Kesinlikle canım. Hem dünyaya çocuk doğurmaya gelmedik sadece. Her ikisinden de herkeste olacak diye bir şart yok. Allah kime ne taktir ederse. Ben bu süreçte hiç beklemediğim, hiç olmadığım bir kişiliğe girdim sanki tek amacım bir kız doğurmakmiş gibi bir ruh hali bürüdü beni. Okumayı, öğrenmeyi,çocuklariyla oynamayı, işini çok seven ben hiçbir şeyden zevk almaz hale geldim. Tabi bunda hormonlarimin etkisi hiç de gözardı edilemez

alt üst oldum, mutsuz, memnuniyetsiz, çocuklarına yetmediğini düşünen bir anne en önemlisi de bir kız evlada sahip olamamanın verdiği yıkımı yaşayan biri dum hiç yere. Buraya bunları benim gibi ruh haline girenlere ışık olsun diye yazıyorum. Karşılaştığım ben hiç de tanıdığım ben değildi

Dualarıma kavysamamanin verdiği hayalkirikligi butun hamileliğimi zehir etti. Zaten zor geçen hamileliğim psikolojimin de alt üst olmasıyla daha da zor oldu. Simdi silkiniyorum ve kendi kendime diyorum ki Allah'ın benden istediği verdiği evlatlar kız ya da erkek her neyse onları doğru yetiştirmek, oara iyi bir anne olmak. Bir daha gelmeyeceğim bu dünyayı ahiretim için kullanmak. Zira her iki cinsiyetten de çocuğumuz olmak zorunda değil. Bu amaca ulaşmam için yaratmadı beni Allah. İkisini de tatmak kulun isteği ama verip vermemek Rabbime kalmış.