• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
Bide geç döllenme kız diye biliyodum yani çoğu tutuyo öyle....benimde testlerimde adet günüm olmadan daha yaptıklarımda çok hızlı bir şekilde iki kırmızı çizgi yi de görmüştüm...erken yumurtlama yaşadım sanırım
Bende geç döllenme hep erkek diye duydum.cevremde var birkaç arkadaşım..Tabi bunlar teori hep ;)

In
Yok cnm wc de en guzeli bence icerde kalmasin yakar. İceriyi eksiletsin kafi bence. Cok derinede yapma normal yap canim. İnsAllah tutar canim guzel haberler ver bize..
Inşallah topigimizin ilk bebek haberini ben veririm aslında adet dongulrimizi ilk sayfaya eklesen güzel olur bekleyenleri görürüz

Inşallah asidik yapmış turda kızlarımız gelir ben ikinci ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi silik daha eve gidince atı cam resmini ben erken yumurtaları m diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum gene de çünkü adet dongumun arası kısa 26 gün ben çalışmalara devam edeyim nasıl olsa çizgi silik belki kizim gelir:KK45:
İnsAllah gelir canim. Sut yogurt bol tuket canim srbze agirlikli beslen. Gelicek insAllah topikce kizlarimizin resmini attigimiz gunlerimiz de olacak insAllahhhh

Senin esin kiz pek istemiyor galiba yaa benimki kiz olcak amuda kalip seviscez desem vallaha onu yapicak durumda :KK45:
Ayyy cok guldum ya :KK70: benim esim pek istemiyor ve malesef sk iliski deneyince olmuyor ikimiz de geriliyoruz o sebeple birbirimizi yipratmadan gun asiri devam edelim dedik cok sık iliski denemez ama en azindan ovulasyona kadar iki gunde bir calisma olucak bakalim bugun bekleyip yarin da iliski olsun diyoruz bu cizgiler de kafami karistirdi ben oglumda iki gun ust uste cift gordum ve iki gun de denedik sonuc erkek ama soyle bir durum vardi ayriydik sadece o ay iki kez calisma olfu bakalim sirke olayi beni korkutuyor o ise girmek istemiyorum :KK57:

Ayyyy insallah Bacim yaa Ben herzaman Duama benim kadar isteyen herkese Rabbim nasip eyle diyorum hele iki veya üc ayni cinsiyetten sonra isteyenlere.. kuzum ahh bi bilsemki bu sefer kiz olcak ama korkuyorum güvenemiyorum..
buarada benim yas 32 oldum :KK43:
Aslinda bu sefer bende diyorum yas araligi olmasin diye digerleri hep 6 yas fark var.
Seninkilerin arasi kac yas kuzum?
Bence bu sefer uzatma. 6. Aydan sonra birkac ay ovitest takibi yap. İyice oturtunca calismalara basla canim korkma Rabbim insallah bizede nasip eder bu duyguyu. Benim buyuk 7 ufak 2 yasinda. Evdeyim yas 33 artik olsun son sansimi denemek istiyorum esim istemiyordu ufagim kucuk daha diye ama yasim geciyor. Son kez deneyecegim yinede aralari ufakla 3 yas olacak olsun. Saglikli olsunlarda bakarim hepiciigne

Ayyy cok guldum ya :KK70: benim esim pek istemiyor ve malesef sk iliski deneyince olmuyor ikimiz de geriliyoruz o sebeple birbirimizi yipratmadan gun asiri devam edelim dedik cok sık iliski denemez ama en azindan ovulasyona kadar iki gunde bir calisma olucak bakalim bugun bekleyip yarin da iliski olsun diyoruz bu cizgiler de kafami karistirdi ben oglumda iki gun ust uste cift gordum ve iki gun de denedik sonuc erkek ama soyle bir durum vardi ayriydik sadece o ay iki kez calisma olfu bakalim sirke olayi beni korkutuyor o ise girmek istemiyorum :KK57:
Canim sirkeden korkma ama bu gece iliski olmasin sakinn bak sana diim erkegi alirsin kucagina yine heee. Bence iliski sayin yeterli cnm. Riske gerek yok. Bekle bu ay olmassa onumuzdeki ay bos gecir test kullan

Ya canım bide bana su mantıklı geldi mesela kız için sola yatın diyorlar ben oğlumu hep ilk solda hissettim hepte soldaydı oğlan oldu ilişkide hiç zevk almamıştım bunda ise tam tersini sağa yatmak zevk almak gibi ha orgazm vajinayı alkali yapıyor ama ben sirke kullanıyorum bakalım
Canım sirkeyi tam olarak nasıl uyguluyorsun,birde ilişki öncesi mi?

Back
X