Ah be canim cok zorluklar cekmissin ama o zorluklar seni dogru kararlar vermeni etkilemis birde üstüne üstük senin yanlislarini kizina yüklemissin
birincisi senin ilk damat hem müslüman ikincisi hemde akraba :1no2: ama ici bos yani ne müslüman olmasi nede akraba olmasi seni kurtardi
Burdan annelere sesleniyorum cocuklarinizin yaninda durun sizin yasadiginiz hatalari yasatmayin onlara
simdide bukadar hatadan sonra neymis italyanmis millet ne dermis kizma canim ama milleti artik bosver bak kizin surda mutlulugu yakalamis sen halaen müslüman hiristiyan diye ayrim yapiyorsun benim esimde yabanci ve sükürler olsun cok mutluyuz yani insanin milliyeti diniyle ilgili olan birsey degil bu bu kadar hata yapmissin artik kizinin yaninda dur zaten yasi genc birak biraz daha bu genci tanisin.
sana bir örnek vereyim yine böyle bir durumda bir tanidigim vardi ve yabancilar hakkinda hep kötü konusuyordu ne oldu kendi müslüman iyi ahlakli damadi kizini baskasiyla aldatti ve bosandilar bende dedim bak dedim iste müslümanlik fayda etmiyor ici kütü olan hep kötü
yani bu isin yabancisi yerlisi müslümani hiristiyani olmaz insan olan her yerde insandir gerisi bos
Birakin cocuklariniz okusun bir meslek sahibi olsun ve kendileri karar versin sevecekleri kisiye.
Öyle pazardan elma alinir gibi alinmiyor.
canim artik kendini üzme hayatin tadini cikar kizin kendisi hicbir hata yapmamis diger insanlarinda ne söyledigini bosver önce aileni düsün kaydirigubbakcemile5
sevgiler
kızını küçük yaşta evlendirmekle hata yapmışsın.bunu zaten geç de olsa anlamışsınız.
her şey geride kalmış artık.
şimdi kızının ve senin önünde yeni,yepyeni bir sayfa var.
başkalarının ne dediğinin önemi olmasın sizin için.
kızını bu kadar sevdikten ve değer verdikten sonra Türk olmuş,İtalyan olmuş ne fark eder...
başkalarına ne hem?
bu kızının hayatı,birbirlerini seviyolar da.
bırakın mutlu olsunlar.ben bu durumda hiç yanlış bişey göremiyorum.
kimseyi takma şekerim herşey kader kısmet. Bu olayların yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. İnşallah bundan sonrası kızın ve sizler için hayırlı olur. Ama sen herzaman kızının yanında olursan elalem bir konuşur iki konuşur sonra onlarda çenelerini kaparlar.
Mutluluklar dilerim...
SLM BEN SUÇUN BÜYÜĞÜNÜ SİZDE GÖRDÜM.Sebebi malum 16 yaşındaki bir insan ne kadar akıllı mantıklıda olsa evlendirilmesi yanlış.Eşinizin ailesinden çekmişsiniz çocuk yaşta kapılarına gidince, peki eşinizin ailesinden biri olsaydı kızınıza talip asla vermezdiniz...Ve akrabadan kimse kolay kolay kız almaz çünkü akrabalar birbirini beğenmezler,eğer akraba kız istiyorsa 3 sebebi vardır ya gençler aşıktır yada kızın babasının maddi durumu iyidir yada yurt dışı sevdası aylaklara boş gezene iş kapısı.Kızınızı kendi ellerinizle yakmışsınız.Benim kanaatim şimdi kızınız birine gönül vermiş ama evliliğinin hemen arkasından, ruhsal çöküntü içinde bu kararı almış ve yaşı şuan 18 yanılmadıysam derdi ne evlenmek çabası ne galiba evliliği çocuk oyuncağı sanıyor.Yabancı olması önemli ben karşıyım ayrı dine ama müslüman olmuş ne güzel.Kızınızın üstüne gitmeyin rahat bırakın ve nişanlılığını uzatın italyanla gezmelerine çıkmalarına karışmayın o zaman kızınız gerçek duygusu ile hareket edebilir tabiki benim görüşüm.Ama gerçekten yaşından dolayı, kararları,düşünceleri asla mantıklı olamaz.....
bence kiziniz mantikli birisi dayinizin oglu icin kurdugu cümleleri ne kadar mantikli oldugunu gösteriyor 15 yasindaki bir genc kizin akli havada kurdugu cümleler gibi degil ama dinlememissiniz..bence kiziniz yanlis yapmaz gibi geliyor yani italyandir olabilir..müslüman olmus en azindan dinsel acidan bir problem yasamazlar kültür olarakta italyanlar bizlere benzer...insallah kiziniz mutlu olur..
el ne derse desin milletine ne bakiyorlar ne mutlu o cocugada müslüman olmus sizlerde belkide vesile oldunuz...herkes birsey der ama manevi olarak kimse bakmaz olaya...
bu dünyada kismeten öte yok Allah mutluluklarini daim etsin sizleride artik güldürsün Rabbim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?