bir darbe daha..yine yeniden..

canım yaşadıkların çok ağır olmasına rağmen anladığım kadarıyla yanında olan bi ailen var. şanslısın bence hiççç uğraşmaya değmez. susman hazmetmen anlamına gelmez ya da güçsüz olduğuna. ne halleri varsa görsünler.. sen bundan sonra bebişini büyüt. kendi hayatına bak

Bu yorumla taşlar oturdu bende.

Kendi etmiş, kendi bulmuş resmen konu sahibinin.
Hala da facelerde aratıyor, yorumlara bakıyor.

E yeter artık yani.
Madem büyük bir hata yaptınız bırakın geçmişi de bebekle ilgilenin artık.
Ona da yansıyordur üzüntü, sinir, stres durumları.
Yazık o çocuğa.
Sadece ona üzüldüm ben.

yaşadıklarınıza inanın çok üzüldüm evliliğinizin başında eşiniz olacak adam zaten rengini belli etmiş ama sizin devam etme yolunu seçme psikolojinizi anlıyorum kim isterki eliyle kurduğu evini yuvasını daha ilk aylarda yıkılsın zamanla herşey düzelirse psikolojisiyle mücadele yolunu seçtiniz olmadı ama olabilirdide belkide ilerde keşke dememek adınaydı katlanışınız iyi olduğunuz günlerde olduki bebek yapmayı ertelemediniz bu konudada sizi anlıyorum...
en azından içinizde keşkeler kalmadı içinizdeki sevgiyi dahi tükettiniz belkide ...sakın üzülmeyin ailenize arkanızdaysa bebeğinize sarılın o sizi ayakta tutucak zaten şu durumda yapmanız gereken boşanmakta kararınız kesinse maddi yönden eşinize mahkemede son darbeyide siz vurun... donuna kadar alın
aynı zamnda o birlikte olduğu pisliğede tazminat davası açın onuda kazanırsınız evli olduğunu bile bile birlikte olmanın suçu var evli olduğunu çocuğu olduğunu bilerek yanaşanlara ALLAH gün yüzü göstermesin inş.o kadınla konuşmayı asla düşünmeyin daha çok canınızı yakmaktan başka öteye gitmez açıcağınız tazminat ilk etapta ona yeter daha sonra ilahi adalet devreye gircek zaten eşiniz olacak karaktersizdende darbesini yiycek ,size gün yüzü göstermemişler inanın kul hakkı yarına kalır ama yanlarına kalmıycak ogün gelicek sizde darbenin alasını yaşarlarken izliyceksiniz
tabiki bebeğini babasıyla büyütmeyi kim istemez ama o karakterde babası olacağına olmasın ilerde düzeleceğine dair bir umut olsa yinede devam edin derdim hem bebek için hemde o kadının ekmeğine yağ sürmemek için inanın böyle hatalardan sonra düzelen birdaha tekrarlamayan yaşattıklarını unutturan eşlerde var ilk hatada asıp kesmeyi doğru bulmuyorum evliliklerde zaman ve şans tanınmalı bence sizde tanımışınız zaten ama eşiniz yolunu bataktan yana seçmiş layık olduğu gibi
sizin içiniz rahat olsun şu günleri bir atlatın...
konularınızın çoğunda intihardan bahsetmişiniz belkide bebeğiniz olmasaydı daha benimserdnz bu fikri ama sizi ayakta tutması için ALLAHIN bir dediyesi o sadece onun büyümesini gördükçe yaşadığınız her güne şükrediceksiniz çünkü evlat sevgisi dünyadaki bütün sevgilerden üstün herşeyle mücadele edilebilicek kadar güçlü birşey o size yeter ,dualarımda olucaksınız
zaman herşeyin ilacı sakın değmiycek insanlar için üzülmeyin bebeğinizin sevgisi ve ona sahip oluşunuz bütün dertleri silip götürücek emin olun....
ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

