Doğuma Hazırlık Bir de kizim olsaydi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Emzik11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
27
15
3
36
Herkese merhaba benim durumum da olan arkadaşların beni anlayacağını düşünerek biraz içimi ferahlatmak için böyle bir konu açmak istedim. Ilk hahamileliğimde kizim olmasını çok istemiştim. Şimdi dünyalara değişmeyeceğim bir oğlum var Allah esirgesin ama hala içimdeki kiz çocuğu hasreti sonmedigi için oğlum bir yaşındayken tekrar hamile kaldım. 11+5 haftalik ken dr. Gittim çok şükür sağlığı yerinde cinsiyetini sordum hemen yarim saat aralıklarla 3 kez ultrasona girdim çünkü dr. Göremedi pozisyon uygun değildi. Bir süre inceledikten sonra % 70 kiz dedi inanılmaz mutlu oldum. Sonra 14 yada 15 haftalıkken başka bir dr a gitti testleri yaptıktan ona da sordum cinsiyetini şuan çok erken olduğunu 20. Haftada söyleyeceğini ama şuan erkek görmediği emin olmak için 20. Haftayı beklememi söyledi. Başka sebeplerle yine gittim aynı doktora biraz inceledikten sonra erkek dedi. Inanmadim kiz bebek istediğimden değil hiç öyle erkek gibi gelmedi bana çünkü bana ultrason videosuna baktım 15 haftalıkken bacak arası net bir şekilde görünüyo ve bomboş eşimin aileside acayip kiz cocuk düşkünü büyük eltimin bir oğlu bir kizi vardı bir kizi daha olacak ve bu durumu kendisinde bir üstünlük bizde bir eksiklik olarak görüp bitmek bilmeyen imalar aptal aptal laf sıkmalar kaynanamın kalcam büyümedi diye bakta gör senin oğlun olacak diye durmadan ignelemesi bir insan sırf bu konu yüzünden canından bıkar mi biktim. Ilkokul mezunu hayatta çocuk doğurmak yemek yapmak koca parası yemek dışında hiç-bir tecrübesi olmayan insanların bana laf sokmaları kendilerince beni ezmeleri ve hatta aglatmalari çok zoruma gidiyor. Beş vakit namazında bir insan olarak çok dua ettim bir kizim olsun da şunların çenesi kapansın diye kaç gündür bu psikolojiyle ağlamaktan ne uyuyabiliyorum nede başka birşey eşimde üzülüyor takma diyor ama demekle olmuyo hala umudum var doktor yanılmıştır Allah dualarımı kabul etmiştir diyorum Allah sabır varsın.

ahhh canım canımmm rabbimden bütün kalbinle dile
inşallahhhhh sana sağlıklı sıhatli bir kız evlat verir

çok yakın akradasım senın gibi kız istiyordu dr ilk başta erkek dedi baba ve abi inanılmaz sevindi ama arkadasım
çok üzüldü çunkü çok kız istiyordu
ilerleyen aylarda dr sana benzer bir kızın olacak dediğinde deliye dönmüştü
şimdi çok süslü tütlerle gezen bir kızımız oldu , çok şükür

rabbim isteyen herkese içinde banada sağlıklı bir evlat bağışlar inşallahhhh AMİN

ahhh canım canımmm rabbimden bütün kalbinle dile
inşallahhhhh sana sağlıklı sıhatli bir kız evlat verir

çok yakın akradasım senın gibi kız istiyordu dr ilk başta erkek dedi baba ve abi inanılmaz sevindi ama arkadasım
çok üzüldü çunkü çok kız istiyordu
ilerleyen aylarda dr sana benzer bir kızın olacak dediğinde deliye dönmüştü
şimdi çok süslü tütlerle gezen bir kızımız oldu , çok şükür

