Bir çözüm arıyorum.

Şımarık birini ne kendine getirir?Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.Ayriyeten hayatı hep uçlarda yaşama isteğim ve eğilimim var.Bne nasil duzelicem?

Birazdan arkadaslar size yardimci olur, duzeltirler merak etmeyin. Biz simariklari cok severiz.

Şımarık birini ne kendine getirir?Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.Ayriyeten hayatı hep uçlarda yaşama isteğim ve eğilimim var.Bne nasil duzelicem?
Onkoloji hastanesine gidip koridorlarda bi 10 dk dolaşın derim. Ya da maddi olarak imkanınız varsa bir Afrika turu yapabilirsiniz.

Belki de sınır da kişilik bozukluğunuz vardır borderline oyuzden bir psikiyatriye gitmeye ne dersiniz?

Ne güzel işte. Ama denilecek hale neden geldi?
Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yok

Nasıl bir zeka ki bu iki kelimeyi bir araya getirip doğru düzgün cümle kuramamışsın
Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yok
Ben söylediklerimde çok ciddiyim.

Yeni sınav sisteminde herkes birinci. Hala çok zeki gelmedin gözüme. Gerçekten zeka sahibi olsan sorumluluk sahibi olurdun. Bi o götü indir önce sonra gayretin gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…