Bir de bana el atın kızlar :)) ///:(((

damdagezerhorz

DEEP BLUE
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
71
7
36
Merhabalar herkese aranıza yeni katıldım ..daha önce bir çok kez bu konuda konu açıldı ama benımde bişeyler duymaya ihtiyacım var ..bana da bıseyler söyleyin lütfen .. 9senelik muhteşem bir evliliğimiz var bana cok değer veriyor hissettiriyor bunu..beni Mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var aamma 3 sene önce eski sevgilisini Face aratmaları başlamıştı Face fazla kullanmazdı eskiden ..bu durumu gördüm ve bi süre sessiz kalıp bir şekilde ima ettim .. eski ark merak edip bunu yaptığını söyledi ve Face kapattı o günden bu güne kadar aratma olmadı ama gecen hafta Google da ismini aratmış yine inanılmaz kafama takıyorum bu durumu evet hem fikirim unutulmamış arada aklına geliyo bu benı cok üZüyo ama aynı Zamanda evliliğimizin ilk günü gibiyiz sarılarak yatarız bensiz bi yere gitmez sürekli her şeyini bilirim vs ama bu durumu kafama takar oldım arkadaşlarım bana da bisey diyiverin biraz.. farklı fikirler almak istiyorum neden bunu yapıyo aslında belli ama ylne de üzülüyorum işte ..Face aratma süresi bqzen haftada 3 4 baZen ayda bir olarak gelişmişti o Zaöan sıktıysam sizi kusura bakmayın Teşekkürler herkese şimdiden

Evliliğimiz iyi gidiyor diyorsunuz değer veriyor seviyorsa o Zaman tek açıklaması olabilir bence geçmişde ona çok değer vermiş şimdi de ne yapıyor diye merak ediyordur sadece hayatıyla ilgili. Siz hiç merak etmez misiniz eski sevgiliniz veya bir arkadaşınız da olabilir

Valla ne denir bilemedim.. alin karşiniza açik açik konuşun aklinda soru isaretlerin mi war evliliginde bulamadigin biseyler mi varda boyle yapiyorsun diye sor.. sen eski ilişkilerini aratiyor musun orda burda ki yapsan eğer bunu neden yaprdin kendinden pay biç..

Evet merak ederim ama o Zaman için sık aratmaları olmustu .profil fotosu görünüyor yanı sadece fotoya bakmak için giriyordu onu özlediğini düşündürüyordu bana yani malasef ..

Daha önce aldım karşıma konuştum açıklaması Merak ettim sadece Dedi ve Face kapattı .su anda da teli karıştırdığımı bilmemesi gerekiyor birbirimizin telini kurcalamayız o yüzden bisey diyemiyorum ..

Aynen öyle bazen meraktan bakılıyor, özlem de değil, yani kanlı bıçaklı bitmiş de olsa,hiçbir şey hissetmeden de sırf nabıyo dingil diye bakıyorum

teskkrler yorumunuza hepsi yukarıda yaZdıgım gibi yalan yok ama yine de üzülüyorum bende bakıyorum ama cok nadırrr dedım ya 3 sene önce cok bakmıştı simdı yine mi aklına düştü diye üzülüyorum

Valla bence Google'da Arama olayı yeniyse direk sor kendi kendini yiyene kadar, kocanın başının etini ye

Teli parmak iziyle acıyor hep bi keresinde denk geldim şifre ile girerken o ara gördüm şifreyi şifreyi bildiğimi bilmiyo hemen pat diye söyleyemem ..arada bakıyorum çünkü napıyo ne ediyo diye

Bişey olmaz o kadar özeli olsun adamın ya madem aranız iyi ilk günkü gibisiniz bunu mu kafana takıosun.. insan bazen sırf meraktan bakabiliyor işte

Takıyorum valla ne yalan söylim ..cevreme bakınca tabi rahat batmak benımki diyorum ama yine de kafamda kuruyorum ciddi ciddi işte ..evet iyi gidiyo hersey ama tabıkı bizimde cokk büyük iniş çıkışlarımız oldu tabiki Leyla mecnun kadar da degılız cokk iyi yazmışım simdı fark ettim birbirimizi üzdüğümüz Zaman'lar da oldu

merak etmiş olabilir. insanlar bazen merak edebilir bir dönem hayatlarındaki insanların şimdi neler yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…