Bir damla merhametine muhtacım allah'ım...

kabardinka85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
250
5
46
39
Adana
Yeri göğü yaratan Büyük Allah'ım...

senin şahitliğinde ben bir adamı canım dan çok sevdim.ailesi ile birlikte bana etmediği hakaret ve eziyet kalmadı.yüreğimdeki acıya, emeklerime,sabrıma ve sana olan inancıma hep sen şahit oldun.Bana bu kadar acıyı yaşatan insanlar şuanda hem maddi hem de manevi açıdan çok mutlular.Neden ben güzel Allah'ım? senin nazarında hiç mi hak etmedim bir an olsun mutlu olmayı? Bak sevdiğim şimdi başka ellerde, mutlu mesut...beni çoktan unuttu bile. şahit olduğun onca emeğim gözyaşım boşunamıydı. Mağdur ettikleri ben olduğum halde neden mutsuz olan benim...ben sana isyan etmiyorum Rabbim ama artık dayanamıyorum. ne olur rahmetinden bir parça layık gör bana, ne olur kapansın içimdeki yara...Bak o yuvasını kuruyor, ben hala hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum.oysa ki en acılı en parça parça olduğum anlarda bile kimseyi incitmedim ben kendimden başka. Allah'ım yardımını diliyorum. Bana kötülük edenleri sana havale ediyorum, Resulullah s.a.v. efendimizin ve senin şahitliğinde onlardan çektiklerimin hesabını istiyorum. Senden en büyük isteğim budur...ve bir parça huzur Ya Rabbi!!!
Medet Allah'ım, medet. Gözümdeki yaşın adı sensin, dilimdeki sitemin, yüreğimdeki yangının, ruhumdaki acının ve yorgunluğun adı sensin.Ne olur bir damla merhamet, merhamet ya Rahman.

Son düzenleme:
yeri göğü yaratan büyük allah'ım...

Senin şahitliğinde ben bir adamı canım dan çok sevdim.ailesi ile birlikte bana etmediği hakaret ve eziyet kalmadı.yüreğimdeki acıya, emeklerime,sabrıma ve sana olan inancıma hep sen şahit oldun.bana bu kadar acıyı yaşatan insanlar şuanda hem maddi hem de manevi açıdan çok mutlular.neden ben güzel allah'ım? Senin nazarında hiç mi hak etmedim bir an olsun mutlu olmayı? Bak sevdiğim şimdi başka ellerde, mutlu mesut...beni çoktan unuttu bile. şahit olduğun onca emeğim gözyaşım boşunamıydı. Mağdur ettikleri ben olduğum halde neden mutsuz olan benim...ben sana isyan etmiyorum rabbim ama artık dayanamıyorum. Ne olur rahmetinden bir parça layık gör bana, ne olur kapansın içimdeki yara...bak o yuvasını kusuyor, ben hala hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum.oysaki an acılı en parça parça olduğum anlarda bile kimseyi incitmedim ben kendimden başka. Allah'ım yardımını diliyorum. Bana kötülük edenleri sana havale ediyorum, resulullah s.a.v. Efendimizin ve senin şahitliğinde onlardan çektiklerimin hesabını istiyorum. Senden en büyük isteğim budur...ve bir parça huzur ya rabbi!!!
Medet allah'ım, medet. Gözümdeki yaşın adı sensin, dilimdeki sitemin, yüreğimdeki yangının, ruhumdaki acının ve yorgunluğun adı sensin.ne olur bir damla merhamet, merhamet ya rahman.

sakın isyan etme arkadaşım.rabbim sevdiği kuluna sıkıntı dert verirmişki bana dua etsin sesini duyayım o kulumun dermiş.sevmediği kulları içinde meleklerine dermişki aman aman buna herşeyi verin ne istiyorsa verin para mutluluk ne istiyorsa verinki hiç sesini duymayayım.sen duaya devam et.ve sabırlı ol.sabrın sonu selamet.unutma bu dünya ekme diğer dünya biçme dünyasıdır.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Son düzenleme:
canım üzüldüm ama '' neden ben '' dersen,eğer merhameti hakediyosan da kaybedersin.zaten Allah görüyor herşeyi.ne yaşadın bilmiyorum ama insanlar ceza ya da mukafatı dünyada da alabilirler ahirette de.sana düşen sabır ve dua...

