• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
E

evet haklısın da çok stres yaptım oysa istiareye yattım da kızım olacağını görmüştüm yinede korkuym neyse Canlar ben yemek yapym yarın sonuçuda bildircem inş Allah razı olsun herkes bazen öyle konuşuyrz ki en yakınlarımıza anlatsak sıkılır ama burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışyo çok güzel bibirliktelik ağlarmışım ya
aman haaa ağlamak yok varsa da mutluluktan olsun her daim canım. İnşAllah kızın olacak ben ınanıyorum cnm. Yarın da güzel haberlerle gel inşallah. Kolay gelsin cnm.

Diğer testlerim durunca koyulasmadi bu da baştan silikti yarım saat sonra baktığımda koyulasmisti ben en iyisi akşama tekrar test yapayım işi riske atmayı m kiz bebek için sık ilişki di yola lar ama benim iki defa oldu bu pek sık sayılmaz ki erken yumurtlarsam zamanım çok kısıtlı akşam testi ne zaman yapsamki
Aksam testini 8 gibi yap cnm.seninde döngun kisa benim gibibaz vakit kaliyor degerlendirecek..testw gore iliski dene

Diğer testlerim durunca koyulasmadi bu da baştan silikti yarım saat sonra baktığımda koyulasmisti ben en iyisi akşama tekrar test yapayım işi riske atmayı m kiz bebek için sık ilişki di yola lar ama benim iki defa oldu bu pek sık sayılmaz ki erken yumurtlarsam zamanım çok kısıtlı akşam testi ne zaman yapsamki
Aksam testini 8 gibi yap cnm.seninde döngun kisa benim gibibaz vakit kaliyor degerlendirecek..testw gore iliski dene
Kızlar daha çocuğunuz varsa şu testi yaparmısınız doğru mu acaba?

Hamile Kaldığın Yaş + Hamile Kaldığın Ay - 9 = Sonuç Çift ise Kız, Sonuç Tek ise Erkek

iki olumda da tuttu deneyin kızlar...
Oglumda tutuyor cnm..

E

evet haklısın da çok stres yaptım oysa istiareye yattım da kızım olacağını görmüştüm yinede korkuym neyse Canlar ben yemek yapym yarın sonuçuda bildircem inş Allah razı olsun herkes bazen öyle konuşuyrz ki en yakınlarımıza anlatsak sıkılır ama burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışyo çok güzel bibirliktelik ağlarmışım ya
Herzaman cnm..:)))bazen okulda okuyorum ama cvp yazamiyorum..onun harici yazmaya calisiyrm

Sagolasin canim yok canım sadece yumurtama gününü kontrol ettim birde cin takvimine baktım ona göre kız suan :)
Hos geldin canim . Hayirli olsun bebegin masaAllah ne guzel bi kiz bebegin olacak Allah saglikla kucagina versin .
Yumurta takibini ne sekilde yaptin ? Simdi seni soru yagmuruna tutariz kusura bakma simdiden

Hos geldin canim . Hayirli olsun bebegin masaAllah ne guzel bi kiz bebegin olacak Allah saglikla kucagina versin .
Yumurta takibini ne sekilde yaptin ? Simdi seni soru yagmuruna tutariz kusura bakma simdiden
Yok canım daha belli değil 9 haftaligiz 12 de öğreniriz dedi doktor:D

Ben sanki kiz bebise hamilesin diye okudum Allah Allah :eek:.. ama kiz icinmi uygulama yaptin ?
aynen öyle canım 2009 lu bir kızım 2013 lu bir oğlum var üçüncüde kız olsun istedim ablasina arkadaş o yüzden onu demek istedim 3 hafta sonra gorucez bakalim:anneadayı::KK200::KK46:

aynen öyle canım 2009 lu bir kızım 2013 lu bir oğlum var üçüncüde kız olsun istedim ablasina arkadaş o yüzden onu demek istedim 3 hafta sonra gorucez bakalim:anneadayı::KK200::KK46:
Anladim canim hayirlisi olsun. Ee oglun demiyecekmi bana bi erkek kardes yokmu diye .. hayirli haberler alirsin ins cnm

26 günde bir olur bugün 9 gün adet 5 gün sürer biteli 4 gün arası az diye erken yumurtala rim diye dusunuyorum
Cnm benimde 28gunde bir olur.5 gun surer.14.gun yumurtam catladi..seninkini soyle bihesapladimda..senin catlamaya 3-4 gun var gibi daha bence..

Kızlar vajide ateş ölçme diye bişey varmış ölçen varmı? Ben az önce ölçüm.36,8..
Kız için yüksek mı dusukmu olması gerek unuttum.suan benim yumurtlama dönemi 11.15 de yine test aynı koyuydu.kasiklarim acayip ağrıyor,catlamadi yumurtam daha,zorluyor :))
Ateş ölçer resimdeki gibi olmaliymis
Cnm goremedim testini bugun..catlamadiyani daha..

Back
X