- 6 Aralık 2009
- 6.241
- 3.000
- 723
- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
benim için bittin artık seni istemiyorum demeli ve aynen düşündüğün gibi hiç ondan ve diğerinden bahsetme onu önemsemediğini istemediğini düşünsün yani o bir halt yediği için değil sen istemediğin için bıraktığını sansın bence hiç muhatap olmabarışmadiye bişey söz konusu değil..bitti o iş..ben sadece susumalımıyım ona karar veremedim..bildiğim bişeye sessiz kalamıyorum..sineye çekemiyorum..o yüzden çok daha öfkeliyim şu anda..belki içimdekileri kussam rahatlıyacam ama önemseniyorlar sanacaklar..ailem arkamda her zaman ama babamla kardeşim muahttap olma diyor..
simdi eski konulariniza baktim. 2 aylik evliyken ve kavgalar ediyorken esiniz size yumruk atip dudaginizi patlatmis, siz de evi terketmissiniz. herkes size donme affetme demis dinlemeyip dondugunuz icin size kizanlari azarlamissiniz ustune bi de cok iyi bir esmis gibi cocuk yapmissiniz.. yani ne denir ki? persembenin gelecegi carsambadan belliymis..
kesinlikle haketmissiniz demiyorum ama serefsiz adamdan cocuk yapmak da akil kari degil..
bütün orumları okudunuz mu bilmiyrom ama o konumda azarlama diye bişey söz konusu değil..yani bence öyle...arkadaşın biri geri döndüğüm için zamanımızı çalıyorsun gibi sözler sözylemişti bende ona istinaden yorum yapmıştım..bebeğimde planlı değildi ve 6 haftalık bir bebeği aldırmak gibi bişey de düşünmediğim için hata mı yaptım sizce...hamilelik dönemimde eşim beni sanki ben onun bebeğiymişim gibi ilgilendi..o dönemde hiçbir sorunumuz yoktu ki..bizim asıl problemlerimiz kv. yüzünden ve lohusalık dönemimde başladı..kızla da ilişkisi o dönemde başladı büyük ihtimal çünkü o şirkette işe bebeğim 1 haftalıkken başlamıştı..bilmem anlatabiliyormuyum..?
diğer bütüm yorum yapan arkadaşlara da tşk ediyorum..haklısınız asıl kızmam gereken kişi eşim olacak insan ( ! ) ama onunla kesnlikle yüzyüze gelmek,onun yüzünü dahi görmek istemiyorum..ama bebeğimi görmeye illa ki gelecek o zaman gerekenleri söyleyecem..şimdilik Rabbime havale ettim ikisini de..
bir de arkadaşlar o PRT screen tuşuyla kopyaladıktan sonra USB e nasıl atabilirim kopyalananları..onların çıktısını almak için belleğe atmam gerek.yazıcım ok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?