• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çözüm bulmak istiyorum

2013 un ağustosuna kadar sizinle aynı düşüncelerdeydim. Aşık olmak evlenmek yuva kurmak istiyordum. Aynen ben de 30 40 kişiyle gorusturuldum :) hiçbiri olmadı. O kadar saçma sapan insanlarla görüştüm o kadar umutsuzdum ki herhalde ben evlenemicem annemle yaşayıp annemle yaslanicam diyordum artık. Sonraaaa tesadüfen sevgilimle yani eşimle tanıştım. Aşık oldum çok güzel süren 4 aylık bir ilişki sonunda evlendim 31 yaşındayken . Inanirmisiniz eşimle kavga dahi etmedik 5 aylık evliligimiz boyunca o kadar güzel gidiyor Rabbim nazarlardan sakınsin. Yani diyeceğim o ki hayatın ne getireceğini bilemezsiniz. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. 29 yaşındayken bana senin söyle bir ilişkin böyle bir evliliğin olacak deseler inanmazdim :) Ama oldu işte :) Eminim sizinde karşınıza mutlu olacağınız insan çıkacaktır. Biraz sabır bol dua :*

Sizi kıskandım :34::34:

Hayırlısı olsun bazende acele edeyim derken ecele gitmek istemiyorum tabikide...Ama acele etmeyip elektrik alamadığım için sanki hep bu devran böyle yürüyecekmiş gibi umutsuzluğa kapılıyorum ...Derdi olanları okudum çoğu mantık evliliği yapmış eşi çok istekliymiş başta evlenince eşleri değişmiş şimdi çok mutsuzlar...öyle olmakta istemiyorum tabikide...Çok aradığım kriter yok karışılıklı sevgi saygı hoşgörü aramızda yoğun elektrik olsun başka bişeyleri olmasada çabalar yaparız yeterki karşılıklı istek duyabileceğim biri çıksın....O zaman insan isteyerek her türlü fedakarlığı yapar

Canim bence net isine bulaşma. Ordakilerin cogu cinsellil amaclari.ben tanismistim bir kisiyle adam yanasmayinca ona hemen birakti beni.daha ikinci bulusmada yatmak istedi benle.ve bu adam cok onemli bir universitede doçent düşün bole biri.bence net isi sakat uzulursun bos yere...

Evet zaten o yüzden çekiniyorum ... her site değilde evlilik merkezi , ecift gibi duzeyli olanlardan baksammı diyorum.... Ama aslında gönlümdeki isteğim internetten değil yüzyüze iş ortamından falan çıksın karşıma istiyorum... Nasip tabiki...

Bence sanslisin, en azindan yardin eden cevren, ailen var birilerini tanistiran yardim etmeye calisan.

Ben Almanya'dayim, burda kimseye " ben de evlenmek istiyorum/ben de sevgili istiyorum ama cevremde kimse yok" diyemezsin, yuzune mal mal bakarlar, bizimki gibi hayirli islere vesile olma kulturu zaten yok.Aksine hicbir seye karismama kulturu var, sokakta adam olse kimse yardime tmez, ambulans cagirip yuruyup giderler.

Bir de soyle bir sey var ki, arkadas sandiklarin yardimci olmayip kostek olabilirler, benim cevremdeki herkes haset/fesat; guvenilecek kimsem de yok. gercek arkadasim yok mesela, sadece vakit gecirdigim eglendigim sosyal arkadas diyebilecegim insanlar var.......evet en kotu durumda olan benim :27::27:

hayırlısı olsun...nasibin zamanı gelince fizandada olsa gelir bulur bizi...

ama şu umutsuzluk sömürüyo sankiii içimi yaa...kurtulamıyorum bu duygudan...

Evet zaten o yüzden çekiniyorum ... her site değilde evlilik merkezi , ecift gibi duzeyli olanlardan baksammı diyorum.... Ama aslında gönlümdeki isteğim internetten değil yüzyüze iş ortamından falan çıksın karşıma istiyorum... Nasip tabiki...

