- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -42
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Şımarık birini ne kendine getirir?Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.Ayriyeten hayatı hep uçlarda yaşama isteğim ve eğilimim var.Bne nasil duzelicem?
Ben çok ciddiyimBirazdan arkadaslar size yardimci olur, duzeltirler merak etmeyin. Biz simariklari cok severiz.
Neyden kaçıyorum ya da neyi bekliyorum o zaman?Hanımefendi, eğer çok şımarık olduğunuzun bilincindeyseniz, buna dair farkındalığınız varsa artık şımarık olmamayı başarabilecek durumdasınızdır demek ki.
Onkoloji hastanesine gidip koridorlarda bi 10 dk dolaşın derim. Ya da maddi olarak imkanınız varsa bir Afrika turu yapabilirsiniz.Şımarık birini ne kendine getirir?Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.Ayriyeten hayatı hep uçlarda yaşama isteğim ve eğilimim var.Bne nasil duzelicem?
Ama denilecek hale neden geldi? Tam tersi olsa anormal olurdu zaten. Şımarıklikla arasındaki korelasyonu kuramadım.Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.
Şımarık birini ne kendine getirir?Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.Ayriyeten hayatı hep uçlarda yaşama isteğim ve eğilimim var.Bne nasil duzelicem?
Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yokNe güzel işte. Ama denilecek hale neden geldi?
Harbi iki konudan biri çok güzelim, çok zekiyimYav farkında mısınız bu aralar hep bi kendini övenler ünlüler vs konu açıp duruyor bu ne yahu
Mesleğiniz nedir?Şımarık birini ne kendine getirir?Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.Ayriyeten hayatı hep uçlarda yaşama isteğim ve eğilimim var.Bne nasil duzelicem?
Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yokNasıl bir zeka ki bu iki kelimeyi bir araya getirip doğru düzgün cümle kuramamışsın
Yeni sınav sisteminde herkes birinci. Hala çok zeki gelmedin gözüme. Gerçekten zeka sahibi olsan sorumluluk sahibi olurdun. Bi o götü indir önce sonra gayretin gelir.Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yok
Ben söylediklerimde çok ciddiyim.
Kullanmıyorum zekamı.Orda yanlış yazmışım.Kendimi sabote ediyomusum işte.Ama denilecek hale neden geldi? Tam tersi olsa anormal olurdu zaten. Şımarıklikla arasındaki korelasyonu kuramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?