bir darbe daha..yine yeniden..

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar ben şu anda eşim olacak karaktersizden ayrı yaşıyorum..4 aylık bebeğimle birlikte 1 aydır baba evindeyim..bebeğimin babası olacak insan da istediği bekar hayatına kavuştu facelerde fink atıyor...eski kırıklarıyla facede arkadaş falan oluyor..ipinden kurtulan köpek gibi rahat anlıyacagınız..geçenlerde face de onu ararken rastgele bir profil buldum inceledim bi de ne göreyim eşimin 2. face i varmış..tek bir arkadaşı var oda bir kız..kızın soyisimi eşimin soyisimi..akrabası değil ama...sanırsınız ki eşi..eşim ona soyismini vermiş yani..bebeğimizin fotolarına falan yorumlar yapılmış..hemde geçen ay..yani benimle birlikteyken..Seni seviyorum,ömrüm,hayatım falan diye yorumlara kadar gelmiş ilişkileri..demek ki hamileliğimden itibaren başlamışş bir ilişki diye düşünüyorm..Bazen şüpheleniyordum ama yeminler ediyordu olamaz öyle bişey diye..bende üstelemiyordum..eski çalıştığı yerde akşamları arardım toplantım var,müdür ceza verdi geç çıkacaz falan derdi..demek ki yalanmış kızla birlikteymiş..evde de sarı saç bulmuştum .onu da inkar etmişti..konduramamışm demek ki..kızı buldum çalıştığı şirketten bir kızmış..şirketi aradım ama kız işten çıkmış..şimdi ne yapmalıyım sizce..susup hazmetmelimiym ? yoksa kızın peşine düşüp haddini bildirmelimiyim..bi yandan bul kızı diyorum kendime bi yandan da kızzaten evli oldugunu,yeni bebeğimizin oldugunu biliyor kızla konuşmak sadece beni üzecek..dahası eşim onu önemsediğimi düşünecek..
akıl verin lütfen..
ha bu arada o şerefsiz eşim biz evden ayrıldıktan 2 gün sonra bebeğimi görme bahanesiyle geldi boynunda 2-3 yerde morluklar vardı..ne morlugu tahmin edersiniz yani..

geçmiş olsun canım . başkasına soy ismini dahi vermişse ve aşkımlar canımlar uçuşuyorsa aralarında üstüne birde morluklarla karşına gelebiliyorsa ... hiç kendini yorma . ve kaliteni aşağı çekme at tekmeni ne hali varsa görsün.

canım benim sonuç itibariyle eşini bize anlattığın kadar bilebilriz eğerki anlattığın kadar karaektersizse bugün barıssan yarın yine bitecek sürekli taki yas kemale erene kadar böyle gidecek peki baban annen bu duruma ne diyor ?

barışmadiye bişey söz konusu değil..bitti o iş..ben sadece susumalımıyım ona karar veremedim..bildiğim bişeye sessiz kalamıyorum..sineye çekemiyorum..o yüzden çok daha öfkeliyim şu anda..belki içimdekileri kussam rahatlıyacam ama önemseniyorlar sanacaklar..ailem arkamda her zaman ama babamla kardeşim muahttap olma diyor..

ailen arkandaymış ne güzel . ssen şuan kendi kendini yiyorsun anlıyorum kolay bir durum değil ama onları önemsemen onlara birşey yapmayacak çünkü o edebi göremedim ben edepli olsalardı şuan bunu yaşatmazlardı sana olan sana olur bence unut gitsin . kendini yıpratmanın anlamı yok bir bebeğin var sen ona lazımsın onun sana ihtiyacı var psikolojini hiç bozdurtma birde o olaylara dalıp.

Eden bulur demişler. Boşuna değil.. Bebeğinizle keyfinize bakın siz. Bırakın pisliğin içinde yaşasınlar.
Ufacık bebeğe hamile kadına yaptıkları nasılsa yanlarına kalmaz..

Son düzenleme:
önemli olan sensin ve bebeğin zaten bu kadar karaktersizz birinin yanında bebeğini yetişme !!! iki gün sonra dönecek sana arıyacak emin ol.. kinini kusmak için bekle o zamanı güçlü bi kadın olduğuna inaniyorum senin

insanlar ne kadar arsızlaştı artık.

o kızla yüzleşmen seni yıpratır başka kimseyi değil. kızda utanma gurur olsa evli adamla birlikte olmaz, bebeğine yorum yapmazdı, kocanda olsa yeni doğum yapmış karısı evde beklerken başklarıyla fink atmazdı. yani karşındaki insanları kendin gibi bilme, sen düşünüyorsun ki kızın karşısına çıksam kız rezil olur. hiç bir şey olmaz sana söyliyim. üzüldüğünle kalırsın böylelerinde onur gurur utanma aramayacaksın.

ne kadar acı çektiğini yalnız sen bilirisn o yüzden boşver demiyorum ama hiç değilse kabullenmeye çalış olanları, hazmetmek demeyelim de "bu adam ne yapsa artık canım acıtamaz" de kendi kendine. kendini buna inandır. ben olsam bir daha kocamla bile muhatap olmam, bebeği görmek isterse başkasıyla gönderirim görmemek için.

her zaman derim her şey öbür tarafa bırakılmıyor bu dünyanın da bir adaleti var er geç herkes hakettiğini bulacaktır merak etme. bol bol dua et gerekiyorsa uzman yardımına başvur ama bu pisliklere bulaşıp da kendini yıpratma.

