Bir daha kocasız hayatta

2 yasindaki cocugu annesi sakinlestirebilir , benim kendi annem bile krize girdiginde sakinlestiremiyor
Ayrica salata yiyemediginiz icin neden uzuluyorsunuz anlayamadim o kismi? Zaten 3 gunlugune gitmissiniz , evinoze gidince yersiniz bol bol bu kadar seviyorsaniz , zor bulunan birsey diil ki

Bende karadenizliyim ve bizde bir laf vardir "ağlamayana meme yok"
Yahu, konuşun. Biri baksin şu çocuğa diye bağırın tuvaletten. Kimse yadırgamaz. Yani benim ailemde mesela kimse yadirgamaz.
Salata konusuna gelince: hizli kaşık taktiği.
Ben almanyada büyüdüm. Köye gidince genelde 10 kilo verir gelirdim. Kapti kacdi olayi vardir bizde :) bu konudada fazla nezakete gerek yok. Kendine tabak ayir...

Unutmadan... genel anlamda konuşamam tabiki ama bizde kimse cocukla vicik vicik olmaz. Cok severler ama kucağa alma, pohpohlama vs. olmaz. Cocuklar güle ağlaya ortada gezerler. Yani cocuk ağladı ve KV bakmadi diye kurulmayin. Benim sülalemdende kimse kalkip bakmazdi. Eğer senden haric biri çocuğuna baksin istersen mecbur söyleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…