Merhabalar herkese aranıza yeni katıldım ..daha önce bir çok kez bu konuda konu açıldı ama benımde bişeyler duymaya ihtiyacım var ..bana da bıseyler söyleyin lütfen ..
9senelik muhteşem bir evliliğimiz var bana cok değer veriyor hissettiriyor bunu..beni Mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var aamma 3 sene önce eski sevgilisini Face aratmaları başlamıştı Face fazla kullanmazdı eskiden ..bu durumu gördüm ve bi süre sessiz kalıp bir şekilde ima ettim .. eski ark merak edip bunu yaptığını söyledi ve Face kapattı o günden bu güne kadar aratma olmadı ama gecen hafta Google da ismini aratmış yine inanılmaz kafama takıyorum bu durumu evet hem fikirim unutulmamış arada aklına geliyo bu benı cok üZüyo ama aynı Zamanda evliliğimizin ilk günü gibiyiz sarılarak yatarız bensiz bi yere gitmez sürekli her şeyini bilirim vs ama bu durumu kafama takar oldım arkadaşlarım bana da bisey diyiverin biraz.. farklı fikirler almak istiyorum neden bunu yapıyo aslında belli ama ylne de üzülüyorum işte ..Face aratma süresi bqzen haftada 3 4 baZen ayda bir olarak gelişmişti o Zaöan sıktıysam sizi kusura bakmayın Teşekkürler herkese şimdiden