- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
canım benim sonuç itibariyle eşini bize anlattığın kadar bilebilriz eğerki anlattığın kadar karaektersizse bugün barıssan yarın yine bitecek sürekli taki yas kemale erene kadar böyle gidecek peki baban annen bu duruma ne diyor ?
önemli olan sensin ve bebeğin zaten bu kadar karaktersizz birinin yanında bebeğini yetişme !!! iki gün sonra dönecek sana arıyacak emin ol.. kinini kusmak için bekle o zamanı güçlü bi kadın olduğuna inaniyorum seninbarışmadiye bişey söz konusu değil..bitti o iş..ben sadece susumalımıyım ona karar veremedim..bildiğim bişeye sessiz kalamıyorum..sineye çekemiyorum..o yüzden çok daha öfkeliyim şu anda..belki içimdekileri kussam rahatlıyacam ama önemseniyorlar sanacaklar..ailem arkamda her zaman ama babamla kardeşim muahttap olma diyor..
barışmadiye bişey söz konusu değil..bitti o iş..ben sadece susumalımıyım ona karar veremedim..bildiğim bişeye sessiz kalamıyorum..sineye çekemiyorum..o yüzden çok daha öfkeliyim şu anda..belki içimdekileri kussam rahatlıyacam ama önemseniyorlar sanacaklar..ailem arkamda her zaman ama babamla kardeşim muahttap olma diyor..
barışmadiye bişey söz konusu değil..bitti o iş..ben sadece susumalımıyım ona karar veremedim..bildiğim bişeye sessiz kalamıyorum..sineye çekemiyorum..o yüzden çok daha öfkeliyim şu anda..belki içimdekileri kussam rahatlıyacam ama önemseniyorlar sanacaklar..ailem arkamda her zaman ama babamla kardeşim muahttap olma diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?