bebeğim ben o kişiyle eçiftte tanıştım . bende evlilik sitesi diye girmiştim hadi bir şans dedim . ama işte adamın niyeti buymuş birde doğal birşey diyor falan . hemen birlikte olmak istiyor sen ne biçim adamsın diye çıkışıncada bana namuslu taklidi yapmayın ya falan dedi olsanız nette işiniz ne şokk oldum sinirlerim bozuldu seni mahkemeye vericem dedim anca öle koptu gitti

o zaman biraz kendine güvenin olmalı kuzum. biraz da cesaret :16: güvenebileceğin arkadaşın hiç mi yok ara yapacak falan? ya da sen alttan alttan yer yapacaksın biraz. hiiiç kendini kötü hissetme. kısmette varsa gelir Yemen'den demişler. :nazar:

hayırlısı.. kuzenim tanıştıracaktı beni kendi düğününde hatta gösterdi birini..bende beğendim...o kadar beğenmem kolay kolay...kuzenimi arayıp durdum haber yokmu söyledinmi diye...bu seferde çocuk yok demiş başkası var benim aklımda demiş.... çok moralim bozulmuştu...arkadaşlardan hayır yok...:14:

bebeğim ben o kişiyle eçiftte tanıştım . bende evlilik sitesi diye girmiştim hadi bir şans dedim . ama işte adamın niyeti buymuş birde doğal birşey diyor falan . hemen birlikte olmak istiyor sen ne biçim adamsın diye çıkışıncada bana namuslu taklidi yapmayın ya falan dedi olsanız nette işiniz ne şokk oldum sinirlerim bozuldu seni mahkemeye vericem dedim anca öle koptu gitti

hadi yaaa :53::53:

ayy aman yaaa .... :53::53::53: ...çok pislik insanlar var

etmeyin bayanlar biriniz 27 yaş biriniz 28 yaş ne çürümesi ne çökmesi
ben 33 yaşında bekarım o zaman boş mezar bulayım içine yatayım :52::52::52::52::52::52::52::52:
önemli olan erken olması değil kaliteli olması
bakarsınız 1 sene içinde nişan düğün hepsi olmuş bitmiş

bende böyle relax olmak istiyorum... Karamsarlığın ilacı nedir ? :52:

hadi yaaa :53::53:

ayy aman yaaa .... :53::53::53: ...çok pislik insanlar var

aynen kaş yaşına gelmiş bir üniveristede hoca bide . ve gerçekten kimliğini araştırdım doğru söylüyor . böle birşey yok . hepiniz aynısınız bana gelince böle yapıyorsunuz normalde erkeklere gidersiniz . beni evlenilcek erkek olarak görüp ağır davranıyorsunuz dedi ya allahın belası . iki ay kendime gelemedim . sinirden ağladım oturdum . hep neden böle salaklar bana denk geliyor diye ..aslında evlilik sitesi ama bu andavallar işte kızlar var diye giriyor zarf atıyor oralarda insanlara .

aynen kaş yaşına gelmiş bir üniveristede hoca bide . ve gerçekten kimliğini araştırdım doğru söylüyor . böle birşey yok . hepiniz aynısınız bana gelince böle yapıyorsunuz normalde erkeklere gidersiniz . beni evlenilcek erkek olarak görüp ağır davranıyorsunuz dedi ya allahın belası . iki ay kendime gelemedim . sinirden ağladım oturdum . hep neden böle salaklar bana denk geliyor diye ..aslında evlilik sitesi ama bu andavallar işte kızlar var diye giriyor zarf atıyor oralarda insanlara .

Herkeste aynı değildir ya...kötümser olmak istemiyorum... :50::50::50:

Herkeste aynı değildir ya...kötümser olmak istemiyorum... :50::50::50:

herkes aynı değildir de nettekiler böle . arayışları cinsellik . zaten okumuş etmiş çevresi kariyeri olan bir adam neden netten kız arasın ki evlenmek için ?istese bir sürü bulur . netteki amaç cinsellik işte . kimseye görünmeden bir kız düşüreyim derdindeler . hepsinden midem bulanıyor . o yüzden net defterini kapadım . bu kişiyle buluştum ama buluşmadıklarımda var içinde niyeti cinsellik olan . böle durum valla istersen bir dene gör ama zor ...

herkes aynı değildir de nettekiler böle . arayışları cinsellik . zaten okumuş etmiş çevresi kariyeri olan bir adam neden netten kız arasın ki evlenmek için ?istese bir sürü bulur . netteki amaç cinsellik işte . kimseye görünmeden bir kız düşüreyim derdindeler . hepsinden midem bulanıyor . o yüzden net defterini kapadım . bu kişiyle buluştum ama buluşmadıklarımda var içinde niyeti cinsellik olan . böle durum valla istersen bir dene gör ama zor ...

