• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
Mrblar ben 34 yaşındayim bazi Dr lar yumurtlama takibi yapıyorlar cinsiyet icin birkaç kişiden duydum bu defa riske atmin gideyim dedim ama Dr baktı dedi sende polikistik olduğu için ikiz olma ihtimali de var ama sana kesin ihtimal veremem erkekte olabilir kızda olabilir iki erkek veya ikiz kız veya biri kız biri erkek olabilir diyip kafamı karıştırdı hem eşime hem bana enfeksiyon varsa vücuttan atsın diye ilaç verdi bana fitil verdi folik asit verdi ama kafam iyice allak bullak oldu vazmigecmeliyim benimle aynı durumu yaşayan varmı polikistik olup kloman kullanıp ikize hamile kalan varmi

Herkese selam
Grup çok sessiz kalmış
Var mı kız bebek yakalayan
Neler yaptınız anlatın lütfen,isteyenlere fikir olsun
Ovulasyon testi, beslenme vs..

Kizlar bir abla var kadın adet olduğun güne bağlı diyor son adet olduğun tarih neyse ona göre kız yada erkek oldu diyor kadın 20 senedir araştırmış nasıl oluyor bilmiyorum ama sorduğum kaç kişinin doğru çıktı bildi yani

Arkadaşım cinsiyet planlaması yapıyo, adet döngüne göre 10 arkadaşıma baktı ve o aylarda hamile kaldıkları takdirde hepsinin sonucu tuttu. Instgrm sayfası var ordan yazmak isterseniz hesap ismini söyleyebilirim

Ay neymiş ki merak ettim😂
Bu kadın adet olduğun günün sayıdan göre planlıyormus mesa ayın 1 de adet oldum veya 2 sinde her günün ayrı bir cinsiyetmis sayıların ama önceki ayın 30 yada 31 mi çekmiş ona göre hesaplıyor bana karışık geliyor ama kadın çocuğukla biliyor ve %95 Garanti veriyor yani çok yüksek bir ihtimal Instagram açmıştı ama kapandı sayfası tiktok da nejla aktay 04 girip bakın isterseniz

Arkadaşım cinsiyet planlaması yapıyo, adet döngüne göre 10 arkadaşıma baktı ve o aylarda hamile kaldıkları takdirde hepsinin sonucu tuttu. Instgrm sayfası var ordan yazmak isterseniz hesap ismini söyleyebilirim
Arkadaşınız neye göre hesaplıyor adet döngüne göre nasıl anlayamadım tam olarak merak ettim her tuşa basmak istiyorum bu aşamada 😀

Bu kadın adet olduğun günün sayıdan göre planlıyormus mesa ayın 1 de adet oldum veya 2 sinde her günün ayrı bir cinsiyetmis sayıların ama önceki ayın 30 yada 31 mi çekmiş ona göre hesaplıyor bana karışık geliyor ama kadın çocuğukla biliyor ve %95 Garanti veriyor yani çok yüksek bir ihtimal Instagram açmıştı ama kapandı sayfası tiktok da nejla aktay 04 girip bakın isterseniz
Ay ücretliymiş neyse canı sağolsun da 1 aya öğreniriz herhalde 😀

Arkadaşınız neye göre hesaplıyor adet döngüne göre nasıl anlayamadım tam olarak merak ettim her tuşa basmak istiyorum bu aşamada 😀
Babanın doğum tarihi annenin doğum tarihi ve son adet gününe göre özel takvim hazırlıyor. Tiktok hesabını paylaştığınız kiside büyük ihtimal aynı

Back
X