rabbim isteyen herkese içinde banada sağlıklı bir evlat bağışlar inşallahhhh AMİN
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Herkese merhaba benim durumum da olan arkadaşların beni anlayacağını düşünerek biraz içimi ferahlatmak için böyle bir konu açmak istedim. Ilk hahamileliğimde kizim olmasını çok istemiştim. Şimdi dünyalara değişmeyeceğim bir oğlum var Allah esirgesin ama hala içimdeki kiz çocuğu hasreti sonmedigi için oğlum bir yaşındayken tekrar hamile kaldım. 11+5 haftalik ken dr. Gittim çok şükür sağlığı yerinde cinsiyetini sordum hemen yarim saat aralıklarla 3 kez ultrasona girdim çünkü dr. Göremedi pozisyon uygun değildi. Bir süre inceledikten sonra % 70 kiz dedi inanılmaz mutlu oldum. Sonra 14 yada 15 haftalıkken başka bir dr a gitti testleri yaptıktan ona da sordum cinsiyetini şuan çok erken olduğunu 20. Haftada söyleyeceğini ama şuan erkek görmediği emin olmak için 20. Haftayı beklememi söyledi. Başka sebeplerle yine gittim aynı doktora biraz inceledikten sonra erkek dedi. Inanmadim kiz bebek istediğimden değil hiç öyle erkek gibi gelmedi bana çünkü bana ultrason videosuna baktım 15 haftalıkken bacak arası net bir şekilde görünüyo ve bomboş eşimin aileside acayip kiz cocuk düşkünü büyük eltimin bir oğlu bir kizi vardı bir kizi daha olacak ve bu durumu kendisinde bir üstünlük bizde bir eksiklik olarak görüp bitmek bilmeyen imalar aptal aptal laf sıkmalar kaynanamın kalcam büyümedi diye bakta gör senin oğlun olacak diye durmadan ignelemesi bir insan sırf bu konu yüzünden canından bıkar mi biktim. Ilkokul mezunu hayatta çocuk doğurmak yemek yapmak koca parası yemek dışında hiç-bir tecrübesi olmayan insanların bana laf sokmaları kendilerince beni ezmeleri ve hatta aglatmalari çok zoruma gidiyor. Beş vakit namazında bir insan olarak çok dua ettim bir kizim olsun da şunların çenesi kapansın diye kaç gündür bu psikolojiyle ağlamaktan ne uyuyabiliyorum nede başka birşey eşimde üzülüyor takma diyor ama demekle olmuyo hala umudum var doktor yanılmıştır Allah dualarımı kabul etmiştir diyorum Allah sabır varsın.[/QUOTE
öncelikle hayırla sağlıkla gelsin Rabbim gönlüne göre versin canım ama erkeksede üzülme unutmaki bu duyguyu yaşayabilmek için yıllardır bekleyenler doktor kapılarını aşındıranlar var Rabbim sana nasip etmiş ne güzel dua et bizlerede nasip olsun bu duyguyu yaşamak :KK200:

Allah olmayan herkese tez zaman da nasip etsin inşallah. Mükemmel anne baba olacak insanlar var etrafimda Allah gonlunuzdekini hayırla nasip eder inşallah

Herkese merhaba benim durumum da olan arkadaşların beni anlayacağını düşünerek biraz içimi ferahlatmak için böyle bir konu açmak istedim. Ilk hahamileliğimde kizim olmasını çok istemiştim. Şimdi dünyalara değişmeyeceğim bir oğlum var Allah esirgesin ama hala içimdeki kiz çocuğu hasreti sonmedigi için oğlum bir yaşındayken tekrar hamile kaldım. 11+5 haftalik ken dr. Gittim çok şükür sağlığı yerinde cinsiyetini sordum hemen yarim saat aralıklarla 3 kez ultrasona girdim çünkü dr. Göremedi pozisyon uygun değildi. Bir süre inceledikten sonra % 70 kiz dedi inanılmaz mutlu oldum. Sonra 14 yada 15 haftalıkken başka bir dr a gitti testleri yaptıktan ona da sordum cinsiyetini şuan çok erken olduğunu 20. Haftada söyleyeceğini ama şuan erkek görmediği emin olmak için 20. Haftayı beklememi söyledi. Başka sebeplerle yine gittim aynı doktora biraz inceledikten sonra erkek dedi. Inanmadim kiz bebek istediğimden değil hiç öyle erkek gibi gelmedi bana çünkü bana ultrason videosuna baktım 15 haftalıkken bacak arası net bir şekilde görünüyo ve bomboş eşimin aileside acayip kiz cocuk düşkünü büyük eltimin bir oğlu bir kizi vardı bir kizi daha olacak ve bu durumu kendisinde bir üstünlük bizde bir eksiklik olarak görüp bitmek bilmeyen imalar aptal aptal laf sıkmalar kaynanamın kalcam büyümedi diye bakta gör senin oğlun olacak diye durmadan ignelemesi bir insan sırf bu konu yüzünden canından bıkar mi biktim. Ilkokul mezunu hayatta çocuk doğurmak yemek yapmak koca parası yemek dışında hiç-bir tecrübesi olmayan insanların bana laf sokmaları kendilerince beni ezmeleri ve hatta aglatmalari çok zoruma gidiyor. Beş vakit namazında bir insan olarak çok dua ettim bir kizim olsun da şunların çenesi kapansın diye kaç gündür bu psikolojiyle ağlamaktan ne uyuyabiliyorum nede başka birşey eşimde üzülüyor takma diyor ama demekle olmuyo hala umudum var doktor yanılmıştır Allah dualarımı kabul etmiştir diyorum Allah sabır varsın.
üzülme belki hayırlısı senin için budur Rabbimden ümit kesilmez belki yanilmistir

Canım 15 haftalık ultrasyon resmını atabılırmısınız.bacak arası bostu dedınız.neye gore erkek demiş merak ettım.benım bebegımede 14 15 hafta arasındayken kız dedı doktor.18.haftada baska doktor kararsız kaldı ve 6.ayıma kadar beklememi soyledı.