doğru haklısın yaa.... en iyisi gerçek hayattan bulmak... :25:

Slm kizlar bende sizdenim..oncelikle netten olmuyo bende tanistim ama yok olanlar sansli ama ben olduramadim.tanisma desen biktim artik tanismaktan her seferinde ayni..en iyisi ilk erkek arkadasinla evlenmek gibi geliyor bana bu ara.pismanim o konuda.yas gectikten sonra secicilik artiyo ve gozunun ustunde kasi var olmasi bile batiyo..kotu gunler gecirdim.bende sevdim olmadi vs...bu ara mantigima uyan beni seven biriyle biriyle birbirimizi tanima asamasindayiz.nolur sonu bilmiyorum.ama herseyin bi sonu var yas geciyo yalnizlik zor geliyor.bence hemen ilk seferde kesmeyin derim.bi zaman sonra kismet falan cikmiyor.sans vermek lazim.ille olcak diye bisey yok tabii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim sen yine ne güzel yaştan kazanıyosun...ben 29 a giricem...çıldırıcam valla yaa...30 olmadan artık kendi düzenimi kurmak istiyorum... Bi çözüm bulmak istiyorum ...Nasıl olucak artık bende bilmiyorum ... Çıkan taliplerden birine evet diyip alışıp sevmeye çalışmakta bana göre değil kiiii ..hem hiç o gözle bakamama riskim var ...karşımdakine haksızlık etmek istemem...Ama hep mi beğendiğim kişilerin hayatında biri olur :43::43::43:

Negüzel talip çıkıyor sana benim gibi hiç talibi olmayanda var .Şans ver birilerine ısınırsan olur belkide denemekte fayda var.

Ben bu islere nasip kismet diye bakiyorum :) olmayinca olmuyor. Allahtan hayirlisini isteyin. Tabi bu arada sansinizi da deneyin :27: Kiz kardesim de ayni durumda ve dusuncelerde 28 yasinda. 30 olmadan evlensem diyor tabi biz de onunla bera er istiyoruz. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin hepinizi

Son düzenleme:
Negüzel talip çıkıyor sana benim gibi hiç talibi olmayanda var .Şans ver birilerine ısınırsan olur belkide denemekte fayda var.

Çıkan talipler uygun olsa şans vericem..sadece tipine bakıp bu olmaz demiyorum ki...yaşam tarzlarımızda uymayan insanlar çıkıyo...mesela bara diskoya giden biri çıktı geçenlerde...benim ailem mutasıp insanlar bende öyle...akşamları bar hayatı olan dövmeli vs. tiplerle nasıl uyum sağlayayımda şans vereyim...

mesela bir öğretmen çıktı talip ama o da benimle görüşmek istememiş çünkü o da kendi gibi öğretmen arıyomuş... yani talip çıkmıyo değil çıkıyo ama ya onlar benim kriterlerime uymuyo ya da ben onların...anlamadım ben bu işi artık çok sıkıldım :14:

Ben bu islere nasip kismet diye bakiyorum :) olmayinca olmuyor. Allahtan hayirlisini isteyin. Tabi bu arada sansinizi da deneyin :27: Kiz kardesim de ayni durumda ve dusuncelerde 28 yasinda. 30 olmadan evlensem diyor tabi biz de onunla bera er istiyoruz. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin hepinizi

hakikaten ya olmayınca olmuyor.... Kalplere sevgiyi veren Allah kalpleri ısındıran Allah nasip olcak olsa bi şekilde kalpleri bağlar olur...

Bi de yüzük takmayan erkek grubu var..Özellikle iş yerimde .. Kimin evli kimin bekar olduğunu bilemiyosun...Sorulmuyoda .... Biriyle ilgili ümitleniyosun bi bakıyosun ki evliymiş... çok gıcık bi durum ya.... :37:

