buram buram gözümde tütermi dersin???

Yüreğimdeki yara büyürde hergün,
sevda merhemini bulurmu dersin???
Güneş doğar batarda hergün,
kalbimdeki ateş sönermi dersin???

Deli gönül gözbebeğini özlerde hergün
sevdiğini bir gün görürmü dersin???
Hasretinle gözler dolarda hergn
ıslak ıslak yüreğime yağarmı dersin???

alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben şiiri okumayı değilde dinlemeyi severim can yücel yılmaz erdoğan birde bedirhan gökçe farkındamısın bir ara dinelyin derim evliler için yazmış CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…