• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir de bu eksikti...

yelkenlii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
10
0
6
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Bazı nedenlerden dolayı önceki üyeliğimi iptal ettirdim. Şu an danışmam gereken bir konu var... (( Şimdi bahsettiğim kişi de buradaymış ne gülerim! ))

23 yaşımdayım. Babam asker ve asker kızı olanlar bilir, aileler de görüştüğü için arkadaşlıklar çok derindir ama ben kendimi bildim bileli kızlarla fazla anlaşamam. 12 yıldır 3 tane kardeşim gibi erkek arkadaşım var. babam katıdır ve hiç geniş değildir ancak bir tek onlara izin verir arkasını bile düşünmez hiç. E yaşımız gereği hepimizin hayatında biri var. Benim erkek arkadaşım onları çok benimsedi ve ben olmasam bile görüşüyorlar. gel gelelim onların 2sinin kız arkadaşı çat diye işler açtılar başımıza. Yahu ben 12 senedir yan gözle bakmamışım, onların bana el kol hareketi bile olmamış ki biz bu kadar yıldır beraberiz beraber büyüdük yani. neyse biri hiç bizim hayat tarzımıza göre değildi çok dua ettim hayatımızdan çıksın diye ve çıktı da , dediklerim de çıktı kızı başkasıyla gördüm ama söyleyemedim arkadaşıma. Ama öbürü bizimkine haber vermeden mesajlarımızı, aramalarımızı facebooklarımızı halletti... Hiç birimizle görüşmüyor bana da garip bir mesaj attı... Üstüne arkadaşım da önce astı kesti o kim oluyor senden özür dileyecek falan dedi. Sizin aranız bozulmasın ben kırılmam dedim sonra bizimki de çat diye kesti ne hallettik dedi ne özür diledi benden 3 ay geçti.. sildik 12 seneyi bir kız yüzünden...

Bu yüzden anlaşamıyorum sanırım kızlarla.. Aman diyim sakın yapmayın... üzücü bir şey...

bence er ya da geç arkadaşın gerçekleri görüp, size haksızlık yaptığını anlayacaktır. biraz sabır :)

Back