Tiryakcım hiçkimse kalmamış topikte ama birazdan dolup taşar
kayra sana sorayım dedim sanırım kuzunazın işi var yasin okumak istiyorum hergün mü 1 tane yoksa istediğin kadar mı okuyabilirim
hani 41 yasin yada 500 adet onu öğrenmek istiyorum
şimdiden teşekkürler ALLAH HAYIRLI EVLAT NASİP EDER İNŞALLAH
hoppp dur bakımm yerindee zıplamak yasak sanaalmaz:
bebişlerin tutunsun iice sonra onlar doğunca hepberaber zıplarsınızzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Kuzuuuu hoşgeldin canım nasılsın inşallah yumurtaların kendiliğinden çatladığı gibi bebişlerinde kendiliğinden geliverirler uğraştırmazlar güzel annelerini bak çoğul kullandım farkında olmadan. ikiz mi olcak acaba allah söyletiyo heralde canım
alpy kuzucumm hoş geldinn canımmm
senin test günün hangi gündüü canımm?
ona göre kutlama komitesi oluşturcaz
ben demirbaş gibi oldumm mesai saatlerim içinde hiç çıkmıyorum topikteennkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işte bende tam olarak bundan dolayı çoookkkk mutluyum gözüm arkada kalmıyor imkanım olmadığı gelemediğim zamanlar
CANIM UNUTULARAK YAPILAN ŞEYLERDEN SORUMLU TUTMUYO RABBİM SENİN PİŞMAN OLMAN TÖVBE YERİNE GEÇMİŞTİR ZATEN SIKMA CANINI:teselli:
inşallah öyledir canım yaaa
çok utandım hissdince ama
hiç aklıma gelmedi
çünkü işe gidince ben uyumuştum biraz
kalkıncada buraya daldım
inşallah allahım affeder
inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
Kuzuuuuu
Allah kabul etsin canım
Okudum Meryem Suresini Yasinle birlikte
Kızmazsan neşecimin ve diğer o anda aklıma gelenkızlarında isimlerini saydım
Ama Neşecimle senin için
"aşılamalırını hayılısıyla sonuçlandır Ya Rabbim" dedim
İnşaallaaah kızmazsın canım
Sadece bebiş istemediğim için
Ben sadece hayırlı olanı vermesini diledim Rabbimden
O yüzden hakkını helal et canım benim
kuzu kız aslında doktora boşuna para verceğime sana mı gelsem.delikafaduldendelikafadulden
doktor da senin dediklerinin aynısını diyo sonuçtaa,ahh bi de aşılama yapabilsennn ne iyi olurduuu delikafaduldendelikafadulden
bak şöyle düşün hani oruçluyken unutarak yediğimiz zaman orucumuz bozulmuyo ya ama aklımıza gelince bi şi yemiyoruz bu da onun gbi bişi aklına gelince sen geekeni hemen yaptınyerimseniben
kuzuuuuuuuuuuum napıon yine ağrıyomu tüplerin?
dün benim kasıklarımdaki ağrı bugün yok
ama dün çok felaketti akşam yürüyemedim inanki
alpyciğim daha öncede eltimle bunun esprisini yaptık beni her gören sen dr olmuşsun valla diyor bende zaten ben kendi kendimi tedavi ederim amam usg cihazım yok diyorum
teşekkür ederim canım benim bende aynen senin bu yaptığını yapıyorum hep çoğul kullanıyorum rabbim bilir tekil de olabilir sıfır da kaydirigubbakcemile3 olsun ama ben bu enerjiyle dokuz doğurabilirim kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana rabbim nasip eder hepişmize inşallah senin test günün ne zamandı cnm
Test günü demedi dr adet olursanda olmazsan da haberim olsun dedi ben de bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?