anladım canım eşim geldi bu arada araba bozulmuş şimdi gitti dışarı bişier almaya gitti
merhaba ben 3 yasinda cok cici bir kiz annesiyim. 2inci bebegimi istiyorum 1 senedir ugrasiyorum olmuyor olmuyor olmuyor. sonunda doktora gittim oda beni hastaneye sevk etti. cuma gunu gidicem cok heycanliyim neden olmuyor acaba diye dusunup duruyorum. yani ilk bebegim hic beklemdigim bir zamanda oldu dogum kontrol hapi kulandim 1 sene biraktogim ay hamile kalmistim. simdi 2 sene kulandim biraktigin 1 sen oldu yani olmuyor. acaba sonradan olusan bir kisirlik sozkonusu olabilirmi. ben bir kere cok istedgim bir sey icin 4444 defa bir dua okumustum kitapda gormustum ilmihal. ve dileyim yerine geldi bir kac zamandirda aklimdaydi tekrar yapmak ilk sayfayi okuduktan sonra karar verdim yarin basliycam allah hayirlisi versin herkeze allah ilk once olmayanlara versin sonra bana versin.
bak gördün mü kuzucum
boşuna sinirlendin işte
sana demedim mi
İnşaallah kötü bişey yoktur diye
Günahını aldın kocişinin
bak bu saatte gitti yemek almaya
ne diyim sana ben
ya zaten ebni böle alıştırmış ya herald eondan en ufak bi hatada kızıyorum işte canım bu arada benim sağkasığım bacağıma doğru ağrıyor neden ya
nİye ağrıyo ki kuzum yaaa
Sbahta yazmışsın ağrıyo diyee
hiç hamiş olmadım ki gebelikten diyeyim
ama olabilir biliyorsun canım
Neşeden sonra ümit vermeye korkar oldum
e yumurtan çatladı
Niye ağrıyoki bu yaa
yavru ceylan beim kizimin adi ceren onun adinada yorum yaparmisin lutfen yani cerenler nasil olur merakla bekliyorum. hepinize ii aksamlar kizlarrrrrrrrr
yavruceylan sana bişi diyimmi geçen ayşeyle msn de konuşurken dedimki neşe için inanılmaz bir şekilde herkes bu kadar ümitliyken ben olumsuz hissediyorum demiştim ama ona sölemek istemiyorum dedim kendim içind ebir rahatlık var sanki olacak gibi ama olmazsada kendimi çok şartlandırmadım tabi
.............
İnşaaaaallllaaaah olacak canım benim
İnşaaalllah olacak
ama işte Neşecimden sonra çok üzüldüm
şimdi korkuyorum inanki
hani senin için olumsuz bişey hissettiğimden değil kuzum
yanlış anlama
ama çok canım yandı neşeyle
belki diyeceksin ki insan hiç tanımadığı biri için bilgisayar başında ağlar mı??
ama oluyor işte
aynı derdi yaşayıınca
o yüzden kuzum aynı üzüntüyü seninle de yaşamk istemiyorum
Bir süre iöin umutlarımı askıya aldım
İnşaaallllah seninle güzel mutluluklar yaşarız yavrum benim.
yorumsuz demek mi bu???
inşallah canım benim ama neşeye bende çok üzüldüm anlıyorum tabiki ben kolay ağlayamam ama bende çok üzüldüm ama hazırlıklıydım gerçekten hissediyordum ayşeyide çok güçlü bir şekilde hissettim ayçanisa da adetim gecikti deyince kesinlikle hamile dedim içimden aysen74 vardı ya onuda aşağıda adını görünce kesin hamileyim diye yazacak dedim bu arada hamileler için hislerim iyice kuvvetlenmeye başladı hee sana ne dedi dr canım yumoşlar ne alemde hiç sormadım salak gibi bende
hayır cqnım önceki mesajını görmeyince benim için ne hissediyorsun diye yazmıştım onu düzelltiimkaydirigubbakcemile3
Ayyy ne güzel işte hislerin kuvvetleniyoo
İnşaaalllah doğru çıkar kendin için de
Ne desin iste pek fena değiller
Ama drun tam istdiği gibi de değiller
Yine de verdi iğne
Pregnly bulana kadar canım çıktı şehirdeki son iki taneyi de ben aldım
Yarın vurulucak
Pztesi ilişki istedi
Ben pek ümitli değilim ama
ya nasip
söyliyim mi ki hislerimi korkuyorum ama eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
İnşaalllah bebişin geliyo canım inşaalllaaah :Saruboceq:
Dualarım sizlerle ne diyim
nasıl yani istedikleir gibi değil derken kaç mm ve kaç tane var bişi demedimi ama iyi yani klomenle büyümüş maşallah subhanallah canım allah nazardan saklasın keşke ist da olsaydın bende pregnly 5000 vardı bir arkadaş bedava verdi bana nasip olmadı kullanmak sana nasip olurdu verirdim valla 2010 5. ay sanırım son tarihide kısmet ama bulmuşsun ya inşallah tutar canım ümitli ol ama hayal kırıklığına uğraam ben böle yapıyorum
korkma canım ben üzülmemek için elimden geleni yapıcam hem üzülsemde sizler varsınız teselli edersiniz beni :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?