Bir de bana el atın kızlar :)) ///:(((

Ne yapardım bilmem ama evliliğimin okadar da mükemmel olmadığını düşünürdüm.
Bir kere merak edebilir hadi baktı ama bunu sıklıkla yapmak beni bozar.

Bende zaten acaba diyorum arkadasım ..ama anlattım ya yukarıda da saatler belliydi 3 sene önce ne zman bakmış vs o hafta neler yapmışız neler konuşmuşuz Nasıl davranmış beni üzecek olay yok ortada karıştırmasam hic bşsey den haberim olmucak üzülmücem vs o kadar sık bakması unutmadığını onu düşündüğüne işaret diyelim ama aramızdaki diyalog ne o zman bunları düşününce sinirleniyorum ne yapıcagınimı bilemiyorum ..o Zaman için evet o konu kapanmıştı Face İ kapatıyorum zaten bizi yıpratıcaksa Dedi ve konu kapandı ama simdı dediğim gibi Face hala kız var Face ten aratmıyor goggle aratıyor ..silmeyi de bilmez öyle geçmişi vs

:))) güldürdünüz beni ..sağolun .valla durum bu aslında Allah'a cok şükür derdim yok ama bu da kalmış içinde işte ukde..ben ondan cok daha iyiyim zaten ama :))))))) ama gönül kimi sevdiyse güzel o allahım sacmalıyom bunsaaatte :)))

belki de öylesine aklına geldi arattı.önemli olan sana karşı tavırları.e onda da bir sorun yok diyorsun o zaman takma kafana.

Sana net s oluyorum canım tamamen merak kafana hicc takma

İlla bir şey olması gerekmez yaniiii duygu anlamında.
Merak etmiştir...
Bu çok normal çünkü ben ve arkadaşlarım da ex lerimizi merak edip aratip bakıyoruz.
Hiç bir duygu yokk sadece merak değişmiş mi falan
Takma kafana bence

Sadece merak,.Unutamaması değil olay sadece ve sadece merak.Umursama.Aramayı abartırsa mudahil ol.

Valla kızlar bi erkek olsa bu konuda kesinlikle sert bir tepki verirdi.
Hadi diyelim biz dişi kuşuz alttan alalım. Şöyle düşünmelisin. Hala onu unutup unutamadığını şu sıralar ne yaptığını merak ediyordur.
Sevdiği insan sensin mutlu olduğu da. Fakat geçmişte de bi yaşanmışlık var ister istemez aklına gelir insanın.
Bu durum seni incitiyorsa büyük ihtimalle o da yaptığının kötü bir şey olduğunu düşünmüyor istemsizce yapıyordur ona söyle. Seni kırmak pahasına böylr bir şeyi yapmayacaktır bu alışkanlığı bırakacaktır.
Çünkü onun için gerçekten önemli olan sensin.

Sadece merak adamın ki , takılı kalirsaniz azar azar size işler. Ve hep nedenleri düşünürsünüz takarsiniz taktikca da takilirsiniz. Sonra bir bakmissiniz o muhteşem dediğiniz evliliginizden eser kalmamış.

Merakından bakıyor muhtemelen. Hangimiz merak etmiyoruz ki bizden sonra sürünüp perişan olmuşlar mı diye
Çok sık bakmasına izin verme ama. Bir kere bakmış tamam yeter daha yok.

Bence ciddi ciddi konuşmalısın

Unutmamış

Ben merakını bile kıskanırım
Nedemek merak ya

Bugün merak eder
Yarın msj atar
Öbürgün arkadaş olur

Saçma

Birininde dediği gibi bence mükemmel bir evliliğin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…