Bir de benim derdimi dinleyin, fikirlerinizi paylaşın lütfen:(

Canim bende senin gibi dedim yada oyle dusunmeye calisiyorum ama iste bir toplum icne ciktinmi sana bakislari aciyislari ay ne cok uzulduk diye direk yuzune soylemeleri kizi kendi haline birakirsan ya davulcuya ya dudukcuye demeleri insanin piskolojisini bozuyor senağlama dun aksam bir arkadasa gitdim orda ki konusmalar inan bugun butun gun beni hasta yapti yatakdan kalkamadim aksama kadar senağlamasenağlama

canim destegin icin cok tesekur ederim , icimi rahatlatacak sozler duymak cok iyi geliyor Allah razi olsun sizlerden canlarimm:Saruboceq:

sendende alalh razı olsun canım bende bilirim bende severek evlendim banada çok karsı cıktılar gerçi benimki türk ama mesleğinden dolayı kabul görmedi ama cok mutluyum allah pişman etmesin kimseyi:Saruboceq:

bosverin cahil cuhelanin konustuklarini. onlar aynaya bakip cirkin suratlarina uzulsunler. o davulcular tokmaklarini kafalarina indirsin kotu konusanlari. zurnacilar da kulaklarinauflesin zurnayi. hic degmez dert ettiginize. cok caniniz sikiliyorsa gorusmeyin olsun bitsin. kimsenin kotu niyetli arkadasa ihtiyaci yoktur degil mi?

sennin hatan nerede biliyonmu, sen insanların söylediklerini fazla ciddiye alıyosun, ay şöyle derlerse ay böyle düşünürlerse, ay şunu dediler kalbim kırıldı dersen bu iş olmaz,....aşşaa kasımpaşa diceksin, (kibarca versiyonu külahıma anlat :roflol:) bilmem anlatabildimmi

canim merhaba... konunu bastan sona okudum...
kizma ama cok hatali davranmissiniz basta,bu konuyla ilgili fazla birsey soylemeye gerek yok,zaten bedelini fazlasiyla odemissiniz ailecek...
bu italyan damat adayina gelince...
ben cok farkli dusunuyorum ve korkularinin sebebini anlayamiyorum.
1- italyan olsa da o da bir insan,duygulari var ve sevebilir..
2- cocuk din degistirmeye bile kalkmis aski icin... daha ne dusunuyorsun kara kara, bence kizin cok sansli...
3- kizin cok aci cekmis hem de hatanin buyugu sende,ilk evliligi yuzunden...suanda gonlunun istedigi ile evlenmeye hakki var diye dusunuyorum.

kafani yorma,ins mutlu olurlar...
daha genis bakalim... kimsenin evliliginde mutlulugunun garantisi yok. gonlunu ferah tut canim

valla olan olmuş ölen ölmüşşşşş...
siz zaten ilk yaptığınız hatanın farkındasınız
o yüzden niye böyle bişey yaptınız deyip laf kalabalığı yapmak istemiyorum
anladığım kadarıyla kafanızı kurcalayan etrafın
italyan erkekle kızını nişanladı falan filan diye konuşması
önceden de türkle evlendirdin bi hayrınımı gördünnnn????? :uhm:
bu işin müslümani hristiyanı yahudisi olmaz
zaten çocuk ne kadar çok seviyorki kızınızı dinini değiştirmiş gelmiş
kaç erkek bunu yapar soruyorum sizee ???
bence şimdiye kadar verdiğiniz en doğru karar nişanlanmalarına müsade etmek olmuş
gerisi onlara kalmış anlaşır yada anlaşmazlar
sizde elalem ne der diye düşünmeyi bırakınnnn
siz en iyisinide yapsanız arkanızdan hep kötü konuşan sizi çekiştiren biri olacak
önemli olan kızınızın mutluluğuuu
kulağınızı tıkayın yolunuza devam edin derim benn
elalemin ağzı torba değilki büzülmüyoo canımmm :1no2:benneyaptımki

mambaa ve ibolya arkadaslara tamamen katiliyorum.
Vallahi laf edenler inanin kizinizin mutlulugunu kiskaniyorlardir.

hepinize ayri ayri tesekur edmek istiyorum canlarim ya bugun pskolojim o kadar bozuk ki dun geceden beri agliyorum , insan yasarken yaptigi hatayi anlamiyor acaba genemi hata yapiyorumda farketmiyorum diye dusunmeden edemedim :çok üzgünüm:

hayatımızdaki en büyük servetimiz herşeyimiz evlatlarımız değilmi ? o zaman neden elalemin sözlerine daha fazla değer veririz :uhm:
Allah bundan sonra kızının yüzünü güldürür inşallah

hayatımızdaki en büyük servetimiz herşeyimiz evlatlarımız değilmi ? o zaman neden elalemin sözlerine daha fazla değer veririz :uhm:
Allah bundan sonra kızının yüzünü güldürür inşallah

insallah aminnn canim hepimizin cocuklarinin yuzunu guldursun yaradanimiz :Saruboceq::Saruboceq:

canim italyanlarin mantigi avrupali insanlarinkinden birazdaha degisik, ak deniz insani onlarda yani bizim gibi bizlere cok benzerler ornegin bakirelige cok onem verirler yaliniz baslarina diskoda barda gezmezler ,bizdeki gibi karilarina kizlaria cok sahiplerdir kiskancdirlar bir alman bir firansiz gibi genis degilerdir italyanlarla turkler arasinda cokda buyuk fark yok ama sadece daha avrupai yani bizim erkelerimiz daha fazla maco oluyorlar onlar kadinlarina bizdekinden daha cok deger verir bu geneleme tabi kisiler degisir bizdeki gibi heryerde insan insan iste

