• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
Merhaba arkadaşlar Whiteandblue Whiteandblue arkadaşıma Cok tesekkur ediyorum bu gruptan beni bilgilendirdigi için.benim de iki oğlum var,bu ay adet bitiminin 2 .Günü birliktelik oldu sadece, kiz bebek için de adetten hemen sonraki 2-3 gunde ilişkinin olması gerekiyormuş sanırım.bakalim.hakkimizda hayırlısı olsun.rabbim gönlümden geçeni biliyor ama en hayırlısı neyse olsun diorum.bu sekilde deneyip kızı olan olcak olan hamisler var mı merak ediyorum.onceki sayfaların tamamını okuyamadım.
Kiz bebek hamilemiz suan yok burda cnm..hosgeldin..benim 1 oglum var 7 yasinda test denemesi yapiyorum..ins..onumuzdeki aydan sonra dusunuyorum..ovutesti yapiyoruz

B

Ben 54 ile hamile kaldim 94 ile dogum yaptim..40 kilo aldim..suanda 60 kiloyum..takma..yapimi verecwgimi biliyodum..ozelliklede 1 seneden sonra hizlica gitti kilolarim..ama yapida onemli
İnşallah bende veririm canım bir hamiş olayımda teşekkür ederim bilgiler için zaten onların peşinden koştururken zayıflıyorsunuz diye düşünüyorum

Hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bir sakıncası var mı acaba? Ne için şeker yüklemesi yapıyorlar?
Ben oglumda yaptirmistim 2.de dusunmuyorum cnm.seker yukselebikiyor hamilelikte hic yokken oncesinde hamilelikte olabiliyor oda bebegi ve anneyi etkiliyor.

Hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bir sakıncası var mı acaba? Ne için şeker yüklemesi yapıyorlar?
Ben oglumda yaptirmistim 2.de dusunmuyorum cnm.seker yukselebikiyor hamilelikte hic yokken oncesinde hamilelikte olabiliyor oda bebegi ve anneyi etkiliyor.

Hamile kalırsam tekrar bu konuda görüşlerinize başvurmak isterim bakalım benden isteyecekler mi şeker yüklemesi
Tabi senin ilk olcak cnm sen yaptir..ben 1.de sekerli siviyi icerken bile zorlanmadim..hani insan azcok yapisinida biliyo oyuzden yaptirmicam diyorum tabi zaman ne gosterir bilmem..tabiki burdayiz gel sor olur mu

Son iki testi bugun icinde yaptim sizce suan yumurtam catlamis mi kafam karisti ya acaba iliki olsa mi olmazsa tutmucak olursa da erkek olcak gibi geliyor bazen de diyorum kul kurar kader gulermis hesabi mi benimki
Canım catladigi zaman t çizgisi siliklesiyor deniyor.senin aynı koyulukta c ve t

Merhaba kizlar..birileri kız delisi mi dedi:KK54:işte geldiiimm şuan hamile olan ve tekrar hamile kalmak isteyen tek kişi benm sanırım topikte....3.yolda anlaşılacağı üzere hepsi erkek...coookkkk seviyorum tatlı kuzularimi ama kızım da olsun istiyorum e bide yaş 36 olunca hemen arkasından yaptım yaptım.....:KK47:
Hoşgeldin canım ben diğer gruptan defne3506..

Tabi senin ilk olcak cnm sen yaptir..ben 1.de sekerli siviyi icerken bile zorlanmadim..hani insan azcok yapisinida biliyo oyuzden yaptirmicam diyorum tabi zaman ne gosterir bilmem..tabiki burdayiz gel sor olur mu
Sorarım canım inş bebeğim olur bu ay teşekkür ederim hepinize tekrardan

Merhaba kizlar..birileri kız delisi mi dedi:KK54:işte geldiiimm şuan hamile olan ve tekrar hamile kalmak isteyen tek kişi benm sanırım topikte....3.yolda anlaşılacağı üzere hepsi erkek...coookkkk seviyorum tatlı kuzularimi ama kızım da olsun istiyorum e bide yaş 36 olunca hemen arkasından yaptım yaptım.....:KK47:
MErhaba canım bende şuanda 2. Oğluma hamileyim bende 3. Yü şimdiden düşünüyorım allah nasip ederse bir kızım olsun çok istiyorum artık 3. De deneyeceğim bu yöntemelri inşallah

O korku herkestr vardir yani bende de var eksik dua etmeyelim insallah hayirlisi sagliklisi uzun omurlusu bizleri pisman etmeyen bizden de razi olan tabi Allahin da razi oldugu salih bir kiz evlat nasip etsin insallah oglan olursa da hayirlisi boyleymis deriz en dogrusunu Allah bilir
Aynen canim Rabbim neylerse guzel eyler.

Haklısın canım bende kalp kırma taraftarı değilim o yüzden çekildim.paylasilmayacak ne var..Evet Cnm bu arada aylık döngünün yaz kendimden örnek vereyim
19 Şubat'ta başladı not aldım.ilk gün leke diye,ikinci gün kesildim diye,üçüncü gün yoğun diye,dördüncü gün yogun,beşinci gün azaldi,altıncı gün damla damla lekeli diye...Sonra akintimda ne zaman basladiysa,akıntı baslangici....Normal akıntı...İşte çok afedersin yapışkan(mukuslu gibi) akıntı,yumurta akı diye not alıyorum..Örnek olsun sana :KK66:
Her kadında yumurtlama bir değil işte,o yüzden hamilelik düşünüldüğü ay bile ovu testi kullanılmalı bence..Bugün ovu testinde 17.gunum tabi adet bitti ertesi iki gün yapmadım.3.gun başladım yapmaya..Ne zaman gidaklicam Allah bilir hahahahaha :)))))))))
En mantiklisi canim bencede. İsi sansa birakmamak lazim. Planli olmayi cok severim. Bende bu not alma isini yapayim. Bugun 29. Gunum hala adet olmadm mesela ne zmn olacagim.mechul bakalim...

Canım evet sen vesile oldun kk ya girmemede gögüsüm çok ağrıyor kasıkta tuhaf batma ve dolgunluk var bide ben şey duydum nekadar doğru bilmem gebelik testinde hamile olduğun erken belli olursa kız olurmuş bakalım nerdeyse adete beş gün varken öğrendim ya eşimi ikna edersem bugün gidiyim ozaman
İnsAllah kizin olur canim. Dogruluk payi yok bemce cunku ufak oglumu da 5 gun kala cikti testte. Hatta dr 13. Haftada kiz dedi 17 de erkek oldu. Olsun insallah senin bir kizin olacak bende duanin kudretine inaniyorum.

Back
X