Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

canım benim saraçoğlu pko lular için soğan kürünü en az dört ay yapın diyo o zaman geçiyomuş iyice kansızmısın saç dökülmesi demir eksikliğinden de oluyo mevsimselde olabiliyo canım kanını bi ölçtür istersen

kan degrlerim normal çıktı...
saç dökülmesi içinde ayrıca dermatolağa gittim..
bişin yok mevsimsel dio..
ama hiç geçmio bu mevsimsellik....

onu bunu bilmem soğan kürünü dene bence senn.. valla ben bugün alıp hemen başlıcamm yettii arrtıkk

kaydirigubbakcemile3 ALLAH iyiliğini versin çok şekersin güzelim çok gençsin keşke senin yaşında olabilsem 2005 e kadar gittiğim hiç bir dr bende bişey bulamadı hep hamile kalmana engel bişey yok deyip durdular 2004 ün sonlarında kaynımı evlendirdik 2005 başında eşim ameliyat oldu stres stres nereye kadar tabi benim tiroitler başlamış o zamanlar yükselmeye eee ben şimdi kendi kendime kötülük yaptım şimdide tiroit hapı kullanıyorum belkide ölene kadar kullanıcam o yüaden güzelim sen kendini rahata bırak takma diye bu yüzden diyorum ilerde benim gibi başka sorunlar çıkmasın başına olurmu şekerkız:teselli:

saol canım yaaa...sende çok tatlısın.
stresten kurtulma şansım %0 galiba...
kaynanasıyla oturan biri için bu oran çokta yüksek olmamalı zaten.....

saol canım yaaa...sende çok tatlısın.
stresten kurtulma şansım %0 galiba...
kaynanasıyla oturan biri için bu oran çokta yüksek olmamalı zaten.....

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanmıyorum ama neden canım başka eve çıkma şansın yokmu

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanmıyorum ama neden canım başka eve çıkma şansın yokmu

var inşallah kısmetse 2010 nun bahar aylarında kendi evimizde olucas...
kısmetse tabi...
maddi imkansızlıklardan dolayı kabul etmek zorunda kaldım..
eşimi çok seviodum çnk..
ama eşime sor hep dır dır yaptıgımı söyler...
yapmaz olurmuyum yapıcam tabi..
o sinsi anasıyla ömürmü geçer...
allahtan çalışıorumda tüm gün evde diilim..
valla pazarları bile duramıorum evde.
eşimin peşine takılıorum....

Allah yardımcın olsun en kısa zamanda cıkarsın imnşallah kendi evine ben altlı üstlü otururken dayanamıyorum klava:Allah sana kolaylık versin valla

Allah yardımcın olsun en kısa zamanda cıkarsın imnşallah kendi evine ben altlı üstlü otururken dayanamıyorum klava:Allah sana kolaylık versin valla

amiiiiiiiinn valla ben altlı üstlü oturamam.
zaten okadar beraber oturmuşuz...
mümkünse uzak olsunlar....

olsun canım bak bişey kalmadı şurda bahara ne kaldıki 3 aycık ayrıca çalışıyo olman çok çok iyi boşverrrrr kaynana işte adı üstünde oğullarını kıskanıyorlar benimki kıskanmıyo yalnız çok şükür sadece çok geliyolar bide benden biraz çekiniyo kayınvalidem sağım solum belli olmuyo bazen işte hep stresten o da ama burayı bulduğumdan beri( kuzucum sağolsun) daha sakinim veee 9 yıldır hiiiiç hissetmediğim bi umut var içimde çok şükür inşallah hepimiz 2010 da hamiş olcaz rabbimin izniyle inşallah canım he bide eşine annesini sakın kötüleme rabbime sığın rabbim eşinin kendi gözleriyle görmesini sağlıyo emin ol tecrübeyle sabittir a.s rabbbiiimmm çokkkk büyük

ayça hiç şüphen olmasın bebişinin birisine kaynanan bakar yanındaa kalır seninn :):)kaydirigubbakcemile3:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…