- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
aman cocuk bu, dert etmeyin, belli ki yeni ortama uyum saglayamamis, biblo degil ya bu kenara konup duracak. parka goturun, yeni arkadas edindirin, bu kesin ise yarar ama önce biraz rahat olun..Merhaba
Ben 2 yaşındaki kızımla kayınvalide evine geldim 3-4 günlüğüne, eşim gelemedi.
Kızım huy değiştirdi burda, sürekli tepemde, oturup yemek yiyemiyorum.
Eşimin ailesi kayınlarımla eltilerimle görümcemlearam iyi.
Ama mesela ben tuvalete gidiyorum, kızım tuvalet kapısında ben çıkana kadar ağlıyor. Herkes salondan görüyor kapıyı, bir Allahın kulu gelip sakinleştirmiyor çocuğu. Ya da yemek esnasında kızım durmuyor ağlıyor ortalığı yıkıyor, ben kızımı sakinleştirip masaya oturana kadar salata bitiyor.
Üzülüyorum
aman cocuk bu, dert etmeyin, belli ki yeni ortama uyum saglayamamis, biblo degil ya bu kenara konup duracak. parka goturun, yeni arkadas edindirin, bu kesin ise yarar ama önce biraz rahat olun..
komşuların çocukları varsa anneleriyle tanissaniz evde oynasalar. bi de size tavsiyem, hayatta kimseden birşey beklemeyin, sunu yapsalar vs vs diye Cunku Beklenti Mutsuzluk getirir...Doğu karadenizdeyim. Bu ara hep yağmur var, parktaki oyuncaklar ıslak. Ev aktivitesi yapıyoruz sürekli.
Benim takıldığım bu çocuk sizin torununuz yiğeniniz. Morarana kadar ağlamasına nasıl dayanabiliyorsunuz. Altı üstü 1 dk tuvalete gitmişim.
Enteresanmış cidden, fakat aklıma bir soru geldi; acaba hepsiyle iyi anlaşmanızın temelde sebebi, bu her şeye yüz göz olmayı bırakın "uzak" durmalarından kaynaklanıyor olabilir mi? (Bir de bunun tersi vardır ya torununu çocuğu sanan kv ler falan çok okuduk, gördük) (Bu arada şunu farkettim ki burada whatsapp daki gibi düşünme smileyi yok ya da ben bulamadım, eksikliğini hissettim:)Doğu karadenizdeyim. Bu ara hep yağmur var, parktaki oyuncaklar ıslak. Ev aktivitesi yapıyoruz sürekli.
Benim takıldığım bu çocuk sizin torununuz yiğeniniz. Morarana kadar ağlamasına nasıl dayanabiliyorsunuz. Altı üstü 1 dk tuvalete gitmişim.
Katılıyorum, talep edin.Siz söyleyin anne tuvalete gidiyorum çocuğa bakarmısın?
Anne yemek yiyemiyorum sen ilgilenir misin? Ya da dedenle oyna yemek yiyeyim gibi şeyler söyleyin
Siz talep edin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?