Diğer kadının peşine falan düşmeyin ne gereği var ki zaten biliyormuş evli olduğunu. O iki karaktersiz insanın ne yaptığı ile igilienmeyin artık.

cok uzuldum yasadıklarınıza .emınım cok zor bır surecten gecıyorsunuzdur .

esınız aslında ne mal oldugunu en baştan sıze göstermıs ama sız

devam etmeyı tercıh etmıssınız .balık en bastan kokuyor ,ılk hatasında

postalamayı bılmemız gerekıyor.ne yazık kı bız kadınlarda boyle bır durum

var .evlılık ıkı kısılık bır kurum ıken ,hastalıkta saglıkta yanında olacaklarına

daır yemınlerı ıkı kısı ederken ,sanki tek basına evlenmıssın gıbı

evlılıgı kurtarmak ıcın mucadele edende hep bız kadınlar oluyor .

erkekler kılını kıpırdatmadıgı gıbı ,üstüne üstlük hatalarına hata ekleyıp

kadını paramparca edıyorlar .sureklı yuvamda yuvam dıye cırpınan sadece kadın .

adamın dunya umrunda olmuyor .bu eşitsizlık artık gercekten sınırlerımı bozuyor .

hata yapan bır ınsan ıcın neden bu kadar mucadele verırız anlamıyorum .

hep duzelecek dıye umut ede ede bır de bakmısız kı kadın paramparca olmus .

ne yasama sevıncı ne hayallerı nede umutları hıc bırseyı kalmamıs

.erkeklere yıne bırsey olmuyor.sanırım bıraz da aılelerımızın "yuvayı dişi kuş yapar "

dıretmelerınden boyleyız .bızım toplum da malesef boyle bır dıretme var ;

yuvayı dişi kus yapar,esler arasında kotu soz de olur hemen oyle pes edılmez ,

esını elınde avucunda tutmayı ogren ,v.s.. bu boyle gıder .kadınlar da ömurlerı boyunca

erkekler ıcın mucadele eden, onları anlamaya calısan, analarının adam edemedıgı ogullarını

adam etmek ıcın cırpınan magdur kısıler oluyorlar .valla bılmıyorum ama artık

burada okudugum konulardan olsun gerekse cevremden görduklerımden

anladıgım bırsey var kı ; mucadele eden kadın enınde sonunda gercekten kaybedıyor .

ilk hatasında adamı postalamayı ögrenmemız gerekıyor .

sanırım bıraz bencıl olmayı bılmemız gerekıyor,kendımızden baska kımsenın degerlı

olmadıgını ,hayatı erkekler uzerıne degılde kendımız ıcın yasamamız gerektıgını

ogrenmemız gerekıyor .umarım atlatırsınız yasadıgınız surecı ,rabbım yardımcınız olsun

Son düzenleme:

facedeki herşeyi delil olarak sakla boşanırken çok faydalı olucaktır o yuva yıkan kadın müsfettesinnede dava açabilirsin kısacası süründür

bunları yani bu facede olanları falan garantiye alıp bu aşağalık adamın donuna kadar alıp o kadın olacak pis mahluğuda mahkemeye verebilirsin,iyi bi avukat bulup danışmanda ve olayı sıcağı sıcağına halletmende fayda var sanırım çünkü ortadamağdur bi bebekte var adalet senden yana sonuna kadar...

kendim etmişim kendim bulmuşum öyle mi..Ben istedim değilmi 2 günlük lohusayken kavgalar etmeyi,1 aylık bebeğimle evi terketmeyi,hergün küfür hakaret yemeyi değil mi ? anlatıyorum anlamıyorsunuz ısrarla...2 aylık evliyken evet sorunumuz oldu ama ondan sonra plansız bir bebek oldu ve eşim hamilelik dönemimde çok çok iyiydi..kv.geldi hastanede kavga gürülti derken olaylar bu hale geldi..

