yaa şimdi ben bişi sylüycem de çok kaba kaççak, alem mok yesin, bana ne alemden yaaa, önce ben diceksiniz arkadaşım, kızın mutlu mu bu çocukla, evet mutlu, e o zaman neden hala böyle şeylerle kendinizi hırpalıyosunuz ki, btün samiiyetimle söylüyorum hiç umrumda olmazdı valllaa, italyan rus alman vs insan diilmi onlar, hem diyosun bak müslüman olmuş allahın emriyle istiyo, bu demektir ki kızını çok seviyo, e sen istemezmisin kızını deliler gibi seven bi eşi olsun, mutlu olsunlar, bence boşu boşuna kuruntu yapıp kendini hırpalıosun, ver gitsin oğlana, mutlu olsunlar ikisi de, elalem de mok yesin
canim destegin icin cok tesekur ederim , icimi rahatlatacak sozler duymak cok iyi geliyor Allah razi olsun sizlerden canlarimm:Saruboceq:
Canim bende senin gibi dedim yada oyle dusunmeye calisiyorum ama iste bir toplum icne ciktinmi sana bakislari aciyislari ay ne cok uzulduk diye direk yuzune soylemeleri kizi kendi haline birakirsan ya davulcuya ya dudukcuye demeleri insanin piskolojisini bozuyor senağlama dun aksam bir arkadasa gitdim orda ki konusmalar inan bugun butun gun beni hasta yapti yatakdan kalkamadim aksama kadar senağlamasenağlama
Canim bende senin gibi dedim yada oyle dusunmeye calisiyorum ama iste bir toplum icne ciktinmi sana bakislari aciyislari ay ne cok uzulduk diye direk yuzune soylemeleri kizi kendi haline birakirsan ya davulcuya ya dudukcuye demeleri insanin piskolojisini bozuyor senağlama dun aksam bir arkadasa gitdim orda ki konusmalar inan bugun butun gun beni hasta yapti yatakdan kalkamadim aksama kadar senağlamasenağlama
canim merhaba... konunu bastan sona okudum...
kizma ama cok hatali davranmissiniz basta,bu konuyla ilgili fazla birsey soylemeye gerek yok,zaten bedelini fazlasiyla odemissiniz ailecek...
bu italyan damat adayina gelince...
ben cok farkli dusunuyorum ve korkularinin sebebini anlayamiyorum.
1- italyan olsa da o da bir insan,duygulari var ve sevebilir..
2- cocuk din degistirmeye bile kalkmis aski icin... daha ne dusunuyorsun kara kara, bence kizin cok sansli...
3- kizin cok aci cekmis hem de hatanin buyugu sende,ilk evliligi yuzunden...suanda gonlunun istedigi ile evlenmeye hakki var diye dusunuyorum.
kafani yorma,ins mutlu olurlar...
daha genis bakalim... kimsenin evliliginde mutlulugunun garantisi yok. gonlunu ferah tut canim
hayatımızdaki en büyük servetimiz herşeyimiz evlatlarımız değilmi ? o zaman neden elalemin sözlerine daha fazla değer veririz :uhm:
Allah bundan sonra kızının yüzünü güldürür inşallah
ahhh canimm su anda bende senin dedigin gibi kizimin yanindayim o gencle nisanlandi kimseye laf soyletmiyorum ama insanlar arkadaslarim komsularim esimin ailesi oyle incidiyorki tarif edemem senağlama
dedigin gibi ilk basta kucuk yasda dayimin beni kandirmasina izin vermem cok buyuk hata
kizimi evlendirirken benim yanimda gozumun onunde dedim damata is kuracaktik isini evini biz yapiyorduk biz cok matdi olarak yanindaydik altina arabasini cobune harsligini ustune giysisini almakdan gocunmadik bizim evledimiz dedik oyle dusundugumuzden oldu isiz gucsuz kopuk demedik dememiz gerekirmis gec anladimsenağlama
ne biçim insanlar var ya...
başta müslüman değilmiş dedim, ama çocuk aşkı için dinini değiştirmiş ve bazı türkler gibi oruç bile tutmayanlardan değil. bilmiyorum diğer ibadetlerini yerine getiriyor mu ama sonuçta artık müslüman!
ırkın ne önemi var önemli olan yuvada aşk sevgi saygı değil mi?
o ukala tembel adamla mı sürdürseydi de ömrünü heba etseydi.
o zman mı memnun olacakmış konu komşu akrabalar, aralarında hiç mi aklı başında biri yok.
canım dert etme, kapat kulaklarını söylenenlere, hatta imkanınız varsa taşının. tebdili mekanda hayır vardır. :teselli:
Ne demek ne yapacam:mymeka:
Kizi vermissin, sözünde duracan, caymak yok:mymeka::teselli::teselli:
Milleti bosver sen, onlar dedikodu yapacak coook laf bulurlar, italyan olmasaydi damadin yine bulurlardi laf
bosver ya milleti, insanlar bi acayip olmus zaten, herkesde bi art niyet, cikarcilik laf söz bitmiyo.
Birak gitme fazla, bak gel takil buraya ne güzel ohhh rahat rahat, ben öyle yapiyom
Madem senin moralini bozuyorlar kes iliskini onlarla, ekmeyinimi veriyolar suyunumu, hicde minnet etme, seni seven böyle sevsin:dilcikar:
Türkiyede olsan "ayol damadım İtalyan" diye hava atardın.
kıss gel sen buraya taşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?