Bir daha konuşmayı düşünmüyorum

Konuyu hiç evlenmemiş olmasına nasıl bağladınız anlayamadım.

Benim ev arkadaşım da asla uyanamaz kendisi alarmla falan hep ya bize ya ailesinden birine söyler uyandırmamız için. Açıkçası çok önemli bi günde unutsam bana tepki verir o da söz veriyorsunuz bir nevi size güvenmiş sizde kabul etmişsiniz. Alttan alırdım ben olsam ama siz almayın bitirin bence. En ufak sorunda kişilerin size göre zayıf noktalarından vuracak birine benziyorsunuz,gerek yok.

Sen alarmisin ya ben esimi bile (eski) ayni yataktayken alarm calinca hadi uyan diye bir kerw soylerim uyanmazsa kendi bilir ki kac kere gec kaldi... Biz bayanlar sabah kalk yuz yika makyaj giyin fln derken 3n az 1 saar geciyor bi de elaemini dusuncez kendisi dana gibi o saate kadar uyymasin madem

Dul olsaydı ya da kalabalık bir ailede yaşıyor olsaydı son derece normal bir kadın olurdu evet bence bundan sonra hiç evlenmemiş ve yalnız takılanlardan uzak durun.

Bence size uyandırmayı teklif etmesi başlı başına yanlış.Alarm niye var o zaman?Hoş bana da bazen arkadaşlarım söyler beni sabah uyandır diye,pek hoşuma gitmese de kırmamak için yaparım.Ama sizin durumunuzda olsam kabul etmezdim.Çünkü riskli bir durum.Uyanamazsa kayıta yetişememe ihtimali var.Ki o ihtimal de gerçekleşmiş zaten.Keşke bu sorumluluğu almasaydınız.Bazı insanlar böyledir,suçlayacak birisini ararlar.
Aslında hem haklı hem de haksızsınız.Kendinizden emin değilseniz söz vermemeniz gerekirdi.Arkadaşınızın davranışlarına girmiyorum bile,o daha beter.Bu olayda bile kişiliğini ortaya koymuş.İlla suçlayacak birilerini arıyor anlaşılan.Ne yazık ki olan olmuş.Ben olsam görüşmez miydim bilemem ama çok kırılırdım orası kesin.

Bunun zayıf nokta ile alakası yok konuyu çok uzatmamak için garip takıntılı pek çok davranışı olduğunu vurgulamak istemiştim sadece bu da onlardan biri mi acaba diye.

Hiç evlenmemiş olmak bir gariplik mi sayılıyor ?
Tabi ki sayılmıyor da bu gerçekten garip bir kadın ne ailesiyle ne de başka bir insanla görüşmuyor hastane de tanıştım ben seneler önce ablam ameliyat olduğunda aynı odadaydi kimsesi yoktu yardımcı oldum vs öyle öyle arkadaş olduk sonradan her gün arar saatlerce anlatır abla çocuğa yemek yedirmem gerek dediğimde bile anlatmaya devam eder kimsesizlikten mi böyle acaba diye düşünürken yazdım neyse arıyor acmiyorum acmam da çok kizdim ve çok kirildim

ne guzel soylemissiniz,hosuna gitmedigi bi durum oldugnda konu sahibi kadina karsi tum gerçek dusuncelerini dökmüs ,daha once boyle bisry yapmissin ki kadin hic guvenilmez sana diyor

Bunun zayıf nokta ile alakası yok konuyu çok uzatmamak için garip takıntılı pek çok davranışı olduğunu vurgulamak istemiştim sadece bu da onlardan biri mi acaba diye.
Yoo gayet var olayı anlatıp niye böyle diye sormamışsınız ki siz direk bundan diye yargılamışsınız. O kadar yardımını gördüğünüz birinin üstelik. Üniversite kaydı bu çok önemli bi mesele suçlu olmasanız dahi alttan almanız gerekirdi sizin için değerli biri olsaydı. Normalde insanlar böyle yaparlar çünkü. Ki bende asla kapris çekemem ama böyle bi duruma sebep olsam attan alırdım. Dediğim gibi siz boşverin

Alttan alacak bir durum yok sitem etse kızsa haklı ama telefonu kapamak o kadar da uzun boylu degil.. 50 yasında üni çok önemli valla.. Neyse... Bende zamanında çok insana destek oldum ama ne yaparlarsa yapsınlar tel kapamadim kimsenin yüzüne... Bir de madem kapadın o teli neden bugün 10 defa ariyorsun

Hanımefendi size göre önemli olmayabilir insanların önem sırasını siz mi belirliyosunuz? Belki o anki sinirle aşırı tepki verdiğinin farkına vardı ve aradı sizin neden açmadınız bu çok mu hoş bi tepki sanki.50 yaşında üniversiteyi napcakmış evlenememişmiş sizin kocalar çok garanti çünkü zaten siz hiç gelmeyeceksiniz 50 yaşına falan. Çok yaşlı bi yaşmış gibi kendinizi savunmanıza bakın yazık

Konusundan çok bu savunması beni şaşırttı vurgulamaları ayrı bir konu yok evlenenememis yok 50 yaşında ne unisi cok yaşlı ne sığ düşünceler ....

Konusundan çok bu savunması beni şaşırttı vurgulamaları ayrı bir konu yok evlenenememis yok 50 yaşında ne unisi cok yaşlı ne sığ düşünceler ....
Ne üni demedim ne önemli dedim... Herkes algılamak istediği gibi algılar yorumlar da insanların kendi bakış açılarının yansıması sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…