Merhaba sevgili bayanlar , benim problemim çoook uzun zamandır hayatımda kimse yok.En son 2003 yılında üniversitedeyken (18 yaşımda) bir çocukla çıktım o da çok kısa sürdü...Sebebide çocuk benimle daha teklif ettiği gün öpüşmek istedi...Onun bu davranışından dolayı sanırım bana çok itici geldi ve beni kullanmak istediğini düşünerek hemen bitirdim..Eğer öyle davranmasaydı belki bir ilişkim olucak tecrübe kazanıcaktım ama kısmet değilmiş...Sonra dedim ben üniversiteyi bitireyim hayata atılayım nasıl olsa karşıma çıkar evleneceğim biri..Ve böyle tavsiye üzerine görücü usulü görüşmeler dönemi başladı...Son 10 sene içinde belki toplamda 30-40 kişiyle tanışıp görüşmüşümdür...Ama ya onlar beni bi daha aramadılar ya da ben tekrar arayanlara ısınamadım... Hiç mi evet diyeceğim biri gelmez görücü usülünde...bu sene 29 yaşıma giricem hala bir gelişme yok...İş yerimde sürekli bakımlı ,fönlü olmama rağmen beni beğenen gözler olmasına rağmen çevremde hep beğendiğim kişilerin hayatında ya birileri var ya da evliler...Bana ilgi gösterenleri de ben ısınamıyorum...Şimdi sizde diyeceksiniz şans ver...Ama ben hiç bi şekilde o gözle bakamadığım insanlara nasıl şans vereyim ? Sonra o insanla oynamış gibi olurum... Artık herkesin bir beklentisi var benden özellikle anne babamın birini bulup ciddi bir yola girmemi istiyolar ... Ne yapacağımı bilemiyorum...Ve işin kötüsü aklımı bu konu tamamen meşgul etmiş durumda başka bişey düşünemez oldum... Aradığım gerçekten değer vericek eli yüzü düzgün niyeti ciddi biri.. İnternette bununla ilgili steler var ama oralardan bulmayada cesaret edemiyorum..Çünkü oradaki insanların niyetine güvenemiyorum....Bayan olunca bu konuda işler daha mı zor.... Lütfen bana tavsiyelerde bulunun ....

Sizin fikrinize saygı duyuyorum ama madem kişisel görüşlerimizi merak etmişsiniz o halde söyleyeyim:O kırmızıyla yazdığım kısmı değiştirin.Yani sizinle flört eden biri çıktı mı diyelim 'Aaa ben bundan elektrik alamadım' deyip reddetmeyin.Deyin bir kahve içelim beraber,tamamen arkadaşça birbirimizi tanımak için,sakın başka bir anlam yüklemeyin.Daha sonra o erkekle buluşun,görüşün,flört edin.Yok yine bir şey hissetmezseniz tekrar görüşmezsiniz olur biter.Yani zaten yetişkin insanların beraber bir kahve içmeye çok da anlam yüklememesi gerekir.Ve bunun duygularıyla oynamakla falan alakası yok bence,en başta belirtin niyetinizi.Çünkü herkes herkese ilk görüşte aşık olacak diye bir şey yok,bence insanlara şans vermek önemli.Bu romantik komedilerin,aşk romanlarının beynimize soktuğu bir şey ilk görüşte aşk.Ama bence gerçek dünyada her şey o kadar kolay olmayabiliyor.Umarım her şey gönlünüzce olur.:16:

Son düzenleme:
Sizin fikrinize saygı duyuyorum ama madem kişisel görüşlerimizi merak etmişsiniz o halde söyleyeyim:O kırmızıyla yazdığım kısmı değiştirin.Yani sizinle flört eden biri çıktı mı diyelim 'Aaa ben bundan elektrik alamadım' deyip reddetmeyin.Deyin bir kahve içelim beraber,tamamen arkadaşça birbirimizi tanımak için,sakın başka bir anlam yüklemeyin.Daha sonra o erkekle buluşun,görüşün,flört edin.Yok yine bir şey hissetmezseniz tekrar görüşmezsiniz olur biter.Yani zaten yetişkin insanların beraber bir kahve içmeye çok da anlam yüklememesi gerekir.Ve bunun duygularıyla oynamakla falan alakası yok bence,en başta belirtin niyetinizi.Çünkü herkes herkese ilk görüşte aşık olacak diye bir şey yok,bence insanlara şans vermek önemli.Bu romantik komedilerin,aşk romanlarının beynimize soktuğu bir şey ilk görüşte aşk.Ama bence gerçek dünyada her şey o kadar kolay olmayabiliyor.Umarım her şey gönlünüzce olur.:16:

evet haklısınız...ya zaten ilk kahve ya da çay içme olayı oluyo... 2. görüşme olmuyo bi türlü... Aklıma gelmişken yine bi buluşmamı anlatayım ... Bir çocukla tanıştırdılar 3 sene önce falan...adam bende 3-4 yaş büyük inşaat mühendisi sarışın mavi gözlü ...hani yakışıklımı yakışıklı kesinlikle...Ama karakteriyle kendini bitirdi..Önce bir çay bahçesine gittik havadan sudan sohbet ettik ama inanılmaz derecede bir ağız kokusu vardı onda...yani bi ara duramadım...olur olmaz şeye kahkahalarla gülüyo bende bozuntuya vermemek için hep tebessüm ettim...neyse hiç elektrik alamadım tabi ailem ısrar etti tekrar görüş diye ..çocukta tekrar görüşmek istedi bende sorun bende diye kendimi zorladım tekrar görüştüm...pastaneye gittik bu sefer..yine o dayanılmaz ağız kokusu..sigarası alkolü var..bende tam tersi ailemde de bendede yok...ya elektrik alsam onu falan sorun etmem...adam yine olur olmaz şeylere gülüyo ... askerliği nasıl karamböle getirdiği anılarını anlattı sürekli rapor alıyomuş...iş yerinde istediğim zaman izin alırım rahatım diyo...neyse bende bi dahaki görüşmede ailemlede tanıştırırım seni dedim...Bi anda ben tanışmak istemiyorum daha erken demesinmi...yani sonuçta bende kararsızım ailemin düşüncesini merak ediyorum..bir de ailemin aracılığıyla tanıştım bu çocukla kendim bulmadım onu..Ailemle görüşmek istememesi soğukluk oluşturdu daha çok...Bi anda olmaz diye düşündüm artık....

Diğer görüştüğüm insanlar kendileri tekrar dönüş yapmadığı için 2. görüşme olmuyo.. Birazda insanın içindende gelmesi lazım ya ...ben şu adamı tanıyayım diye... :25:

evet haklısınız...ya zaten ilk kahve ya da çay içme olayı oluyo... 2. görüşme olmuyo bi türlü... Aklıma gelmişken yine bi buluşmamı anlatayım ... Bir çocukla tanıştırdılar 3 sene önce falan...adam bende 3-4 yaş büyük inşaat mühendisi sarışın mavi gözlü ...hani yakışıklımı yakışıklı kesinlikle...Ama karakteriyle kendini bitirdi..Önce bir çay bahçesine gittik havadan sudan sohbet ettik ama inanılmaz derecede bir ağız kokusu vardı onda...yani bi ara duramadım...olur olmaz şeye kahkahalarla gülüyo bende bozuntuya vermemek için hep tebessüm ettim...neyse hiç elektrik alamadım tabi ailem ısrar etti tekrar görüş diye ..çocukta tekrar görüşmek istedi bende sorun bende diye kendimi zorladım tekrar görüştüm...pastaneye gittik bu sefer..yine o dayanılmaz ağız kokusu..sigarası alkolü var..bende tam tersi ailemde de bendede yok...ya elektrik alsam onu falan sorun etmem...adam yine olur olmaz şeylere gülüyo ... askerliği nasıl karamböle getirdiği anılarını anlattı sürekli rapor alıyomuş...iş yerinde istediğim zaman izin alırım rahatım diyo...neyse bende bi dahaki görüşmede ailemlede tanıştırırım seni dedim...Bi anda ben tanışmak istemiyorum daha erken demesinmi...yani sonuçta bende kararsızım ailemin düşüncesini merak ediyorum..bir de ailemin aracılığıyla tanıştım bu çocukla kendim bulmadım onu..Ailemle görüşmek istememesi soğukluk oluşturdu daha çok...Bi anda olmaz diye düşündüm artık....

Diğer görüştüğüm insanlar kendileri tekrar dönüş yapmadığı için 2. görüşme olmuyo.. Birazda insanın içindende gelmesi lazım ya ...ben şu adamı tanıyayım diye... :25:

Hıım,anladım haklısınız o zaman.O sarışın mühendis çocuğun oluru yokmuş zaten ama bence kim olursa olsun direkt işin içine aileleri katmayın amacınız evlilik de olsa.Çünkü bu niyeti ciddi erkeklerin bile tırsmasına neden olur.İlişkilere başladığınızda ciddi düşünün ama direkt evlilik endeksli gibi görünmeyin ama belirtin ciddi bir ilişki istiyorum diye ama 'evlilik' kelimesini ağzınıza almayın;o kelime erkekleri çok ürkütür ve uzaklaştırabilir.Bu arada 29 yaş çok genç bence,yani umutsuzluğa kapılmaya gerek yok,içinizi ferah tutun siz.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.:21:

Back
X