çok çok geçmiş olsun allah sabır versin.

kızı bulsan konuşsan ne yapacaksın ki? arsız edepsiz biri işte..eşini al o kıza vur,birbirinden farkları yok..adamın evli olduğunu,çocuğu olduğunu bile bile 2.kadın olmayı kabul eden biriyle görüşüp de sakın önemli konumuna getirme onu..üstelik senin sorunun eşinle o kadınla değil..

zaten eşinden ayrısın,baba evindesin,çocuğun yanında..bırak pisliklerinde debelensinler,en son o pislik de boğulsunlar!

feysteki o yazışmaların fotoğrafların hepsinin çıktısını al, ama bunları yaptığını ona kesinlikle çaktırma. sonra mahkemede koy hakimin önüne, donuna kadar al neyi var neyi yoksa..

pis ahlaksız herif, utanmaz.. kadınları bu kadar kolay harcayabiliyorlar. o kız da malın tekiymiş, evli adamla kırıştırırken bugün sana yarın ona olacağını düşünememiş, iki gün sonra kocanın hevesi geçince o morluklar gözünde olur o kızın.. inş da olur..

Kızla falan yüz göz olma ama bu saatten sonra hanımlığını bozabilirsin.
Donuna kadar al.. Bu ilişkiyi de ispatlayabileceğin ne varsa düşün.
O kıza da dava aç.. Eşinin de donuna kadar nesi varsa al.
Pislikler..
Avukat bul o yüz göz olsun sen hiç konuşma,ulaşamasın sana kudursun..
En önemlisi Allah yardımcın olsun

O kızla yüleşmen sana artı bir şey kazandırmaz canım.
Üzülen , yıpranan yine sen olursun çünkü.
Evliyken bu kadr alçalan evde gül gibi eşleri dururken başka kişilere bakacak kadar da karaktersizleşen erkeklerden nefret ediyorum.
Ben kendi görüşümü söyleyim sadece ne birleş ne de görüş.
Ne seni ne de bebeğinizi hakediyor çünkü.
Onun tek bir hakkı var seninle görüşmek için.O da boşanmaktır emin ol.
Tabi bu benim görüşüm sadece.Siz nasıl isterseniz öyle ilerler hayatınız da.
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

simdi eski konulariniza baktim. 2 aylik evliyken ve kavgalar ediyorken esiniz size yumruk atip dudaginizi patlatmis, siz de evi terketmissiniz. herkes size donme affetme demis dinlemeyip dondugunuz icin size kizanlari azarlamissiniz ustune bi de cok iyi bir esmis gibi cocuk yapmissiniz.. yani ne denir ki? persembenin gelecegi carsambadan belliymis..

kesinlikle haketmissiniz demiyorum ama serefsiz adamdan cocuk yapmak da akil kari degil..

Barışma söz konusu değilse Öküz öldü ortaklık bitti.
Sen boşanacaksın nafakanı tazminatını söke söke alacaksın.ihanrtini ispatla.
O kızında direk ailesini ne yapıp edip bulacak onlara anlatacaksın.Hem kızlarının ne mal olduğunu anlayacaklar hemde kızlarının bel bağladığı ş....sizi öğrenecekler.

yoksa kızın peşine düşüp haddini bildirmelimiyim. diye sormuşsunuz

Eşiniz sizden çoktan gitmiş siz hala elalemin kadınının derdindesiniz.Size karşı sorumluluğu olan evli olan
eşiniz siz sadece ona hesap sorabilirsiniz.
O kadın da cezasını gün gelir bulur Allaha havale edin siz onu.

Son düzenleme:
Kızla kesinlikle muhatab olma.Sağ göster sol vur.
Her ikisinide beklemedikleri anda aklına gelmeyen insanlarla vur.Bunun için en ideal alan kızın ailesi

Cezasını bulur demişim yanlış olmuş.Aslında o kadın cezasını çoktan bulmuş.
Eşin gibi kadına şiddeti reva gören bir adamla birlikde olduğu için.
Cicim ayları geçince adamın karakteri meydana çıkacak ,
ihanet ve şiddetten o kadında nasibini alacak.
Bence siz o kadına acıyın.

Son düzenleme:
valla ben artık bu tarz konulara yorum yapmaya korkuyorum şimdi ben bu adama karaktersiz arsız yüzsüz falan derim bi bakmışım 10.sayfada ak pak olmuş
ama genede bi çift lafım var yaparmısın bilemem, madem elinde bu kadar delil var boşan çatır çatır hem tazminat al hem nafaka

Herkes hak ettiğini Yaşar eşinde zamanı gelince yaşayacak
Çok söylemek istediğim şey var tutuyorum kendimi
Bebeğine odaklan Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın
Hiç bulaşma kız la konuşayım felan
Değmezzz
Allah şaşıranlardan etmesin ne Diyim

tabi ki muhattap olmayacan
muhattap olsan eline ne geçecek
ayrıca bu durumları tazminat olayında kullanmayı unutma
çocuğunla beraber dimdik ayakta duracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…