sakın isyan etme arkadaşım.rabbim sevdiği kuluna sıkıntı dert verirmişki bana dua etsin sesini duyayım o kulumun dermiş.sevmediği kulları içinde meleklerine dermişki aman aman buna herşeyi verin ne istiyorsa verin para mutluluk ne istiyorsa verinki hiç sesini duymayayım.sen duaya devam et.ve sabırlı ol.sabrın sonu selamet.unutma bu dünya ekme diğer dünya biçme dünyasıdır.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

isyan etmiyorum kardeşim, çok acıyo içim bir bilsen, Yüce Rabbim'den yardım istiyorum...ben hep tevekkül etmiştim, birgün herşey iyi olur diye ümitle sabır ettim, ama malesef sonu hüsran. Rabbimin verdiğine vereceğine şükürler olsun herşeye rağmen...Ama bazen dayanamıyorum işte, çok yoruldum artık...

canım üzüldüm ama '' neden ben '' dersen,eğer merhameti hakediyosan da kaybedersin.zaten Allah görüyor herşeyi.ne yaşadın bilmiyorum ama insanlar ceza ya da mukafatı dünyada da alabilirler ahirette de.sana düşen sabır ve dua...

birini sevdim, ailesi ve kendisi bin pişman ettiler beni anamdan doğduguma.horgördüler,hakaret ettiler ve daha bir sürü şey.1 senedir çekiyorum bu sıkıntıyı, gücüm tükendi inan bana...

birini sevdim, ailesi ve kendisi bin pişman ettiler beni anamdan doğduguma.horgördüler,hakaret ettiler ve daha bir sürü şey.1 senedir çekiyorum bu sıkıntıyı, gücüm tükendi inan bana...

birini sevdim derken o kişiyle evlendin ve boşandınmı yoksa ONUNLA evlenmedinMİ.

Son düzenleme:
isyan etmiyorum kardeşim, çok acıyo içim bir bilsen, yüce rabbim'den yardım istiyorum...ben hep tevekkül etmiştim, birgün herşey iyi olur diye ümitle sabır ettim, ama malesef sonu hüsran. Rabbimin verdiğine vereceğine şükürler olsun herşeye rağmen...ama bazen dayanamıyorum işte, çok yoruldum artık...

neden ben demek bile isyandır.rabbim herşeyin en hayırlısını en güzelini bilendir.biz bilemeyiz.ayrıca eğerki onların yaptıkları kötülüklere hakaretlere kayıtsız kalıp susup seyretmekle kalmışsa rabbimin merhametinide isteme.sen elinden geleni yapacaksın sonrada allahım sana havale ediyorum diyeceksin.

İsyan ettikten sonra Allah'tan merhamet dilemek nasıl bir çelişkidir?!

Birazda yaşadığımız olumsuzlukları Allah'ı sorumlu tutmak çok ama çok yanlış...

Kendi kaderimizi kendimiz çiziyoruz bir yerde; siz bu noktaya geldiyseniz elbette burda sizin hatalarınız, yanlış tercihleriniz ve yanlış kararlarınız olmuştur.

Sonrada "neden Allah'ım" gibilerinden yanılgıya düşüyorsunuz...

Her neyse...

Kur'an şöyle der... "Şüphesiz ki her şerde bir hayır vardır; sizin için şerde hayır vardır..."

Bence bu laftan sonra bu kadar yırtınıpta isyan etmenin alemi yok.

Biraz kendinizi sorgulayın, kendi yanlış kararlarınızı,hatalarınızı bulun; kendinizle yüzleşin ve bundan sonraki adımlarınızı daha bilinçli,istikrarlı,doğru kararlarla atın...

Ayrıca bu tarz dini yazılar yasak diye biliyorum forumda.

Konuyu kapatabilirler...

sağolun çok yardımcı oldunuz; resmen aydınlattınız karanlığımı; bakın ben burda misyonerlik yapmıyorum; içimden geçenleri dile getiriyorum; dini bir içerik oldugunu düşünmüyorum , bunu nerden çıkardınız anlamıyorum

Konu ilgili başlığa taşındı.
Ayrıca konu dini içerik değil lütfen o konuma getirmeyin.
Konu dışına çıkmadan yorumlarımıza devamedelim lütfen.

neden ben demek bile isyandır.rabbim herşeyin en hayırlısını en güzelini bilendir.biz bilemeyiz.ayrıca eğerki onların yaptıkları kötülüklere hakaretlere kayıtsız kalıp susup seyretmekle kalmışsa rabbimin merhametinide isteme.sen elinden geleni yapacaksın sonrada allahım sana havale ediyorum diyeceksin.

