Bir covid konusu da benden

Çok geçmiş olsun

Özel hastanede istediğiniz gibi gidip test yaptırabiliyor musunuz ?
Yoksa doktora mı kalmış ?
Eşiniz kaç yaşındaydı ?
Kronik hastalığı vs var mıydı

Teşekkür ederim
Her özel hastane yapmıyor maalesef ama biz yaptıra bildik İstanbul Küçükçekmece de özel hastanede
Eşim 33 yaşında
Kronik rahatsızlığı bronşit .
Fakat hastalık her hastada aynı ilerlemiyor benim eşim çok şükür ki kurtuldu ama onda küçük ya da emsallerinin kurtulamadığı da oldu şakaya gelecek ihmale gelecek bir hastalık değil

Teşekkür ederim
Her özel hastane yapmıyor maalesef ama biz yaptıra bildik İstanbul Küçükçekmece de özel hastanede
Eşim 33 yaşında
Kronik rahatsızlığı bronşit .
Fakat hastalık her hastada aynı ilerlemiyor benim eşim çok şükür ki kurtuldu ama onda küçük ya da emsallerinin kurtulamadığı da oldu şakaya gelecek ihmale gelecek bir hastalık değil
Çok geçmiş olsun ya çok tehlikeli gerçekten
Çok yakınında görünce insan daha iyi anlıyor

Ya bende oksurmeye basladim . Ama calismiyorum evdeyim genelde cok kimseyle gorusmuyorum , ailemle o da nadir . Asiri dikkat ediyorum . Halsizliginiz falan var miydi?
Halsizlik olmadı bende sadece öksürükle başladı sonra işte test pozitif çıktı koku ve tat yok şuan .az bekleyin olmadı test yaptirirsiniz

Emin olun bazı durumlarda anlaşılmıyor hangisi olduğu. Mesela eşimin sadece burun akıntısı oldu pozitif çıktı. Bende geniz yanması öksürük hafif kemik ağrısı tat koku kaybı oldu. Benim belirtilerin daha ağırı ablamda ve annemde oldu. Her yerde aynı mı bilmiyorum burda test yaptıran herkes negatifte çıksa karantinaya alınıyor.

Bir de biz acile gittik çok beklememek için hiç bir şey sormadılar dosyayı verdik test yapıldı ateş bile ölçülmedi

Emin olun bazı durumlarda anlaşılmıyor hangisi olduğu. Mesela eşimin sadece burun akıntısı oldu pozitif çıktı. Bende geniz yanması öksürük hafif kemik ağrısı tat koku kaybı oldu. Benim belirtilerin daha ağırı ablamda ve annemde oldu. Her yerde aynı mı bilmiyorum burda test yaptıran herkes negatifte çıksa karantinaya alınıyor.

Bir de biz acile gittik çok beklememek için hiç bir şey sormadılar dosyayı verdik test yapıldı ateş bile ölçülmedi
Hangi il orası acaba ?

Ben covid hastasiyim su an. Belirtileri hic atesim ve bogaz agrim yoktu. 2 gun boyunca yaklasik 36 saat uyutmayan bacaklarda yanma vardi. Artik acidan ve surekli yurumekten aglamistim. Doktora gittim kan tahlili yapti. Ertesi gun sonuclari almaya giderken nefes darligi basladi. Sonra gogus doktoru covid testi yapti pozitif cikti. Bol bol sarimsak yiyin iyi geliyor. Verilen ilaclar sitma ebola virusu ilaci ve kan sulandirici igne ile agri kesici kas gevsetici. Grip ile cok benzer bir hastalik degil
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız dilekleriyle. Sıtma ilacını duymuştum ama ebola ilaçları verdiklerini ilk kez duydum. ebola çok ağır bir hastalık

Covid tedavisinde bu kadar ağır ilaçlar kullanıldığını bilmiordum.

Bılemıyorum ama ınsan vucudunu tanır heralde grupmı coronamı oldugunu sureklı grıp nezle gecırıyoruz az cok bılırsınız nezle olunca ne oluyor vucudunuzda. Doktora her seferınde gıtmek sıkıntı olur cunku. Ama doktorlar ayırabılıyor dıye duymustum

Birden hastaneye gitmek mantıklı değil değil mi ?
Şimdi doktora gitsem hemen teste yönlendirecek belki de bir şey varsa da yoksa da
Malesef yanlış düşünüyorsunuz. Yeğenimin eşi corona oldu, eşi olarak yeğenime test yapılmadı cok yoğunluk var diye. Ben kesin coronayim deseniz bile kolay kolay test yapılmıyor. Kendinizi kötü hissetmiyorsaniz hastaneye gidip risk almaya gerek yok bence.

Bılemıyorum ama ınsan vucudunu tanır heralde grupmı coronamı oldugunu sureklı grıp nezle gecırıyoruz az cok bılırsınız nezle olunca ne oluyor vucudunuzda. Doktora her seferınde gıtmek sıkıntı olur cunku. Ama doktorlar ayırabılıyor dıye duymustum
Bazen hiç belirti vermeden bile geçiriliyormuş
Ve gördüğüm kadarıyla herkeste de belirtiler aynı değil

Back
X