evet kuzucum yeni ay yeni ümitlermaşallah subhanallah canım benim yeniden toparlanıp mücadeleye başlaman çok güzel bişi
evet kuzucum yeni ay yeni ümitler
mecbur toparlanacaz
ben inanıyorum tüp bebek olmadan hamile kalırım canım
rabbim inşallah bu sefer nasip eder
ya neşe bir ateşölçerim olsa bende ateşimi ölçeceğim ama maalesef yok dün aklımdaydı arayıp eşimden iseyecektim aksilik ya abisi telefonunu alınca buda yedekteki telefonu kullanmaya başladı şarjı yokmuş hiç kapalı olmayan telefonu kapalıydı yoksa bu sabah ölçecektim ateşimi valla
off aslında beklemek yerine en güzeli gidip tüp yaptırmak ama çok korkuyorum
bende ölçmeye başlayacam canım
fertilaidi kullanacam ya mecbur ölçecem
eczanelerde dijital ölçer var o daha iyi ama pahalı degil
bende o var bide kulaktan dijital ölçer var onu kullanmıyorum
neden ki canım maddi durumun müsaitse neden bekliyorsun ki bence yaptır şans çok tüpte
kuzucum her kişiden kişiye degişir canımben yarın alırım hangisi daha iyi dil altından mı yoksa koltuk altımı nasıl alayım birde neşe benim çok akıntım var beyaz ama şeffaf beyaz değil süt renginde birde kasıklarımda ağrı oluyor ara ara offf allahım zaman yaklaştıkça hem ümidim artıyor hemde korkularım
tedavi süreci gözümde büyüyor her türlü tıbbi müdahaleden korktuğum için annem hep derdi sen nasıl doğum yapacaksın diye hatta dişçim bile diyor of epiduralle transfer yapıyorlar dimi?
koltoktan ölçerden al canımben yarın alırım hangisi daha iyi dil altından mı yoksa koltuk altımı nasıl alayım birde neşe benim çok akıntım var beyaz ama şeffaf beyaz değil süt renginde birde kasıklarımda ağrı oluyor ara ara offf allahım zaman yaklaştıkça hem ümidim artıyor hemde korkularım
haklısın neşeciğim belirtilere takılmamak lazım onlar yanıltıcı ben sabırla beklemeliyim başka çarem yok sonuç kaçınılmaz nede olsakuzucum her kişiden kişiye degişir canım
hatırlarmısın benimde akıntım var demiştim ya
ara sıra kasıgıma girerdi sancı bide belim agrımıştı
meme uçları agrımıştı
2 gün önce adet oldum işte canım
sen yinede çok ümitlenme
ümidinide kaybetme
koltoktan ölçerden al canım
ama ben ayşeden ögrenmiştim
makattan ölçüyodu
bende makattan ölçtüm canım
neşeciğim ne zaman zeynebin fotosunu görsem dua okuyorum ona hemde sen Allaha yakınsın söyle bize bebek versin diyorum yanlış değildir heralde dimi
transferi bilmiyorumda toplamayı anestezi ile yapıyorlar transferde çok zor değildir bence
nasıl yani makattan derken tam içine sokacakmıyız bilmiyorumkismile
yaza kadar bekleyelim de olmadı yazın başlarız martta kardeşimin karısı doğum yapıcak onun telaşı falan olur ortalık durulunca başlarız tabi bebişimiz o zamana kadar süprizz yapmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?