Yok ben bu kişiyle bir evlilik yaşamadım.2 sene kadar bir beraberliğim oldu.evlilikişine çok engel koydu ailesi sudan sebeplerle.zaten en sonunda da ayrıldık, sadece çok sabrettim, Allahyazdıysa olur kimse de buna engel olamaz gibilerinden düşündüm hep,aslında yaşanmış şeylere burada çok fazla yer veremiyorum uzun çünkü.nihayetinde elimde incitilmiş bir kalp, ve gözyaşı. 1 sene oldu biz ayrılalı.atamadım üstümden bazı şeyleri, çok ilginç şekilde yönlendi olaylar.öyle dışardan hata sende demekle olmuyo işte.yaşanacaksa yaşanan asla müdahale edemiyosun.yoksa ben de bilirim hata bende deyip geri çekilmeyi. hiç birimiz dört dörtlük değiliz. kör de olursun sağır da olursun mantıgını da yitirirsin başına gelecekse birşey. ve inan bana ben elimden gelenin fazlasını da yaptım.

Konu ilgili başlığa taşındı.
Ayrıca konu dini içerik değil lütfen o konuma getirmeyin.
Konu dışına çıkmadan yorumlarımıza devamedelim lütfen.

teşekkür ederim açıklamanız için.ben de şaşırdım açıkçası böyle ifade etmesine arkadasın, çünkü dini bir hedef ya da içerik yok.iyi çalışmalar.

teşekkür ederim açıklamanız için.ben de şaşırdım açıkçası böyle ifade etmesine arkadasın, çünkü dini bir hedef ya da içerik yok.iyi çalışmalar.

Bu yazdıklarınızda beni şaşırttı.
Yazdıklarınızda dini içerik yok mu...:53::53::53:
Başlık ve giriş cümlesi bile yeterli sanırım...
Her neyse, iyi forumlar...

Bu yazdıklarınızda beni şaşırttı.
Yazdıklarınızda dini içerik yok mu...:53::53::53:
Başlık ve giriş cümlesi bile yeterli sanırım...
Her neyse, iyi forumlar...

arkadasım editör bile dini içerik bulamadı, senin amacın ne anlamış değilim.sen kalkmışsın kurandan örnek veriyosun,önce kendi yazdıgına bak istersen.sana da iyi forumlar.

yok ben bu kişiyle bir evlilik yaşamadım.2 sene kadar bir beraberliğim oldu.evlilikişine çok engel koydu ailesi sudan sebeplerle.zaten en sonunda da ayrıldık, sadece çok sabrettim, allahyazdıysa olur kimse de buna engel olamaz gibilerinden düşündüm hep,aslında yaşanmış şeylere burada çok fazla yer veremiyorum uzun çünkü.nihayetinde elimde incitilmiş bir kalp, ve gözyaşı. 1 sene oldu biz ayrılalı.atamadım üstümden bazı şeyleri, çok ilginç şekilde yönlendi olaylar.öyle dışardan hata sende demekle olmuyo işte.yaşanacaksa yaşanan asla müdahale edemiyosun.yoksa ben de bilirim hata bende deyip geri çekilmeyi. Hiç birimiz dört dörtlük değiliz. Kör de olursun sağır da olursun mantıgını da yitirirsin başına gelecekse birşey. Ve inan bana ben elimden gelenin fazlasını da yaptım.

o insan senin için hayırlı değilmiş demekki arkadaşım.büyük bir sıkıntıdan kurtarmış seni rabbim.evlenmiş olsaydın o aileyle nasıl yaşardın.yada evlendikten sonra ayrılsaydın daha çok hasarla almış olacaktın.

arkadasım editör bile dini içerik bulamadı, senin amacın ne anlamış değilim.sen kalkmışsın kurandan örnek veriyosun,önce kendi yazdıgına bak istersen.sana da iyi forumlar.

Valla aynı yazını alıp başka başlıklara copy yapmanın alemi yok...

Alanen dua eder gibi yazmışsın, dalga mı geçiyorsunuz?!

Ben dini cevap yazdığımı kabul ediyorum; ama sizin yazdıklarınıza istinaden yazdım.

Benim gibi, Allah'a isyan etme diyenlerde sizin dini yazdığınıza kanaat getirmişler ki; onlarda o şekilde yazmışlar.

Siz niye insanları salak yerine koyup "dini içerik yazmadım" diyorsunuz.

Çok komiksiniz.

Dua eder gibi yazıyorsunuz; sonuna da "ya rahman ya rahman" diyorsunuz; sonrada millet neden dini cevap niye yazdı şaşırdım diyorsunuz...

