Bazi arkadaslara söylüyorum, lütfen yargilamayi birakalim.
Neden gecmiste böyle yaptin, neden kizini o yasta verdin gibi sözleri duymak istmiyor kadin.
Zaten hatasinin farkinda, üstelemenin bir anlami yok.
Öncelikle depresyon gecirmissiniz, cok gecmis olsun.
Benim annemde agir denilebilecek bir derecede depresyon geciriyor, ve gercekten cok zor, Allah kimseye vermesin.
Sanirim sende elalemin lafini kafaya takanlardansin.
Elbette cevre önemlidir, ama özel hayatiniza müdahale etmesine kesinlikle izin vermemelisin.
Kimsenin agzini acip yorum yapmasina izin vermemelisin canim.
Ha kendini bilmez yok mu, dolu. Onlarin söylediklerine amaaan de gec. Kimse kimsenin neler yasadigini bilemez.
Bence gecmisi birakmlisin. Keske dememelisin. Rabbimin alnimiza yazdigi seyleri görürüz. Olacagi varmis olmus. Daha kötüsüde olabilirdi, mesela bir bebekleri olabilirdi, babasi cocugu vermeyebilirdi vs vs.
Evlemek bizler icin oldugu gibi ayrilikta öyle, bu yüzden gecmise takilma, Rabbim böylesini nasip görmüs.
Italyan nisanlisiyla mutluysa birakin millet ne derse desin.Üstelik cocuk müslüman olmus, Rabbimin hidayetine bak. Sizde bu sayede cok sevap almissinizdir insAllah, vesile olan sizlersiniz. Kizina asIk olup nisanlanmasa, belkide hic müslüman olmayacakti.
Ha tek ne kaliyor geriyor? Irkimi?
Türkle hatta akrabayla evlendide ne oldu?
Irk ayrimi yapilacaksa ozaman en bariz örnek Peygamber efendimiz (s.a.v.) Kendisï bildigimiz gibi türk degildi, arap ve müslümandi, ozaman O degerli varligada inanmayalim, istemeyelim, hor görelim (TÖVBE HASA)
Bosverin milleti, kendi mutlulugunuza bakin hepiniz. Kötü günlerinde kim yaninda canim? Yine kizin,esin,belkide damadin. Diger insanlar nerdeler? Yoklar.. Sende onlari yok say, ve birdaha bu konuda agzini acana bunu yorumlamak size düsmez de bak bakalim birdaha biri cesaret edipte yorum yapmaya kalkisabiliyormu.
SEN MUTLU OLDUKCA, MILLETIN AGZI KITLENECEKTIR.. VE KIZININ MUTLULUGU ELALEMIN SACMA SAPAN YAKLASIMINDAN COOOOOOOOOOOOOOOOK DAHA ÖNEMLI!
öpüyorum
yavrum olan olmuş zaten kadın da hatasını biliyo niye üzerine gidiyosun ki, kendisi ağzıyla söylüyo hata yaptım diye, hadi hatasını bilmese tamam diicem de, neyse
evet hata yapmış
kabul ediyorda olabilir
ama hatasından bişey öğrenmemiş bence
çünkü halen milletin lafına bakıyor, kızının mutluluğundan çok milletin kendisini eleştirmesini düşünüyor
hata yapmış ama bence elinden gelse aynı hatayı tekrar yapar, kızının hayatındaki insani çıkarıp kızını bir türk ile görmeyi tercih eder, bana öyle geliyor açıkcası
kızı bu yaşta ne zorluklar yaşamış, artık kim ne derse desin yavrumu üzmicem demek yerine kendisinin nekadar zor durumda kaldığından bahsediyor
evet hata yapmış
kabul ediyorda olabilir
ama hatasından bişey öğrenmemiş bence
çünkü halen milletin lafına bakıyor, kızının mutluluğundan çok milletin kendisini eleştirmesini düşünüyor
hata yapmış ama bence elinden gelse aynı hatayı tekrar yapar, kızının hayatındaki insani çıkarıp kızını bir türk ile görmeyi tercih eder, bana öyle geliyor açıkcası
kızı bu yaşta ne zorluklar yaşamış, artık kim ne derse desin yavrumu üzmicem demek yerine kendisinin nekadar zor durumda kaldığından bahsediyor
adam durup dururken musluman olmamis zaten. slinn hanimin kizina asik oldugu icin musluman olmus. ona daha da yakinlasabilmek icin olmus. durup dururken degil bu di mi?
Arkadaslar biraz once kizima bu yazdigim baslikdaki yazilari gosterdim hepsini okudu, haberi yoktu boyle bir baslik actigimdan bana " ANNECIM ORTADA HATA YOK YASANMASI GEREKEN SEYLER YASADI VE BITDI KADER BU LUTFEN BOYLE DUSUNME " diye bana moral verdi canim kizim Allah ondan razi olsun:Saruboceq:
SIZLERDENDE Allahim binlerce kez razi olsun :Saruboceq:
Canım benim, hatalar geçmişte kalmış, ben senin konunda şu anda bir sorun göremiyorum, herşey yoluna girmiş, sadece sen bizden bir teyit almak için buraya konu açmışsın anlaşılan. Herşey olması gerektiği gibi zaten. Tavsiyem şu evlnemkete acele etmesinler işleri güçleri olsun biraz daha tanısınlar birbirlerini, ki onlarda öyle yapıyor. SAçma sapan konuşan Türk komşularınla ve akrabalarınla daha az görüş, bence çocuk müslüman olduysa iş bitmiştir, Avrupalı olması bence avantaj, bende bir yabancı (özellikle Avrupalı) ile evlenmek isterdim hep. Bizden daha mantıklı, daha önyargısız, daha saygılı, daha entellektüel , geniş bakış açılı ve bizden daha güzel :) oluyorlar. Tabii her milletin iyisi de vardır kötüsü de, iyi birine denk gelmiştir inşallah... Mutluluklar dilerim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?