Allah size yaşatmasın..siz eşinizin biriyle ilişkisi oldugunu öğrenin ve hiç ilgilenmeyin olur mu ?

Etme bulma dünyası güzelimm hiç canını sıkma zamanı gelince eşinde cezasını bulacak...boşver defolsun boşa gitsin o pislik adamı bide utanmadan mor oldugunu bile bile geliyor belki sana hissettirmek içindir yani barışmıcagız hayatımda bi kadın var gibi bana öyle geldi:26:

Allaha havale edın bebegınızle yolunuza bakın.ne hallerı varsa gorsunler.eşiniz cok karektersız bı ınsanmıs olsun eden bulur sız bol bol dua edın allah sabır versın canım uzulmeye degmez bence bundn sonrada face de flan da bakmayın sakın ve ıyı bır avukatla gorusun.

siyahbeyaz2012 ; eşim yorumlarında Büşram diye yazmış..bende eşimin tlfunun kullanıyorum..tlf da numaralar kayıtlı baktım Büşra diye bir kız var şirket hattı ama ..ordan şüphelendim şirketten olduguna..sonra kızın soyismi eşimle aynı olarak yazılmış..geçen gün arkadaşım aradı..kızın sosimi yılmaz mış soyismini değiştrmiş diye..dünde Büşra yılmaz'la görüşcektim diye şirketi aradım kasım ayında işten ayrıldı büşra hanım dediler..yani o kız oldugu kesin..

vişneli pasta..;ben eşimle konuştm,bi daha yapamaz demişim ya doğru demişim yapmadı bi daha öyle şiddet olay ı falan..Anlatamıyromuyum acaba..Eşim ben doğum yapana kadar çok çok iyiydi...Kv. sorun yarattı ve eşimle aram açıldı..ne olduysa o arada oldu..Ha bazen bende diyorum keşke bebeğim olmasaydı diye onu nasıl bir hayat bekliyor bilemiyorum çünkü..eşimle aramda bağ kalsın istemiyorum ama bebeğim oldugu sürece onunla yüzyüze gelmeye mahkumum..ama bazen de iyi ki bebeğim var yanımda diyorum..eşimi korumak gibi bi durumda söz konusu değil..ona zerre kadar ne güvenim,ne sevgim vAR..

canım yazdıklarını okudum kötu bır durum ya 4 aylık bebeğınız var yanı eşının bu yaptıkları hazmedılecek bişey değıl erkeklerın genınde var affedıp gıdersen o yıne yapar onlar alışkındın böyle şeylere hata olur bılıpte gitmen ona da gun dogar nede olsa bir kere affetmişsin yıne yapar yıne senın affedeceğini sanar boşver sen bebeğinle yolunu çiz zaten bu kadına şidetlerde hep kadının aynı hataları göz yumup susmaları sonra susup susup katlanıyorlar bır kerede ayrılmaya karar verınce adam şaşıyo nede olsa katlanır dıye umuyo sonra sen mısın ayrılmak isteyen hep şidet hep kavga sonra kadın kaçınca ölümlere bile neden oluyo kusura bakma canım örnek verdım ama çoğu olaylar ölumler kadının bile bile katlanması ve erkekte eşının katlandığını görunce daha çok azması böyle şeylere nfeden oluyo yol yakınken vaz geç katlanmak zorunda değılsın canım hayırlısı neyyse sen kendın karar ver

