Bir de bana el atın kızlar :)) ///:(((

Yazamadım arkadaslar yapım olarak kıskancım bende ama Frenliyoeum kendşmi bakıcam duruma göre suyunu çıkarırsa o Zaman Kars'ıma Alcam ..bugun bakındım yine telini aratma yok o günden sonra ..erkek arkadaşlarını aratmış Google dan 3 4 günde bir gördüğü bildiği arkadaşlarını

Konuyla alakasız ama google de ne arattığını nasıl öğreniyorsunuz
Geçmişe baktığımda sadece google girildği gözüküyor ama ne aratıldığı ve hangi sayfalara bakıldığı gözükmüyor

Ben nedense herkesin eski sevgililerini zaman zaman merak ettiğini düşündüğünü hatta böyle gizliden baktıgını düşünüyorum.. Sadece eşinize özgü bi davranış değil bu bence..

iPhone da googgle indirildiğini düşünün ling olarak ordan giriyo ..safari den degıl..sol üst simge tıklanıyor göz atma-Google gecmısını yönet - dk sı bşle görülüyor o şekilde

Evet bende düşünüyorum başkasının başına gelse daha farklı bakardım Konuya bi sorun görmezdim ama yine de başa gelince neden neden neden diyoruz ..benımde arattığım oldu tabiki ama onun aklında başka biri mi var düşüncesi şle kurdum da kurdum kendşmi malasef sinirlerimş zıplattı

haklısınız ben şuan uzaktan yorum yaptıgım için böyle konuşuyorum, aynısı başıma gelse bende çok üzülürdüm muhtemelen.. ama aranızda hiçbi sorun yoksa büyük ihtimalle merakından bakıyordur. en iyisi eşinizle bu durumu paylaşın bidaha bakmaması gerektigini söyleyin

bana da olur öyle bakarım ara sıra naaapmış diye hatta bayağı bir insana da bakarım yani .... çoğu bıraktıüım yer ya da onun civarında otluyor oluyor zaten hepimiz öyle değil miyiz derrrmişim.... olur öyle yavrum takma kafana sokaktaki hatuna bakmaz eski tanıdığını aratır bazısı ... mühim olan ortada bir bağlantı olmasın da ki yok zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…