Son düzenleyen: Moderatör:

ne biçim insanlar var ya...
başta müslüman değilmiş dedim, ama çocuk aşkı için dinini değiştirmiş ve bazı türkler gibi oruç bile tutmayanlardan değil. bilmiyorum diğer ibadetlerini yerine getiriyor mu ama sonuçta artık müslüman!
ırkın ne önemi var önemli olan yuvada aşk sevgi saygı değil mi?
o ukala tembel adamla mı sürdürseydi de ömrünü heba etseydi.
o zman mı memnun olacakmış konu komşu akrabalar, aralarında hiç mi aklı başında biri yok.
canım dert etme, kapat kulaklarını söylenenlere, hatta imkanınız varsa taşının. tebdili mekanda hayır vardır. :teselli:

cokk tesekur ederim bacim Allah sizlerden razi olsun:Saruboceq:

kızınız mutlu mu gerisi hikaye.

ne güzel işte aşkla evleniyor kızınız siz yine her türlü arkasında olduğunuzu hatırlatın ona.

italyan damatsa ne olmuş arada sevgi varsa hiçbir şeyin önemi yok.

o saçma sapan size italyana kız mı verdiniz diyen kişiler de kendi kızlarını zengin bir yabancı istese bayıla bayıla verirler hiç de ırkına falan bakmazlar boşverinn hem onlara ne oluyormuş kızım mutlu deyin geçin.

mutluluklar diliyorum bu arada kızınıza da hayırlı olsun ailenize hiç üzülmeyin aksine sevinin sevmek sevilmek o kızcağızın da hakkı

Ne demek ne yapacam:mymeka:

Kizi vermissin, sözünde duracan, caymak yok:mymeka::teselli::teselli:

Milleti bosver sen, onlar dedikodu yapacak coook laf bulurlar, italyan olmasaydi damadin yine bulurlardi laf

bosver ya milleti, insanlar bi acayip olmus zaten, herkesde bi art niyet, cikarcilik laf söz bitmiyo.

Birak gitme fazla, bak gel takil buraya ne güzel ohhh rahat rahat, ben öyle yapiyom

Madem senin moralini bozuyorlar kes iliskini onlarla, ekmeyinimi veriyolar suyunumu, hicde minnet etme, seni seven böyle sevsin:dilcikar:

Türkiyede olsan "ayol damadım ıtalyan" diye hava atardın.
kıss gel sen buraya taşın.

zaten gitmiyorum canim kimseye mecbur kalmayinca ama bilirsin sende oturdugun yerde gelir bulurlar calisiyorum isimdeyim gucumdeyim birde burda sizler varsiniz kafayi kadinlarkulubu ne taktim gelip gidip burayi aciyorum kimseye ihtiyacim yok ama insanlar ufacik bir yarani sezdimi ordan hancerlemeye hic cekinmiyor hatda olum vurusu yapiyorlar

Türkiyede olsan "ayol damadım İtalyan" diye hava atardın.
kıss gel sen buraya taşın.

Aslinda turkiyeden bu sekil olaylara nasil bakildigini merak ediyordum bu basligi actigimda canim onu yazmayi atlamisim iyi oldu hatirlatdigin sagol a.s.

Ah be canim cok zorluklar cekmissin ama o zorluklar seni dogru kararlar vermeni etkilemis birde üstüne üstük senin yanlislarini kizina yüklemissin

birincisi senin ilk damat hem müslüman ikincisi hemde akraba :1no2: ama ici bos yani ne müslüman olmasi nede akraba olmasi seni kurtardi

Burdan annelere sesleniyorum cocuklarinizin yaninda durun sizin yasadiginiz hatalari yasatmayin onlara

simdide bukadar hatadan sonra neymis italyanmis millet ne dermis kizma canim ama milleti artik bosver bak kizin surda mutlulugu yakalamis sen halaen müslüman hiristiyan diye ayrim yapiyorsun benim esimde yabanci ve sükürler olsun cok mutluyuz yani insanin milliyeti diniyle ilgili olan birsey degil bu bu kadar hata yapmissin artik kizinin yaninda dur zaten yasi genc birak biraz daha bu genci tanisin.

sana bir örnek vereyim yine böyle bir durumda bir tanidigim vardi ve yabancilar hakkinda hep kötü konusuyordu ne oldu kendi müslüman iyi ahlakli damadi kizini baskasiyla aldatti ve bosandilar bende dedim bak dedim iste müslümanlik fayda etmiyor ici kütü olan hep kötü

yani bu isin yabancisi yerlisi müslümani hiristiyani olmaz insan olan her yerde insandir gerisi bos

Birakin cocuklariniz okusun bir meslek sahibi olsun ve kendileri karar versin sevecekleri kisiye.
Öyle pazardan elma alinir gibi alinmiyor.

canim artik kendini üzme hayatin tadini cikar kizin kendisi hicbir hata yapmamis diger insanlarinda ne söyledigini bosver önce aileni düsün kaydirigubbakcemile5
sevgiler

kızını küçük yaşta evlendirmekle hata yapmışsın.bunu zaten geç de olsa anlamışsınız.
her şey geride kalmış artık.
şimdi kızının ve senin önünde yeni,yepyeni bir sayfa var.
başkalarının ne dediğinin önemi olmasın sizin için.
kızını bu kadar sevdikten ve değer verdikten sonra Türk olmuş,ıtalyan olmuş ne fark eder...
başkalarına ne hem?
bu kızının hayatı,birbirlerini seviyolar da.
bırakın mutlu olsunlar.ben bu durumda hiç yanlış bişey göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…