Gerçekten haketmediğin şeyler yaşamışsın. Eşinden şiddet görüp yine de ona dönmek büyük bir sevgi gerektirir. Bu sevginin karşılığı ihanet olunca gururunu hiçe sayıp susmak zoruna gidiyor. O kızda da eşinde de zerre utanma olsaydı bunları zaten yaşamazdın bırak ne halleri varsa görsünler. Sen mutlu olmaya çalış onsuz daha güzel bir hayatın olsun ki en ağır cevabı vermiş ol. Bu arada 10 yıllık 20 yıllık evlilikler bile ihanet veya şiddet yüzünden bitebiliyor. Evlilikte ne zaman ne olur bilinmez bugün çocuk yapar yarın şiddet görürsün. Çocuk kısmettir anneye güç verir bunun için ''neden çocuk yaptın'' diyip anneyi pişman etmeye çalışmanın kime ne faydası var ki...Annelik bana göre Allah'ın en büyük lütfudur bunun için üzülme sakın.Allah bebeğine ve sana uzun ömürler versin...

işte ben de onu anlamıyorum..insanlar yarının ne getireceğini biliyormuş gibi böyle büyükbüyük laflar söylüyorlar ya üzülüyorum gerçekten..nerden biliyorlar yarın çok sevdikleri kocalarından şiddet yada ihanet görmeyeceklerini..benim eşim 2 aylık evliyken yaptı belki evet çocuk için erkendi ama çocugum olduktan sonra şiddet görseydim ne diyeceklerdi çok merak ediyorum..eşiniz siez şiddet uygulamış çocuga yazık yetşitirme yurduna verin böyle adama çocuk yapılmazmış mı diyeceklerdi..elealem ne derler bitiriyor zaten insanı..bende elalem ne der..daha 2 aylık evliyim..şans veriyim belki düzelir..sonra niye şans vermedim diye düşünmeyim diye geri döndüm..ama evliliğim şu anda şiddet yüzünden bitmedi ki..bi sürü konu açtım burda..4 ay içinde..hepsi kv. yüzünden olan olaylar..benim evliliğimi üstüne basa basa söylüyorum kv.bitirdi..ihanetin temelinde de o var..ha eşim dört dörtlük mü tabi ki değil ama Allah var..4 ay öncesine kadar bir dediğimi 2 etmezdi..hatta hatırlarım hamileydim canım meyve çekmişti ve cebinde parası yoktu manava kimliğini bırakıp meyve almıştı..böyle bir adamdı ve bu bebek erken oldu diye o dönemde bir kere biile düşünmemiştim..Ama insanlar değişiyor yada değiştiriliyor..çok sevmiştim..herkesi herşeyi arkama alıp ona kefil olmuştum..iyi biri diye..Ama yüzümü kara çıkarttı...ne sevgim ne saygım ne güvenim kaldı ona karşı..sadece çocugumun babası..keşke onu değiştirebilsem..

arkadaşım daha önceki hakaretine sessiz kalarak evine dönmüşsün zaten. olacaklar zaten belliymiş. 2 aylık evliyken karısını tokatlayan adamın eşini aldatması gayet normal.Böyle bir adamdan çocuk yaparak hata eden sensin

''Neden bebeğin oldu. '' tarzındaki yorumlara çok kızıyorum.
Eğer herşey çok berbatsa evet korunmak gerekiyor ama eğer bir sıkıntı yaşanmışsa ve evliliğe şans verilmişse tabiki evlilik sürecinin gerekenleri yaşanır.
Kimse ne zaman ne yaşayacağını bilemez..
Evlilik süresince herkes inişli çıkışlı durumlar yaşar, bir bakarsın normale yakın giderken kopuveriyor herşey.
İşte bu zaman içerisinde geçmişten pişman olmamak lazım.
Nasip olan bebekte o annenin en büyük varlığı ne olumsuz durum yaşarsa yaşasın.
...

Yaşadığınız durum çok ağır, söylecek hiçbir söz hafifletmez.
Eşiniz bildiğinizi biliyor mu ?
Boşanma gibi bir düşünceniz varsa delilleri mümkün olduğunca gizli toplayın ki mahkemede çok işinize yarasın maddi manevi tazminatta.

canım benimm çok üzüldüm yaaa
ah bu erkekler
bunları varya hadım edecen yeminlennn
kurban olsun bebeğinee

kesinlikle canım bende bu yoruma katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…