Canım 15 haftalık ultrasyon resmını atabılırmısınız.bacak arası bostu dedınız.neye gore erkek demiş merak ettım.benım bebegımede 14 15 hafta arasındayken kız dedı doktor.18.haftada baska doktor kararsız kaldı ve 6.ayıma kadar beklememi soyledı.

Eklentiler

• 20181128_094221[1].webp
    20181128_094221[1].webp
    51 KB · Görüntüleme: 146
Kiz icin ovulasyon test kullandınız mi sık ilişki denedinizmi peki
Sık ilişki olmadı canım ovulasyon testide yapmadım doktor un hesapladığı tarihe göre 8 temmuzda hamile kalmışım ama benim adet 12 temmuzda bitmişti pek anlamadim

Sık ilişki olmadı canım ovulasyon testide yapmadım doktor un hesapladığı tarihe göre 8 temmuzda hamile kalmışım ama benim adet 12 temmuzda bitmişti pek anlamadim
Canım yazdıklarını okurken resmen kendimi gördüm,iki oğlum var dünya tatlısı ellerinden öperler ama kız hasreti bende ve eşimin ailesin de de var aynı tavırlar aynı cümleler hepsini yaşadım ve 3.ye hamileyim şuan da aynı lafları duyuyorum gerçekten anneye bağlı olmasa da bu cinsiyet meselesi malasef sadece bizim üzerinizden içindekileri torunlarını taşıyanında bir annenin evladı olduğunu düşünmeden rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama sen takma ben öyle yapıyorum zira kendini Allaha tam ver dua et. Rabbim dualarınızda ısrarcı olmayınız diyor,neyin hayırlı olduğunu bir o bilir.o yüzden üzme kendini de bebeğini de Allaha emanet ol,Allah gönlüne göre versin inşaallah

Canım yazdıklarını okurken resmen kendimi gördüm,iki oğlum var dünya tatlısı ellerinden öperler ama kız hasreti bende ve eşimin ailesin de de var aynı tavırlar aynı cümleler hepsini yaşadım ve 3.ye hamileyim şuan da aynı lafları duyuyorum gerçekten anneye bağlı olmasa da bu cinsiyet meselesi malasef sadece bizim üzerinizden içindekileri torunlarını taşıyanında bir annenin evladı olduğunu düşünmeden rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama sen takma ben öyle yapıyorum zira kendini Allaha tam ver dua et. Rabbim dualarınızda ısrarcı olmayınız diyor,neyin hayırlı olduğunu bir o bilir.o yüzden üzme kendini de bebeğini de Allaha emanet ol,Allah gönlüne göre versin inşaallah
Canım benim zaten beni anlayan insanların olacağını düşünerek yazmıştım. Artik bir oğlum daha olacağına alıştırdım kendimi çünkü gerçekten insanın elinden birşey gelmiyor. Daha haberleri yok cinsiyetinden ama öğrenince o tavirlari gözümde canlaniyo işte nasip Allah herkese kiz evlat vermezmiş oboo evde 3 tane erkek olacak yandın sen vs. Bir müslümanın kalbini kırmak kabeyi yıkmakla bir diyoruz. Dışardan baksanız başı kapalı çok edepli terbiyeli görünürler eltilerim :) ama dilleriyle yılan gibi sokarlar. Allah a havale ediyorum. Dilerim Allah kızlarıyla sınamaz.

Bu arada Güle güle büyüt yavrularını Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.Allah a emanet ol

Ilkokul mezunu koca parası yiyen çocuk doğuran diye nitelendirmissin ama bak onlar senin canını sokmama sebep olmuş. Kimseyi küçümseme ve allah hayırlı sağlıklı evlât versin diye dua et canım. Haktan hayırlısı budur belki de. Kimi erkek ister kimi kız ama çoğu insan da arar bulamaz senelerxe tedavi görür evlat hasretiyle yanıp tutuşur. Demem o ki böyle seylere canını sıkma madem hamilesin asla canını sıkma o senin bi parçan artık hisseder seni. Üstelik daha cinsiyeti tm olarak belli bile değil belki de rabbim sana güzel bi kız verir hic belli olmaz. Allah kalbine göre verson sağlıklı hayırlı evlat versin üzme kendini

Ilkokul mezunu koca parası yiyen çocuk doğuran diye nitelendirmissin ama bak onlar senin canını sokmama sebep olmuş. Kimseyi küçümseme ve allah hayırlı sağlıklı evlât versin diye dua et canım. Haktan hayırlısı budur belki de. Kimi erkek ister kimi kız ama çoğu insan da arar bulamaz senelerxe tedavi görür evlat hasretiyle yanıp tutuşur. Demem o ki böyle seylere canını sıkma madem hamilesin asla canını sıkma o senin bi parçan artık hisseder seni. Üstelik daha cinsiyeti tm olarak belli bile değil belki de rabbim sana güzel bi kız verir hic belli olmaz. Allah kalbine göre verson sağlıklı hayırlı evlat versin üzme

Back
X