Bu komik gelme evresine ben de gelebilmek isterdim ama maalesef baya karalar bağlıyorum şuan. Hem üzgün hem sinirliyim. Giden zamanıma acıyorum ve artık sevilmediğimeher ayrılık sonrası karalar bağlamak komik geliyor bana.
Daha önceki hiçbir ilişkimde ben de düşünmedim ama bu ilişkim uzundu ve gerçekten çok sevildim. Karşılıklı hatalar oldu. Benim de oldu elbet ama bittiyse zaten yeterince sevmemiştir değil mi? Seviyorum diyen biri aldatma, yalan vs yoksa karşısındaki ne yaparsa yapsın dayanamaz affeder değil mi? Gerçekten günlerdir sürekli ağlıyorum ya yıkık gibi. Kendime de sinir oluyorum bu kadar güçsüz olduğum için bu ben değilimBir daha hiç sevilmeyeceğimi hiç düşünmedim.
daha önce aynısını hissetmediniz mi? bu hayattaki ilk ayrılığınız mı?Bu komik gelme evresine ben de gelebilmek isterdim ama maalesef baya karalar bağlıyorum şuan. Hem üzgün hem sinirliyim. Giden zamanıma acıyorum ve artık sevilmediğime
Hayır hissetmedim. İlk ayrılığım değil fakat ilk aşk acım diyelim.daha önce aynısını hissetmediniz mi? bu hayattaki ilk ayrılığınız mı?
Aldatma ve yalan sizin için kırmızı çizgiler olabilir bunların dışında kalan her şeyi affedebilirsiniz ama her insan için bu kırmızı çizgiler farklıdır. Sevgi sonsuza kadar süreceği garanti olan bir şey değil ki. Günün birinde bitebilir. İlişkiyi bitirmek için de illa korkunç şeyler yaşamak gerekmiyor. Bazen sevgi biter, bazen gelecek görmezsin, bazen sorunlar canına tak eder. İlişkilerin başlaması gibi bitmesi de gayet doğal. Evet üzülebilirsin ama karalar bağlayacak bir durum değil. İnsanlar eşlerini çocuklarını kaybediyor bu kadar yıpratmıyor kendini. Aşk acısından bu kadar dibe vuranların gerçek acıyla hiç tanışmadıklarını düşünüyorum ben.Daha önceki hiçbir ilişkimde ben de düşünmedim ama bu ilişkim uzundu ve gerçekten çok sevildim. Karşılıklı hatalar oldu. Benim de oldu elbet ama bittiyse zaten yeterince sevmemiştir değil mi? Seviyorum diyen biri aldatma, yalan vs yoksa karşısındaki ne yaparsa yapsın dayanamaz affeder değil mi? Gerçekten günlerdir sürekli ağlıyorum ya yıkık gibi. Kendime de sinir oluyorum bu kadar güçsüz olduğum için bu ben değilim
Daha önceki hiçbir ilişkimde ben de düşünmedim ama bu ilişkim uzundu ve gerçekten çok sevildim. Karşılıklı hatalar oldu. Benim de oldu elbet ama bittiyse zaten yeterince sevmemiştir değil mi? Seviyorum diyen biri aldatma, yalan vs yoksa karşısındaki ne yaparsa yapsın dayanamaz affeder değil mi? Gerçekten günlerdir sürekli ağlıyorum ya yıkık gibi. Kendime de sinir oluyorum bu kadar güçsüz olduğum için bu ben değilim
O kadar çok şey yaşandı ki.. anılar o kadar fazla ki çok üzülüyorum o yüzden. Ne yapacağım peki? Spor vs mi nasıl geçecek bu içimdeki boşlukBunu bana yazmamissiniz ama cevap veresim geldi. Aldatma, yalan disindaki herseyi sirf seviyor diye affetmek, katlanmak sevgi gostergesi degildir. Sevgi de tükenebilen, yorulabilen, biten birşey. Birinin devamli sınırlarini zorlarsaniz, sevgisini sınarsanız bitebilir, bıkabilir birgün.
Sizin ilişkiniz hakkinda bir fikrim yok ama sadece o cumlenize istinaden yazmak istedim, sevgiyle yurumez hersey.
Onca fedakarlık, onca yaşanmışlık. Beni öperek uyandıran bir adam nasıl böyle vazgeçebilir anlamıyorum o yüzden sandığım kadar sevilmediğimi düşünüyorum. Ben de sevebileceğimi sanmıyorum kimseyi gerçekten tüm erkek ırkından nefret ediyorum şuandaEvet sevildim.
Ama ben o kişiyi öncekini sevdiğim kadar sevemedim.
Aahh bu konuyu beni ağlatmak için mi açtınız
geçmiş olsunHayır hissetmedim. İlk ayrılığım değil fakat ilk aşk acım diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?