Bir daha kocasız hayatta

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Merhaba
Ben 2 yaşındaki kızımla kayınvalide evine geldim 3-4 günlüğüne, eşim gelemedi.
Kızım huy değiştirdi burda, sürekli tepemde, oturup yemek yiyemiyorum.
Eşimin ailesi kayınlarımla eltilerimle görümcemlearam iyi.
Ama mesela ben tuvalete gidiyorum, kızım tuvalet kapısında ben çıkana kadar ağlıyor. Herkes salondan görüyor kapıyı, bir Allahın kulu gelip sakinleştirmiyor çocuğu. Ya da yemek esnasında kızım durmuyor ağlıyor ortalığı yıkıyor, ben kızımı sakinleştirip masaya oturana kadar salata bitiyor.
Üzülüyorum

aman cocuk bu, dert etmeyin, belli ki yeni ortama uyum saglayamamis, biblo degil ya bu kenara konup duracak. parka goturun, yeni arkadas edindirin, bu kesin ise yarar ama önce biraz rahat olun..

aman cocuk bu, dert etmeyin, belli ki yeni ortama uyum saglayamamis, biblo degil ya bu kenara konup duracak. parka goturun, yeni arkadas edindirin, bu kesin ise yarar ama önce biraz rahat olun..

Doğu karadenizdeyim. Bu ara hep yağmur var, parktaki oyuncaklar ıslak. Ev aktivitesi yapıyoruz sürekli.

Benim takıldığım bu çocuk sizin torununuz yiğeniniz. Morarana kadar ağlamasına nasıl dayanabiliyorsunuz. Altı üstü 1 dk tuvalete gitmişim.

komşuların çocukları varsa anneleriyle tanissaniz evde oynasalar. bi de size tavsiyem, hayatta kimseden birşey beklemeyin, sunu yapsalar vs vs diye Cunku Beklenti Mutsuzluk getirir...

Niye o kadar agliyo kimden korkuyo? Oylesine agliyosada aglasin az nolcakki? Hem kocasiz ne isin varki orkarda?

Burada Kafaya takacak birşey Yok yani . Salata bitiyorsa kendine ayır yada minik bir tabak yap yani. Şuan kv evindeyim belki Eylülle kadar da burada eşim olmadan kalmak zorundayım ben ne yapayım acaba . Sen kısa bir tatile gitmişsin birkaç gün daha idare ediver ne olacak sanki

Enteresanmış cidden, fakat aklıma bir soru geldi; acaba hepsiyle iyi anlaşmanızın temelde sebebi, bu her şeye yüz göz olmayı bırakın "uzak" durmalarından kaynaklanıyor olabilir mi? (Bir de bunun tersi vardır ya torununu çocuğu sanan kv ler falan çok okuduk, gördük) (Bu arada şunu farkettim ki burada whatsapp daki gibi düşünme smileyi yok ya da ben bulamadım, eksikliğini hissettim:)

2 yaş sendromunda böyle oluyorlar. Sadece anne babası ile ilişki kurmak isteyip çok agresif davranıyorlar. Yap dediğini yapmayıp,yapma dediğini yapıyorlar.
2 3 günlük ziyarette oturup çocuğu oylamayı seçmiyorlar ise bi daha uzun süreli gitmeyin. Özleyen insan avutmaya çalışırdı

2 yaşında yigenim var annesi oldugunda kıyameti koparıyor kadının tepesinden inmiyor yemek felanda yedirmiyor, gel ben seni oynayatayim dedigimde amanin yapmadığı kalmıyor bana ama annesi gittiği başbaşa kaldigimiz an süt dokmus kedi.
Çocuğunuzla siz ilgileneceksiniz yani birilerinden bi seyler beklemek biraz saçma geliyor bana.

Ne kadar düşüncesizler yaa. Sofradan kalkmak zorunda kalıyosan salatanı falan baştan ayır tabağına. Ben öyle yapıyorum. Ayy bizimkiler de böyle. Hiç düşünmezler.

Canim tuvalete gitmeden madem söylemeden bilmiyorlar çocuk ben girince ağlıyor biraz ilgilenin de sonra gir. Sofrada da kabagina baştan ayir. Sonra çocuk ağlasa da sıkıntı olmaz.

2 yaş sendromu olan bir cocugu annesi dışında kimse sakinleştiremez. Benim annem geliyor kadının yapmadığı kalmadı Yok babasına bile düşman kesildi

Siz söyleyin anne tuvalete gidiyorum çocuğa bakarmısın?
Anne yemek yiyemiyorum sen ilgilenir misin? Ya da dedenle oyna yemek yiyeyim gibi şeyler söyleyin
Siz talep edin yani

Siz söyleyin anne tuvalete gidiyorum çocuğa bakarmısın?
Anne yemek yiyemiyorum sen ilgilenir misin? Ya da dedenle oyna yemek yiyeyim gibi şeyler söyleyin
Siz talep edin yani
Katılıyorum, talep edin.

Burda genel görüş yapmak zorunda değiller oluyor ama siz öyle düşünmeyin, düşünüp yapmıyorlarsa verin babaannesinin dedesinin kucağına.
Yoksa yorulduğunuzla kalırsınız.

Çocuk onlara gitmek istemediği için onlar da ilgilenmeye çekiniyor gibi geldi bana. Siz talep edip biraz deneme yapın bakalım. Hiç olmadı 1 dakika ağlayacak artık siz tuvaletteyken. Bi de sofraya otururlarken ayırın salatınızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…