Bir daha konuşmayı düşünmüyorum

Bakin işte burda .
Burda yaşlı olduğunu vurgulamiyorsunuz da neyi vurguluyorsunuz yaştan dolayı değil de neden önemli olmaz 50 yaşında üni?

Bakin işte burda .
Burda yaşlı olduğunu vurgulamiyorsunuz da neyi vurguluyorsunuz yaştan dolayı değil de neden önemli olmaz 50 yaşında üni?
Orada yasli kelimesi yok gördüğün gibi... 50 yıl beklemiş ki hatun 5 üni mezunu zaten 1 yıl daha beklenebilir bu kadar da önemliyse ben ona her seferinde unutabilirim abla alarm kur dememe rağmen kurmaması garip ötesi...

Şarjının bitmesi, telin kapanması, belki de sinirle telip düşüp kırılması gibi farklı durumlar bir benim mi aklıma geldi. Ne bileyim kapadıysa da ayıptır, ama belki çok sinirli konuşursa kötü sözler çıkacak ağzından sizi de kırmak istemiyor(var öyle insanlar sakinleşince konuşulmalı)

Yani hala arıyorsa bir açıp dinlenebilir bence, arada bu kadar hukuk var sonuçta. Bu arada bana da saçma geliyor ama eşim de alarma uyanamayanlardan. Ondan önce evden çıkarsam mutlaka uyandırmak için ararım, hatta giyiniyorum diyene kadar ara ara yoklarım. Ama konu sahibi yapmak zorunda değil tabi ki, arkadaşı ayıp etmiş suçlayarak.

Konu o değil zaten o kısım tartışılır siz tamam dememeliydiniz oda size guvenmemeliydi karşılıklı olmuş olan ama o kişi hakkında ki vurgulamalariniz itici geldi yaşlı kelimesi bulunmasa bile o cümlenizde vurgu yaşlı olduğu yönünde .

Ya suclasin önemli değil sitem etsin kizsin tamam da karşında ki insana tek kelime ettirmeden motor gibi konuşup teli kapatmak başka bir şey... Ben zaten hatırladığımda çok kizdim kendime nasıl unuttum diye... birinin yüzüne teli kapasam bir daha asla aramam ki bunun için çok büyük bir şey yapmış olması lazım

Evlenmeyen kadınları kötü bir şekilde imgelediğiniz için sizi kınıyorum.Garip hallerini evli olmamasına ve yalnızlığına bağladığınız için zaten siz onun gerçekten arkadaşı dostu olamazsınız.yapamayacağın hiçbirşe hakkında yaparım ederim diye vaat verme

Haklı sın garip oldugu çin evlenmemiş zaten yazmıştım ben de !!!!!! Yani böyle yazsaydım haklı olurdunuz ....

Eğer görüşmek istemiyorsan görüşme, konuşmak istemiyorsan konuşma. Bir bahaneye bile gerek yok. Hayat istemediğimiz kişilere vakit ayırmak için çok kısa. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Sevdiğim değer verdiğim bir insan benden başka kimsesi olmadığını biliyorum hepsi hayatta ama hiç kimse ile görüsmüyor oglumla da çok seviyorlar birbirlerini ama ben çok üzüldüm ve kırıldım hasta olduğu günlerde işimi gücümü bırakıp günlerce hastanede evinde baktım ben de ona... Son donemde cok destek oldu oda bana ama bu hakki vermez kimseye...kırmak istemiyorum sadece insan arkadaşının nazını çeker ama bu naz değil.. Telefonu kapatacagina küfür etse bile alttan alirdim ama sana hiç güvenilmez ne demektir ya o zaman neden her gün beni ariyorsun bir saat gününün en ince detayına kadar Anlatıyorsun neden evine tek kabul ettiğin insan benim... Ki senede 3 defa bak darilirim dediği için giderim ikisi de bayramdır... O bize gelir hep ben onun evinde rahat edemem çünkü :) ve bir de hep söyler bak little kıymetini bil kimseyi kabul etmem evime biliyor sun....

O zaman ondan kurtulmak, hayatından çıkarmak istemiyorsun. O halde tek çare yüz yüze açıkça konuşmak gibi gözüküyor.

O zaman ondan kurtulmak, hayatından çıkarmak istemiyorsun. O halde tek çare yüz yüze açıkça konuşmak gibi gözüküyor.
O yarın dayanamaz kalkar gelir zaten neden teli acmiyorsun merak ettim oğlan iyi mi diye :) mesafe koyacağım kesin bir daha asla destek olmasın bana ki zaten zorla oluyor :)

Ne olursa olsun size o şekilde konuşamaz, Olabilir insanlık hali unutabilirsiniz mecbur değilsiniz onu kaldırmaya. Onun size iyiliği dokunduysa eminim sizde ona iyilik yapmışsınızdır ki iyilik hiç bir zaman karşılıklı yapılmaz, Velhasıl kırgınlığınız geçene kadar konuşmayın derim sizi güvenilmez olarak görüyorsa birdaha zaten görüşmesin sizinle. Kullandığı cümle hiç hoş değil..

İnanamıyorum gerçekten bu kadar kör mü insanlar kendi yanlışlarını görmekte! Arkadaşım hatalısın, söz vermişsin tutmamışsın.. O insan güvenmiş etmiş baştan yapamam deseydin madem..
Bir de arkadaşlığı kesicem diyorsun o insan uyanır uyanmaz o şoku yaşamış size başka ne diyecekti?
Üstelik biraz zaman geçtikten sonra size geri dönmüş aramış, asıl ben onun yerinde olsam bir süre size tribini atardım. Büyüklük etmiş bir de sizi geri aramış.. Size pes!

Hiç evlenmemiş ondan garip bir kadın demissiniz nasıl birşey oluyor bu
Çilek tadı olan kurbağa görünümlü elma falan mı ?

Beni uyandirirmisin dediğinde ben uyandiramam böyle sorumluluk alamam diyebilirdiniz

Soz vermiş tutmamissiniz oda size birdaha sana güvenmem demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…