Alenen çelişiyorsunuz...:68:

Allah sabır versin arkadaşım. Ama bak o yuvasını kuruyormuş, demekki sen kadar sevmedi. Kimsenin ahı kimsede kalmaz, sen yüreğini ferah tut. Rabbim bir çıkış kapısı bulur elbette. Bazen içimizin acısıyla yanlış şeyler söyleyebiliyoruz, ama Rabbin seni biliyor, sende kendini biliyorsun. Kalpten geçenler önemli. Bende sevgilimle ayrıldım, ailesi yüzünden. Hemde okadar saçma bir sebepki. Resmen gözümün üstünde kaşım var diye.. İçim çok acıyor, canım çok yanıyor, çok üzülüyorum ama en azından içim rahat. Mutluykende şükretmesini bildim çünkü. Ama şimdi.. Beni bu hale düşürenler beni unutsunlar kendi dertlerine düşsünler. Sende onları Allaha havale et. NE derler, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. İlahi adalet var. Sen yüreğini hep sevgiyle tut.

Valla aynı yazını alıp başka başlıklara copy yapmanın alemi yok...

Alanen dua eder gibi yazmışsın, dalga mı geçiyorsunuz?!

Ben dini cevap yazdığımı kabul ediyorum; ama sizin yazdıklarınıza istinaden yazdım.

Benim gibi, Allah'a isyan etme diyenlerde sizin dini yazdığınıza kanaat getirmişler ki; onlarda o şekilde yazmışlar.

Siz niye insanları salak yerine koyup "dini içerik yazmadım" diyorsunuz.

Çok komiksiniz.

Dua eder gibi yazıyorsunuz; sonuna da "ya rahman ya rahman" diyorsunuz; sonrada millet neden dini cevap niye yazdı şaşırdım diyorsunuz...

Alenen çelişiyorsunuz...:68:

arkadasım şurda sıkıntımı paylaşıyorum, sen yardımcı olacagına süpermişsin gibi hiç hata yapmamışsın gibi haddinden fazla müdahale yapıyosun.lütfen yorum yazma.yeterince sıkıntım var. anlamaya çalışmıyosun bari yorum yazma.ayrıca tekrar tekrar söyluyorum ben isyan etmiyorum.kimseyi salak yerine koydugum da yok, saçma sapan ifadeler yazma.iyi günler.

Allah sabır versin arkadaşım. Ama bak o yuvasını kuruyormuş, demekki sen kadar sevmedi. Kimsenin ahı kimsede kalmaz, sen yüreğini ferah tut. Rabbim bir çıkış kapısı bulur elbette. Bazen içimizin acısıyla yanlış şeyler söyleyebiliyoruz, ama Rabbin seni biliyor, sende kendini biliyorsun. Kalpten geçenler önemli. Bende sevgilimle ayrıldım, ailesi yüzünden. Hemde okadar saçma bir sebepki. Resmen gözümün üstünde kaşım var diye.. İçim çok acıyor, canım çok yanıyor, çok üzülüyorum ama en azından içim rahat. Mutluykende şükretmesini bildim çünkü. Ama şimdi.. Beni bu hale düşürenler beni unutsunlar kendi dertlerine düşsünler. Sende onları Allaha havale et. NE derler, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. İlahi adalet var. Sen yüreğini hep sevgiyle tut.

inşallah kardeşim, inan bana insan kalbinin ve ruhunun bu kadar ucuz gelmesi üzüyor beni.İnsanlarda Allah korkusunun olmaması, vicdan olmaması ne biliyim daha birçok şey.emeklere saygı yok, vefa yok.bunlar acıtıyo insanı.ve hiçbirşey olmamış gibi yola devam etmeleri çok üzücü.ne çektiğimi bir ben bir de Allah bilir.ben aslında yazımı bir nevi Rabbimle konusuyormus gibi yazıyorum, dile döküyorum.isyan etmiyorum, gerçekten etmiyorum.dediğin gibi Allah biliyor içimi...sana da geçmiş olsun Allah yar ve yardımcımız olsun.inşallah kimsenin ahı kimsede kalmasın.tşk ederim yorumun için.

arkadasım şurda sıkıntımı paylaşıyorum, sen yardımcı olacagına süpermişsin gibi hiç hata yapmamışsın gibi haddinden fazla müdahale yapıyosun.lütfen yorum yazma.yeterince sıkıntım var. anlamaya çalışmıyosun bari yorum yazma.ayrıca tekrar tekrar söyluyorum ben isyan etmiyorum.kimseyi salak yerine koydugum da yok, saçma sapan ifadeler yazma.iyi günler.

Zaten sorun burada; seni rahatlatmak amaçlı bir cevap yazdık; sen ise bunu müdahale olarak değerlendiriyorsun.

Sonrada değer verdiğim bir editör arkadaşıma yaranmak için "dini içerik nerden çıktı anlamadım" diye çelişki yarattın kendinle...

Vakit ayırıp birşey yazmışız değil mi; bir teşekkür et bari çelişki yaratacağına.

Sen daha yazdıklarınla çelişkilisin; kimbilir hayatında ne çelişkiler vardır...:19:

iyi günler

Back
X