Bir de bana el atın kızlar :)) ///:(((

sevgili papatya;

insan yedi kat yabanciyi bile donem donem merak edebilir ki bir zamanlar bir sey paylastigi birini merak etmesi son derece son derece normal. bunu kafaya takmayin lutfen. bunun unutmamak ile kesinlikle alakasi yok. hatta esinizin o kisiye karsi tamamiyle notr oldugunu iddia edebilirim.

Unutmamış onu kesinlikle.... Size üzüldüüm. Akıllıca otur konuş. Ben öyle yapsaydım sen üzülmez miydin? Beni üzmek seni mutlu mu ediyor ? Gibi seyler soyleyebilirsin.

Bence ima etme rahatsız olduğunu direk söyle eşine sonrasında tekrar ederse o zaman şüphe duyulur bu sadece bir merak olabilir sana değer veriyorsa tekrarlamaz zaten sende rahatlarsin

Yorumlarınız için teskkr ediyorum ..hepinizin düşüncelerinden birer parça ruh halindeyim.söylemek istemiyorum su an yukarıda da dedıgım gibi şifresini bildiğimi bilmesini istemiyorum arada yokluyorum çünkü bir daha tekrarlarsa o Zaman ciddi ciddi kırıldığımı söyliycem..yukarıda sen aratsan napar esin öyle sor demişsin arkadasım esime böyle bişeyle gitsem tabiki sinşrleneceğini üzülecegıni söyler ama aynı Zaman'da insanların bir özeli olması gerektiğini de söyler ..karıştırmasam bilmesem evliliğimiz de sorun yaratacak bi olgunun olmadıgından vs bahseder falan falan işte ..

Teşekkürler yorumunuz ve iyi niyetli bakışınız için onunla beraber iken aklıma bşle gelmiyor bu konu iyi vakit geçiriyoruz gercekten aama yanlız kalınca kuruyorum da kuruyorum kendşmi malasef ..( ve Google aratmasını yaptığı dk dan 2 dk sonra bana watsaptan mesaj atmış aksama bıseyler yapalım hayatın diyo anlayamıyorum işte ne hissedeceğimi şaşırdım ..(( bazen diyorum unıtmadı yanımdayken bşle acaba onu mu düşünüyor diye hUursuzlanıyorım ..eee sonra hersey birlikteyken güzel gidiyo neden yanlız kalınca arattı ki o zöan diyorum ..ve arattıgı gün ortak arkadaslarımızdan erkek arkadaşlarını da aratmış iyi niyetli olmaya çalışıyorum şimdilik kendimi kurmam az Zamanımı alıyor motive etmem cokk uzun simdilik pozitif olmaya çalışıyorum uzun zamandır kavga münakaşa olmadı çünkü yoruluyoruz her evlilik gibi her kavga da bir çöküş oluyor biraz daha bu konuyu Zamana bırakmayı düşünüyorum ..rahatsızlığım hat safhada olduğunda patlıycam artık

Zamaninda o kisiye cok yogun duygular beslemis olabilir. Gecmis geciyor ama yasananlar, paylasilanlar, anilar unutulmuyor.
Yani bunu illa eski sevgiliyi unutamamak anlaminda soylemiyorum ilkokul yillarimiz, komsularimiz vs. bu insanlari bile hatirliyoruz. Hatrimizda kalan bi suru animiz var.
Ben kotu niyetli oldugunu sanmiyorum o kisinin nerde nasil oldugunu naptigini merak ediyor olabilir.

Aynı şeyi ben yaşadım hemde hamileydim sanırım erkekler yarım kalan şeyleri acaba hala orda duruyomu diye merak ediyo duygu açısından ve araştırıyo bulana kadarda vazgeçmiyo sizinkide böyle bişeydir muhtemelen eşini seven değer veren bir adam varsa karşınızda şans vermek lazım çok zor ben hala telefonunu karıştırıyorum tedavi gördüm piskolojik geçmiyo ama o kadını bulmadı bulduysa görüşmedi reelde hiçbişey yapmadı eminim içim rahat eşine destek ol aklına düşüp arattığına aranızdaki aşkı hatırlat davranışlarınla onlar küçük erkek çocukları ve çocuklar şımarmayı sever karşında değer veren bir adam varsa bu özveriyide hak eder bence eşinle çok mutlu ol arkadaşım mutluluğunuz daim olsun kara çalı girmesin...

Ne kadar oldu ayrilali o kizdan? Ne kadar surelik bi iliski yasamislardi?

Benim.bi arkadaşım da sevgilsiine köpek gibi aşık cok mutlular ama o da eski sevgilsiine bakıyo sürekli onun surunmesini istiyo icten içe ve surunuyo mu diye bakiyo surunuyosa oh dicek sanırım ya da kendinden iyi mi ona bakiyo falan

Gecmis olsun arkadasım sana da sosyal alem dedikleri malasef ailelerin huzurunu kaçırıyo bi çok kişide bizim yaşadığımızı yaşıyo ..Nasıl davranmam konusunda kararsızım yüzüne vurmak mı yoksa tatlı tatlı dedıgın gibi o Zaman'larda daha cok kıvılcımları artırmak mı lazım kendime hakim olamıyorum surat asıyorum durduk yere o bilmediği için yine sende bişiler var ,var bişiler kafana takılan bakalım hayırlısı faln gibi kpnusuyo ..bu konuyu gündeme getirmek istemiyorum iyice kafasına sokmak istemediğimden yanlız kaldım bu konudan dolayı o yüzden çareyi de burda buldum rahatlamak için :)..ama en mantıklısı bu konuyla şimdilerde yüzleşmemek geliyo devamı gelirse bi çaresine bakarım diye düşündüm hep ..ama soğuyorum düşündükçe ya davranısları sözleri yalan bu evlilikte diye düşünüyorum bi yandan da böyle rollerle evlilik mi geçer diyorum ..unutmadığına eminin ama beni cok sevdiğine de Allah bullak oluyorum düşündükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…