- Konu Sahibi mavigece07
2013 un ağustosuna kadar sizinle aynı düşüncelerdeydim. Aşık olmak evlenmek yuva kurmak istiyordum. Aynen ben de 30 40 kişiyle gorusturuldum :) hiçbiri olmadı. O kadar saçma sapan insanlarla görüştüm o kadar umutsuzdum ki herhalde ben evlenemicem annemle yaşayıp annemle yaslanicam diyordum artık. Sonraaaa tesadüfen sevgilimle yani eşimle tanıştım. Aşık oldum çok güzel süren 4 aylık bir ilişki sonunda evlendim 31 yaşındayken . Inanirmisiniz eşimle kavga dahi etmedik 5 aylık evliligimiz boyunca o kadar güzel gidiyor Rabbim nazarlardan sakınsin. Yani diyeceğim o ki hayatın ne getireceğini bilemezsiniz. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. 29 yaşındayken bana senin söyle bir ilişkin böyle bir evliliğin olacak deseler inanmazdim :) Ama oldu işte :) Eminim sizinde karşınıza mutlu olacağınız insan çıkacaktır. Biraz sabır bol dua :*
Sizi kıskandım

Hayırlısı olsun bazende acele edeyim derken ecele gitmek istemiyorum tabikide...Ama acele etmeyip elektrik alamadığım için sanki hep bu devran böyle yürüyecekmiş gibi umutsuzluğa kapılıyorum ...Derdi olanları okudum çoğu mantık evliliği yapmış eşi çok istekliymiş başta evlenince eşleri değişmiş şimdi çok mutsuzlar...öyle olmakta istemiyorum tabikide...Çok aradığım kriter yok karışılıklı sevgi saygı hoşgörü aramızda yoğun elektrik olsun başka bişeyleri olmasada çabalar yaparız yeterki karşılıklı istek duyabileceğim biri çıksın....O zaman insan isteyerek her türlü fedakarlığı yapar