- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Bakin işte burda .Alttan alacak bir durum yok sitem etse kızsa haklı ama telefonu kapamak o kadar da uzun boylu degil.. 50 yasında üni çok önemli valla.. Neyse... Bende zamanında çok insana destek oldum ama ne yaparlarsa yapsınlar tel kapamadim kimsenin yüzüne... Bir de madem kapadın o teli neden bugün 10 defa ariyorsun
Orada yasli kelimesi yok gördüğün gibi... 50 yıl beklemiş ki hatun 5 üni mezunu zaten 1 yıl daha beklenebilir bu kadar da önemliyse ben ona her seferinde unutabilirim abla alarm kur dememe rağmen kurmaması garip ötesi...Bakin işte burda .
Burda yaşlı olduğunu vurgulamiyorsunuz da neyi vurguluyorsunuz yaştan dolayı değil de neden önemli olmaz 50 yaşında üni?
Konu o değil zaten o kısım tartışılır siz tamam dememeliydiniz oda size guvenmemeliydi karşılıklı olmuş olan ama o kişi hakkında ki vurgulamalariniz itici geldi yaşlı kelimesi bulunmasa bile o cümlenizde vurgu yaşlı olduğu yönünde .Orada yasli kelimesi yok gördüğün gibi... 50 yıl beklemiş ki hatun 5 üni mezunu zaten 1 yıl daha beklenebilir bu kadar da önemliyse ben ona her seferinde unutabilirim abla alarm kur dememe rağmen kurmaması garip ötesi...
Ya suclasin önemli değil sitem etsin kizsin tamam da karşında ki insana tek kelime ettirmeden motor gibi konuşup teli kapatmak başka bir şey... Ben zaten hatırladığımda çok kizdim kendime nasıl unuttum diye... birinin yüzüne teli kapasam bir daha asla aramam ki bunun için çok büyük bir şey yapmış olması lazımŞarjının bitmesi, telin kapanması, belki de sinirle telip düşüp kırılması gibi farklı durumlar bir benim mi aklıma geldi. Ne bileyim kapadıysa da ayıptır, ama belki çok sinirli konuşursa kötü sözler çıkacak ağzından sizi de kırmak istemiyor(var öyle insanlar sakinleşince konuşulmalı)
Yani hala arıyorsa bir açıp dinlenebilir bence, arada bu kadar hukuk var sonuçta. Bu arada bana da saçma geliyor ama eşim de alarma uyanamayanlardan. Ondan önce evden çıkarsam mutlaka uyandırmak için ararım, hatta giyiniyorum diyene kadar ara ara yoklarım. Ama konu sahibi yapmak zorunda değil tabi ki, arkadaşı ayıp etmiş suçlayarak.
Haklı sın garip oldugu çin evlenmemiş zaten yazmıştım ben de !!!!!! Yani böyle yazsaydım haklı olurdunuz ....Evlenmeyen kadınları kötü bir şekilde imgelediğiniz için sizi kınıyorum.Garip hallerini evli olmamasına ve yalnızlığına bağladığınız için zaten siz onun gerçekten arkadaşı dostu olamazsınız.yapamayacağın hiçbirşe hakkında yaparım ederim diye vaat verme
Sen evlendin ne oldu?Evlilik size ne katıyor ki evlenmeyen insanları garipsersiniz bekarken size bir hiçmişsiniz gibi muamele ediliyordu evlendiniz de başınız göğe mi erdi!!!!!!!Haklı sın garip oldukları için evlenmemiş zaten yazmıştım ben de !!!!!!
Evli değilim tatlım yaSen evlendin ne oldu?Evlilik size ne katıyor ki evlenmeyen insanları garipsersiniz bekarken size bir hiçmişsiniz gibi muamele ediliyordu evlendiniz de başınız göğe mi erdi!!!!!!!
İnsanları seviyorum ama unutuyorum bazen hiç bir iyilik cezasız kalmaz 6 senedir bir defa unuttum diye olana bak güler misin ağlar mısın bilemedim ben de....Prensip olarak insan sevmiyorum.Alarmlari da olamam.
Çok kızgınim hala kalbini kirmamak için acmiyorum teli ...O çok abartmış siz de birazcık abartmışsınız. Ama burada arkadaşlık bitirecek bir şey göremedim.
Eğer görüşmek istemiyorsan görüşme, konuşmak istemiyorsan konuşma. Bir bahaneye bile gerek yok. Hayat istemediğimiz kişilere vakit ayırmak için çok kısa. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Çok kızgınim hala kalbini kirmamak için acmiyorum teli ...
Sevdiğim değer verdiğim bir insan benden başka kimsesi olmadığını biliyorum hepsi hayatta ama hiç kimse ile görüsmüyor oglumla da çok seviyorlar birbirlerini ama ben çok üzüldüm ve kırıldım hasta olduğu günlerde işimi gücümü bırakıp günlerce hastanede evinde baktım ben de ona... Son donemde cok destek oldu oda bana ama bu hakki vermez kimseye...kırmak istemiyorum sadece insan arkadaşının nazını çeker ama bu naz değil.. Telefonu kapatacagina küfür etse bile alttan alirdim ama sana hiç güvenilmez ne demektir ya o zaman neden her gün beni ariyorsun bir saat gününün en ince detayına kadar Anlatıyorsun neden evine tek kabul ettiğin insan benim... Ki senede 3 defa bak darilirim dediği için giderim ikisi de bayramdır... O bize gelir hep ben onun evinde rahat edemem çünkü :) ve bir de hep söyler bak little kıymetini bil kimseyi kabul etmem evime biliyor sun....Eğer görüşmek istemiyorsan görüşme, konuşmak istemiyorsan konuşma. Bir bahaneye bile gerek yok. Hayat istemediğimiz kişilere vakit ayırmak için çok kısa. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
O zaman ondan kurtulmak, hayatından çıkarmak istemiyorsun. O halde tek çare yüz yüze açıkça konuşmak gibi gözüküyor.Sevdiğim değer verdiğim bir insan benden başka kimsesi olmadığını biliyorum hepsi hayatta ama hiç kimse ile görüsmüyor oglumla da çok seviyorlar birbirlerini ama ben çok üzüldüm ve kırıldım hasta olduğu günlerde işimi gücümü bırakıp günlerce hastanede evinde baktım ben de ona... Son donemde cok destek oldu oda bana ama bu hakki vermez kimseye...kırmak istemiyorum sadece insan arkadaşının nazını çeker ama bu naz değil.. Telefonu kapatacagina küfür etse bile alttan alirdim ama sana hiç güvenilmez ne demektir ya o zaman neden her gün beni ariyorsun bir saat gününün en ince detayına kadar Anlatıyorsun neden evine tek kabul ettiğin insan benim... Ki senede 3 defa bak darilirim dediği için giderim ikisi de bayramdır... O bize gelir hep ben onun evinde rahat edemem çünkü :)
O yarın dayanamaz kalkar gelir zaten neden teli acmiyorsun merak ettim oğlan iyi mi diye :) mesafe koyacağım kesin bir daha asla destek olmasın bana ki zaten zorla oluyor :)O zaman ondan kurtulmak, hayatından çıkarmak istemiyorsun. O halde tek çare yüz yüze açıkça konuşmak gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?